Bana çok acımasızca geliyor kadın acı çekiyor erkek zevk alıyor. Erkek sırf daha çok zevk almak için sert davranıyor. Bu yüzden ben rolleri değiştiriyorum. O konumda olmak istemiyorum aşağılanmış gibi oluyorum. #domhatun
Okuma problemim yok, senin dominant olmayi tercih etme gerekçen, birçok kadının erkeklerden istediği şey diyorum bende, erkeğin kendilerine acı cektirmesi hoşlarına gidiyor yani
Onlar da çok p*rno izlediklerinfen öyle yazıyor xd sadist ve cinsellik sırasında şiddet uygulayan erkekler mutlaka vardır ama genelde öyle olmaz, tanımadığın insanla zaten seks yapma.
Kişiden kişiye değişir o, bazı kadınların vajinası daha esnek bazılarının daha sığ.
Benim erkek arkadaşımın 19 cm ve hepsini soktuğunda rahatsız edici bir his veriyor ama acı değil kesinlikle, hepsini sokmasına da gerek yok zaten erkeklerin.
Ek olarak Türkiye'de 20 cm bulmak samanlıkta iğne aramak gibi bir şey o yüzden endişelenmene gerek yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yok daha neler o an bunu hissettiriyorsa bir erkek ir daha görme o erkeği sen
Olayın erkekle alakası yok dayı
Sert davranan taraf senmi oluyorsun, hükmeden, dominant
Evet
Genelde kadinlarda sever seks sırasında sertligi
İşte soruda nedenini belirttim okuma problemin mi var?
Okuma problemim yok, senin dominant olmayi tercih etme gerekçen, birçok kadının erkeklerden istediği şey diyorum bende, erkeğin kendilerine acı cektirmesi hoşlarına gidiyor yani
Şu an ne isterdin peki
Kadının acı çektiğini nerden çıkarttın iyi bi araştır kadın cinsel ilişkide erkeğin üç katı fazla zevk alıyor
Bende domine edilmeye bayılıyorum hatta sekste Kadın rolünü üstlenmeyi çok seviyorum
Kadının acı çektiğini nerden çıkardın la benim niye haberim yok bundan?
Acı çekmiyor mu
Hayır?
Sen acı çekmedin mi hiç?
İlk ilişkim dışında hiç acı hissetmedim hayır
Bana vahşice geliyor erkeklerin amacı kadına acı çektirmek
Çok p*rno izlemişsin gerçek hayat öyle değil
Nasıl değil ya buradaki erkekler neler neler yazıyor
Onlar da çok p*rno izlediklerinfen öyle yazıyor xd sadist ve cinsellik sırasında şiddet uygulayan erkekler mutlaka vardır ama genelde öyle olmaz, tanımadığın insanla zaten seks yapma.
Peki penis 20 cm olursa acıtır mı?
Kişiden kişiye değişir o, bazı kadınların vajinası daha esnek bazılarının daha sığ.
Benim erkek arkadaşımın 19 cm ve hepsini soktuğunda rahatsız edici bir his veriyor ama acı değil kesinlikle, hepsini sokmasına da gerek yok zaten erkeklerin.
Ek olarak Türkiye'de 20 cm bulmak samanlıkta iğne aramak gibi bir şey o yüzden endişelenmene gerek yok
Senin erkek arkadaşın doğulu mu
Hayır
tam aradığım kadın bana ulaş yiğidim gizliden çıkarım ulaştığın zaman ama hemen bul 😋
Çık gizliden
çıktım gel
46 yaşındasın olmaz
30 gibi gösteriyorum öyle yaşlı hanzo gibi değilim
Hayır
gel konuşalım plmaz dersen tamam derim
İstemiyorum
yalvarsam da mı olmaz
Hayır ya yaşlısın
yav yaşlı değilim ya zaten altına alığ inletmeyecen mi napıcan kimlikteki yaşı
peki istemiyorsan zorlamayacam seni halbuki görseydin 46 yaşa inanmazdın o kadar da istekliydim isteğimi de kırdın beni de :(
kararın değişirse mesaj atar mısın buraya ya da diğer tarafa?
çok naz yaptın ya tamam benden çok küçüksün ama bende çok kötü durumdayım şu an ne desen ona itaat edecek durumdayım herkese de yazamıyorum lütfen :(
domcuğum sesin çıkmıyor göçüp gittin mi?
Buradyaım ya
arasıra göreyim seni kendini belli et arayışlarımda senin gibi iskiciye denk gelmem lazım
😂😂
bak ne kadar denk gelmesem de yolum sana çıkıyor demek ki kutu sana gidecek
ERkegi domine etmek de yanlis ama kadin da aktif olabilir.
Kadın sekste acı cekmez, aksine zevkin doruklarına çıkar.
nasıl yani arkaya geçip erkeği... mi istiyorusun
Evet
değişik insanları severim gizliyi açsam özelden yazarmısın
Çık
yaz
dom değil domdomhatun olmalısın sen hiç ilişkiye girdin mi ya da yanlış kişiyle ilişkiye girmişssin
Ya bak işine
#domhatun
canım
Ben senin nereden canım oluyorum ya bak işine
#domhatun
Öbür role nasıl geçicen
Ben s..
Nasıl
Üfff
😀anlatsana
Normal değil o yüzden açıkla diyoruz 😀
sen mi s... :)