Süresine göre ilişkinin değişir bence birde yaş aralığı önemli çok gençsen sürmez sizce hiç ilişki yaşamadan devam eder mi?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Süresine göre ilişkinin değişir bence birde yaş aralığı önemli çok gençsen sürmez sizce hiç ilişki yaşamadan devam eder mi?
Hayır demek için apayrı bir kafa lazım. Hele içinde cinsellik olmayan bir ilişki asıl aşk ilişkisidir demek için bambaşka bir kafa lazım. Bakın arkadaşlar.
Seks utanılacak bir şey değil. Seks bir ihtiyaç. Ve bu ihtiyacı insanlar genel olarak aşık oldukları kişiler ile giderirler. Asıl sen bir kişiyle seks yapamıyorsan. Ya o kişiye aşık değilsindir. Ya da süper-naturel doğal olmayan bir şekilde seks senin için bir ihtiyaç değildir. İkincisinin gerçek olamamayacağını umarım burdaki herkes biliyordur. Sırf birisiyle seks yapıyorsunuz demek onu bedeni için seviyorsunuz anlamına gelmiyor. Seks kişilik ve karakter ile yapılan bir şey olsaydı kişilik ve karakterle yapılırdı. Maalesef böyle bir şey yok ama. Seks için beden kullanmak lazım. Bedenini kullanan iki insanın sevişmesi birbirlerinin sadece bedenlerini önemsediği imajını bazı kişilerde nasıl yaratmış bilmiyorum. Yani cinsellik olmayan bir ilişki uzun düre sürmez. İmkanı yok. Hatta cinselliğin evlilik öncesi yapılmasının şart olduğunu düşünüyorum. Evlilik her şeye hazır bir durumda iken yapılır. Seks gibi, ilişkinin önemli bir parçasını kendinize sürpriz etmek sadece sizi yakar. Aşık olan her iki kişinin seks’i de güzel olacak diye bir şey yok. Ancak ilişki yürümesi adına seks kesinlikle çok önemli bir faktör. Ama tekrar ediyorum. Seks önemli bir faktör demek. İnsanlar sadece bedenini kullanmak için seks yaparlar demek değil. Aşık oldukları için bedenlerini kullanırlar. Bu da seks demek. Utanılacak bir yanı yok. Hatta abartılı olmayacak sayıda ve ciddi partner olan iki kişi yaptıysa gururlanılacak bir şeydir bence.
İlişki ciddi değilse mi, ilişki ciddi değilse zaten biter, sncak bence seks bu şekil ilişkiler ayrı olmak üzere ciddi ilişkilerde gurur verici olması gereken bir şey. Yoksa seks için birlikte olan çok insan var.
Bu ince bir konu. Ya cinsellik ya aşk tutar. Cinsellik yoksa. İkisi de aşıksa o ilişki devam edebilir ama düşük ihtimal. Öpüşme ve el ele tutuşma filan olmalı yani o kadarı da olsun.
Cevap
30Cevap
Bitebilir. ama aşk varsa bitmez
Cinsellik olmadan da ilişki yürür
Sadece cinsellik için aşık olanlar aşık değil sadece aşık olduklarını zanneden zavallılardır
Cinsellik olmayan ilişki gerçek aşk ilişkisidir. Çünkü 2 taraf birbirlerini bedenleri için değil düşünceleri, kişilikleri için seviyordur.
Cinsellik aşkın getirdiği şehvetle olan bir şeydir. Ve gerçekten aşkından, doğru kişi olduğundan emin olunan kişiyle evlendikten sonra yaşanması gerekir. Eşlere özel olmalıdır.
Yani cinsellik olmadanda ilişki bal gibi yürür asıl olması gereken ilişkide odur
Cinsellik olmayan bir ilişkinin uzun süreli olması ya da kısa süreli olması, sadece cinsellik olmayan bir faktör olduğundan bağımsız olarak değişebilir. İlişkilerin uzun süreli olması, birçok faktörün etkisi altında olduğu için, cinsellik tek başına bir ilişkinin durumunu belirleyebilir veya belirlemeyebilir. Ancak, bir ilişkide cinsel ihtiyaçların giderilmesi, ilişkinin sağlıklı ve dengeli olmasına yardımcı olabilir.
Erkek için biter. Hatta bu durumda biten evlilikler bile oluyor bırak sevgililikleri. Aslında sevgili olup ilişkiye girmek de çok saçma bazen erkekler kadınları zorluyor bu konuda. Oysa iki tarafında rızası olması lazım. Genelde erkekler daha çok cinsellik düşünüp kadınlara yaklaşmakta.
İliski den kastiniz evlilikse; cinsel ilişki yoksa her iki taraf icin çok büyük bir sorun.
İliskiden kasit flört ise; Türk İslam aile orf ve adetlerimize gore evlenmeden cinsellik bir kere yanlış. Cinsellik sevgililik surecinin kalitesini dusurur. Herkes istediğini almis olacagindan baslamadan birçok seyi bitirir.
Cinsellik olsun veya olmasn yürür.. gerçek sevgi varsa.
Konuştu Aşk Tanrıçası😂
Bağlılığa sahiplenmelere eşittir kişilerin birbirini nasıl ne denli benimsediğine bakar bu işler ve seks bir nevi blraz daha bağlayıcı haz dır partnerler açısından mutluluk salgılar vucuda, yani seks olduğunda da olmadığında da o bazı ince bağlar saglam tutulur elden. Bırakılmazsa kolay kolay, farketmez olmuş ollnamış durumu
cinsellik için ilişki kuruyorlarsa evet biter. erkek isteyip kadın istemiyorsa ve zevk almıyorsa istediği gibi bir cinsellik olmuyorsa ön planda cinsellik varsa biter.
Şimdiki ilişkiler hep cinsellik üzerine o yüzden hemen bitiyor
Seks yapmayan yok ama
burada bile hep seks yapmışlar ama
E bak yapıyorlar işte para üzerine oynayan vara ayarla
Etrafımdakiler peki
Ben öyle değilim kim nasılsa başkasını kendi gibi görür
Niye bitsin de ilişki varsa ömür boyu sürer seks olsa da olmasa da
ilişkiden çok knki olur ordan. Hanfendi kendi kendini vali ilan etmiş oluyor genelde. Halbu ki sorsan arkadaşız cevabı gelicek... karşıdan.
İlişkiden kasıt evlilikse kesin biter. Ben nedense soruyu böyle algıladım.
Ama sevgililikse, yaşanmaması gerekir. Evliliğe kalmalı.
İncir Reçeli yeterince insanın içine işlemiş demek ki.
Özetini oki
Evet çünkü ihtiyacını karşılayamayan her canlı bulunduğu ortamı terkedecektir, daha uygununu bulmak için.
Zkiş yoksa, ilişki dikiş tutmaz.
Aç karnına şarap içilmezken, bedenimiz açken ruhumuz nasıl doysun?
Cinsellik olmazsa olmazimdir diyenler birgün yalniz kalinca anlarlar.
Zararın neresinden dönersen kardır 🤷🏼♀️
Ticaret le bagdastirma hocam.
bence seks ilişkiye dahil olduktan sonra ilişki bozuluyor
Böyle bir ufak detay için ilişki bitiyorsanız neyse
Cinsellik olmadanda ilişki olabilir ama eğer flört yapıcaksan o başka.
Seks olmayan ilişkiler olmaz kendimizi kandırmayalım !
Ortada cinsellik zorunluluk gibi görülmüyorsa bitmez
yasanmayan süre belirli ise, mesela zor bir hamilelik, ya da is seyahati gibi, beklenmeli. Sebebsiz yere cinsellik yoksa o iliski biter
Evli misin?
@Kriminal_Kalp bosandim
Ekler misin
@Kriminal_Kalp hayir
Yapma
Ask varsa bitmez. Cinsellik olsun olmasin.
Her zaman degil.
Cinsellik olmayan ilişki başlamamış demektir
Bitebilir de bitmeyebilir de.
İlişki içerisinde olan kişilerin düşüncelerine göre değişir demek istedim.
İki kisi gercekten istemiyorsa bitmez
Aldatmayla sonuclanır ne yazık ki
Ben yapmadım, sahit de olmadim ama mutlaka yapan vardir
Hayir aldatan khpeler varsa soylerim 🙄 denk gelmedim
Pek devam etmez
Bitmeyebilir ama cinsellik heyecan katar
İlişkiye bağlı %50 olsa da olur olmasa da olur.
Cinsellik olmadan olmaz
Cinsellik olmadan bir ilişki olmaz
Bittabi biter
#Hükümdar
olmalı, olacaktır.
Sevgi aşk yoksa zaten biter cinsellik bahane olur
Bence değişir kişiden kisiye
Benim için bitmez
Biter 👍🏻
Biter bitmeli
Kısa sürede bitmez
Daha uzun surebilir