Sesli olarak konuşuyorum. Erkek bi kaç muhabbet ve inlemeden sonra geliyor. Ben geç geliyorum. Neden?
Abazalar yazmasın
Sesli olarak konuşuyorum. Erkek bi kaç muhabbet ve inlemeden sonra geliyor. Ben geç geliyorum. Neden?
Abazalar yazmasın
Kadınların tatmin duygusuna ulaşması erkekten çok daha zordur, o nedenle hemen ilişkiye girmemeli, önce ön sevişme, öpüşme ve uyarılmayla, okşama ya da patmakla rahatlama boşalmanın eşiğine getirilmeli kadın, iki tarafın doruklara çıkması boşalması en son aşamadır
aradaki fark düşünce ve nazakettir eğer erkek önceliğini sana verip sana odaklanmiyorsa bu erkeğin suçu
ama yok önceliği sana verip seni düşünüp sana odaklanıyor ama sen yapamıyorsan bu sefer de senin yumurtalık ve zevk sorun var demektir
Bende bi kızla telefonda yapıyorum ilk önce hep kız geliyor 5 dakika inliyor sonra ben geliyorum belki de sende sıkıntı olabilir yaştan falan kaç yaşındasın ki
Cevap
32Cevap
bilimsel sebepleriyle uzun uzun paragraf kurmaya gerek yok, kısaca:
Kendini keşfedememen (yanlış mastürbasyon. tekniği ve düşünsel fantexiler), coşku birikmişliliğinin azlığı, hissel yatkınlık, soğuk vücut, pelvik taban kaslarının zayıflığı ve en önemlisi kadın anotomisinin erkeğe göre daha geç orgazm olması. Buna bağlı olarak da "Ladys First" ilkesinin çiğnenmesi. Anlayacağınız sizin elemana sert bir disiplin vermelisiniz. Orgazmdan zevk almak yerine kendini zorlayıp bunu üstünden atması gereken bir yük gibi görüyor olmalı.
erekte olamıyor odaklanamıyorsundır ten uyumu yoktur
Doğru
Tatmin eşiğin yukaridadir veya yeterince tahrik olamiyorsundur
Sexting olayı biraz daha farklı Gerçek seks gibi değil Bunu gerçek seks gibi düşünmek doğru olmaz Ama aynı sorunlar gerçek sekste varsa o zaman sorun partnerin de
Geç boşalman sorun değil ama birlikte boşalabildiğin bir partnerinin olmaması ciddi sorun. Abaza maymunlar kendilerini 2dk da boşalmaya alıştırdığı için seninki sana uzun geliyor olabilir.
Yani uzun süre çocuğa dokunmayınca konuşan hatuna bende erken gelirim ama 2. Seferde affı olmaz 35-45 dk arası en az
bu durum herkeste farklı, ben de çok geç geliyorum mesela, 2 saat sürdüğünü bile hatırlıyorum. bünyeden de kaynaklı olabilir
Tam zevke gelemiyorsundur , kısa süreli oluyorsa konuşmalar.
Aynen
Geçten kastın ne? Bir de o bahsettiğin kişilerin geliş süresi? Direkt yapın bu şekilde de olabilir veya tam zevk/tatmin alamıyor olabilirsin.
Seni yeterince yükseltemiyor sende rahatlayamıyorsun gevşeyemediğin için benim konuştuğum çoğu kız yanında gibi hissettik diyorlardı mesela ve nasıl etkilendiklerini gördüm video attılar vs
Sesli mi konuşma oluyordu
Sesli veya yazışarak farketmiyor karşında ki kişiye güvenip bütün düşüncelerini fantazili şeylerini belli edicek kadar rahat olursanız aşırı yükseliyor ve o noktaya geliyorsunuz benim en son sanaldan yazıştığım titredim hiç yaşamamıştım böyle his demişti
kadınlar erkeklere göre daha geç boşlaır parnerinde erken geliyor ise buda seni çok geç boşalıuyor gibi gösterir
Bende de tam tersi kaidn hemen boşalıyor... ama sesli çok tahrik edici ondan da olabilir
Bugünde bu mu sorulur? Nerde aminler @KızlarSoruyor
Çünkü amatörlere denk geliyorsun işi bildiğini sanan işsizler böyle yapıyor çünkü sende sorun yok karsindakiler de iş bilmemezlik var
Ne eksik
Çok şey eksik mesela senle ilgilenmek seni tahrik etmek yerine kendini oksarsa sonuç belli zaten marifet senin ile ilgilenmek seni delirtmek seni kudurtmak seni beklemek fanteziler vs falan anladın
Hic uğraşmaya değmez o kişilerle
Aradaki farkı kendin farkedersin zaman iş bilmek nasıl oluyormuş diye
Yorumların için tsk ederim
Çıkma demek oluyordu bu sanırım bende teşekkür ederim
Bi gün olabilir
Kaybederiz bir birimizi o güne kadar zaten
Gelirsen haber ver
Bende gec geliyorum demek yeterli zevki yasayamıyorsun sende
çünkü hemen boşalamazsın... karşındaki kişinin erken boşalma sorunu var herhalde...
etkilenmiyorsundur odaklanamıyorsundur karşındaki bencildir seni düşünmeyip kendini düşünüyordur
adaylar gelir şimdi şu kadar sürer böyle yaparım diyenler :)
Abazalar gelmesin
konuşmak isterseniz istediğiniz zaman yazabilirsiniz
iyi günler dilerim
güvenebileceğiniz sizi çeken biri olmalı
Herkes bir degilidrki gec orgazm olman normal bnce
Kişiye göre değişir hanımefendi bende erkek olarak geç boşalıyorum normal bir durum
Sexting yaparkenmi
Sesli nasıl yapıyorsunuz be
Demekki manitan aslinda erken bosaliyormus
Harun abi yaptığın çok ayıp
Kendini ver. Acele etme. Erkeğin iyi hazırlasın
erken boşalma diyoruz
sen geç gelen birine denk gelmemişin
Geç veya erken herkesle olmuo
Bence partnerin erken geliyor
Sanal seks kadar saçma bişey yok
zor kızsın
Bu normal Bi ilişkiye bir tutmaz