Uyurken or…zm oluyorum. Daha önce hiç ilişki yaşamama rağmen bunu uyku sırasında ara ara yaşıyorum. sizce sebebi ne olabilir ve bunu yaşayan var mı benim gibi uykuda? (Çok güzel bi duyguymuş)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılyatmadan önce coşkunu alevlendirek hikaye, fotoğraf video hatta anı ile ilgilenirsen bilinç altında kalır. Geceleyin rem uykusunda bi bakmışsın; kliťoristin sertleşi vermiş, dış dudakların kabarmış, bartholin bezlerin altını sırılsıklam etmiş... Uyanınca da ilk iş gitar çalmak olur heralde.
06 Yorumla
Soran+1 yılYapamdıgım içinde olabilir
Cevap sahibi+1 yıle yani, birikmişlik zaten başlı başına bir sebep. Aslında yatmadan önce mastürbasyon. yaparsan pelvik taban kaslarını ve vücudunu yoracağından çok huzurlu da bir uyku çekersin. Bağımlı olmamaya dikkat et yeter. Sağlıklı günler dilerim.
Soran+1 yılYapsamda rahatlamaya ulaşamıyorum bi işe yaramıyor yani
Cevap sahibi+1 yılorg'azm olduğun halde mi rahatlayamıyorsun, yoksa hiç mi org'azm olamıyorsun? Kli'toral mastürbasyon. mu yapıyorsun, yoksa sadece vulvayı uyararak mı?
Soran+1 yılBurdan yazmaya çekiniyorum insanlar okıyacak
Cevap sahibi+1 yıltamam
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Anladığım kadarıyla isteklisin ama mastürbasyon yaparak bosalma konusunda yapamıyorsun bunu bence sexting yaparak deneyimle o konuda tardim istemisin bilmen birde öyle dene olduysa daha gece islanmazsin çünki bunun belli sürede ya mastürbasyon yaparak ya da cinsellikle ya da sexting ile suyunu akıtmak gerek o olmayınca böyle çıkıyor bunlar olması gereken durumlardir
04 Yorumla
Soran+1 yılM yaparken hiçbir zaman bunu yasamadım
Soran+1 yılTamam ama deneyecek biri yok
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılOna rüyalanma deniyor işte bunu olması normal ysni bu demek oluyor ki beyni bacak arasında çalışanların dediği gibi olmuyormuş cinsellik bir ihtiyaç olmuyormuş mastürbasyon ihtiyaç olmuyormuş ama beyni bacak arasında çalışanlar anlamazlar bunu
02 Yorumla
Soran+1 yılRüya görmedim ki
- +1 yıl
Yani genellikle görürsün ama illa görecen diye bir şey yok burada olan şey vücudun kendi kendine yapması zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılEvet, hem erkekler hem de kadınlar uyku sırasında orgazm olur ve tamamen normaldir. Erkekler uykularında orgazm yaşadıklarında, bunlar gece orgazmları veya ıslak rüyalar olarak bilinir. Bu ıslak rüyalar çoğunlukla genç erkek çocuklarda ergenlikle ilişkilendirilir ve testosteron seviyelerinin artması nedeniyle olur. Bununla birlikte, kadınlar da ıslak rüyalar veya uyku orgazmları yaşarlar.
Bu hiç de garip bir durum değildir. Derin uykudayken, rahatlamayla birlikte kadın organlarına kan akışı yükselmeye başlar ve herhangi bir temasa gerek olmaksızın orgazma ulaşılmasını sağlar. Uyku orgazmları, kişiden kişiye büyük farklılıklar gösterir. Bazı kadınlar hiç yaşamazken bazıları ise oldukça sık yaşayabilir.11 Yorumla- +1 yıl
Anlaşıldı sazan sorusuymuş.
+1 yılAllah cezanizi versin diyecegim artık yeter l. a. n. yeter insanlar betonların arasında sıkışmış nefes alamıyorlar sen de birkaç gün or... zm olmayiver😡
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Normal dir evet vücut zamanla kendisi atar sen yapmadığın için erkeklerin kamyon devirme dediği o olur işte
08 Yorumla
Soran+1 yılBen yapamıyorum yapsamda rahatlayamıyorum
Soran+1 yılKeske kendim yapabilsem
Soran+1 yılbilmiyorum olmuyor denedim ama rahatlayamadım
Soran+1 yılKendim yapsam or…zma ulaşabilirmiyim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılfiziksel ihtiyaçlar, dürtüler, izlediğin fimler bilinç altına girmiş olabilir ve şu kadar söyliyim gerçeğin aynısını hissettim bende çok garip bir duygu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bu sıralar mastürbasyon az yapıyorsun ya da hiç
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Arada bende uykumda bosaliyorum aniden uyaniyorum evet gercektende cok zevkli oluyor
00 Yorumlayeteri kadar vucudunu tatmin etmiyorsun oda kendi kendine oluyor
06 Yorumla
Soran+1 yılEdemiyorum
Soran+1 yılBilmem
Soran+1 yılSanaldanmı
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. vücudun istiyor janım
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama yapamıyorum
+1 yılÇok hoşuna gitmiş galiba
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu kadar güzel bi duygu oldugunu bilmiyordum
- +1 yıl
Yaş kaç senin
Soran+1 yıl27
- +1 yıl
Konuşmak ister misin
Kaç yaşındasın?
02 Yorumla
Soran+1 yıl27
Ya mastta mı yapmadın hiç
09 Yorumla
Soran+1 yılYaptım ama or.. zm olamadım
Soran+1 yılEvet yani çok beklemiyorum dokunup bırakıyorum
Soran+1 yılSonuna kadar gitsem ulaşırmıyım ki
Soran+1 yılBidahakine öyle denerim
Soran+1 yılTesekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHormonların canlı ve istiyor sadece
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapcam evli değilim
Soran+1 yılOlur
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıldolman ile alaklı kenidn yapmaz isen bünye yapıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBen yapamıyorum yapsamda rahatlayamıyorum
- +1 yıl
brikmiş vucut atmış
- Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılBanada çok oluyo normal bir durum
11 Yorumla
+1 yılOluyor
00 Yorumla
+1 yılBilinç altında olabilir
00 Yorumla
+1 yılolabilr normla. ya herkes yapar
00 Yorumlabizde oluyorda kızlarda bilemem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi kendinzie yapmadiginiz icin bu.
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet kendi kendime yapmıyorum yani bi kere denemiştim ama rahatlayamadım
Cevap sahibi+1 yılrahatlamak zordur cünkü kadinlarda. kendinizi taniyin, bedeninizi sevin ve odagi bozmadan tatmin olun aralıklarla. yoksa erkekler de rüyyalanır
Soran+1 yılDenedim ama yapamıyorum yani bilmiyorum yöntemini
Cevap sahibi+1 yılerkeklerde stil tektir ama kadinlar bambaska. önce kendinizi sevmeli, sonrasında sürtünerek, oksayarak keyfe gelip bu keyif anini bozmadan rahatlayana dek ilerlemelisiniz
Soran+1 yılDeniceğim umarım olur cünkü vücudun ihtiyacı varki uykuda sık sık oluyo
Cevap sahibi+1 yılMaalesef bu ihtiyac. Yoksa vücut böyle reaksiyon vermezdi. Kendinizi tanidikca daha kolay ve yogun rahatlayacaksiniz inanin
Soran+1 yılKendim yapsam org.. zma ulaşabilirmiyim
Cevap sahibi+1 yılElbette. Rahat olun, agir agir ve keyiflenerek yapin. Üstten oksama sonuca ulastirir. Haz bozulmadan devam edin ama
Soran+1 yılTesekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılKadinlar hassastir :) ben söylerken bile etkilendim siz de yapabilirsiniz hem de art arda. Ne demek
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Uzun zamandır orgamz olmuyosan olabilir
08 Yorumla
Soran+1 yılEn son 1 ay önce olmustum
Soran+1 yılEvet istekliydim
Soran+1 yılEvet ama çok sürmedi
Soran+1 yılUyandırdı sadece
Gizli Üye(36-45)+1 yılbizde de oluyor
00 Yorumlailk defa duydum kadınlarda
14 Yorumla
Soran+1 yılSende olmuyor mu
Soran+1 yılYapıyorsun o zaman?
hayıır
00 YorumlaB nn oluyorum