Performansla beraber kalın ve büyük penis tatmin eder her zaman kadını
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kadınların zevk aldığı nokta vajinanın giriş kısmında bulunuyor. Ya i bir kadının seksten zevk alması için minimum 5 cm penise ihtiyacı var. Geri kalanı bir boka yaramıyor.
Valla benimki 17 cm falan çokta güzel partneri duyuruyo birazda kalın gibi önemli olan nasıl kullandığın zencilere 25 cm olsa ne hepsi girmiyo bile yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Belli bir ölçünün altı sıkıntı ama bilinçsiz kişi de 30 cm olsa boş.
Belli bir ölçünün altı kaç?
Minumum 12 olmalı.
Kadınlar için de erkekler için de önemli. Kadınlar için aldıkları haz açısından önemli. Erkekler için ise özgüven açısından önemli.
değil bencede ama buyuk olunca ayrı bir doluluk hissi veriyoruz ben öyleyim baya memnun oluyorlar büyük oldugu için
Erkek için onun biçimi ve yapısı psikolojik olarak tabiki önemli ama birliktelikler de boy değil işlev önemli
Performansla beraber kalın ve büyük penis tatmin eder her zaman kadını
Kadınların zevk aldığı nokta vajinanın giriş kısmında bulunuyor. Ya i bir kadının seksten zevk alması için minimum 5 cm penise ihtiyacı var. Geri kalanı bir boka yaramıyor.
Önemli bu konuda kalınlık da önemli ama 30 cm da olsa kullanmayı bilmeyen biri için önemsiz
Valla benimki 17 cm falan çokta güzel partneri duyuruyo birazda kalın gibi önemli olan nasıl kullandığın zencilere 25 cm olsa ne hepsi girmiyo bile yani
17 cm seversen
maalesef bizim gençlerin bilinçaltına işlenmiş bu
Kuyu derin değil ip kısadır
Bence önemli görsellik olarak ta
Söyledik ya
Bunu senin söylemen gerekiyor aslında
bakirweyim
işlevi önemli sana verdiği haz
Demeyip görelim istersen
Tabiki önemli ama başlı başına bir kriter değil
Sen ne kadar olsun isterdin
İşlevi önemli