Yazık...
Kocam benimle ilişki istemedi, niye böyle?
Yazık...
48 gün önce doğum yaptım. Aylarca zsten cinsellik yaşamadık doğumdan sonra bir kez oldu. Bu gün akşam koltukta oturuyor. Mini bir gecelik giydim mis gibi kokuyorum duştan yenç çıktım kıl tüy yok tertemiz arkadan yanaştım omuzlarını ovmaya başladım özledim seni dedim elimi tuttu yatıcam ben yavrum dedi gitti yattı. Hayır neden böyle yaptı sizce
Gebelik döneminde cinsellik yaşamadığınızı söylemişsiniz. Öncelikle bu konuya değinmek gerekir. Eğer gebeliğinizde riskli bir durum varsa gebeliğin belli dönemlerinde hekiminiz ilişkiyi yasakladıysa bu sorun değil (ki bu durumlarda da cinselliği tamamen hayatınızdan çıkarmamanız sadece penetrasyon olmadan yaşamanız gerekir) ancak böyle bir durum olmamışsa ve buna rağmen cinselliği hayatınızdan çıkarmışsanız bu zaten bir sorun. Eğer ikinci senaryo gerçekleştiyse şöyle bir çıkarım yapılabilir. Bazı erkekler gebelik döneminde eşlerinin "Anne"liklerinin "Kadın"lıklarının önünde görmeye başlarlar dolayısıyla eşlerine olan ilgileri, arzuları azalır ya da bunu bastırırlar. Böyle durumlarda en sağlıklısı eşinizle sakin kalarak sağlıklı bir diyalog kurmak olmalıdır. Eğer bu diyaloğu kuramıyorsanız lütfen profesyonel bir destek almaktan çekinmeyin. Çünkü cinsel sorunlar evliliklerde genellikle başka sorunları tetikler ki henüz yeni annesiniz ve baş etmek zorunda olduğunuz pek çok zorluk var zaten hali hazırda.
Gebelik boyunca yaşamadık demedim son iki ay yaşamadık. Ve 40 gün lohusa döneminde. Son aylarda ben yerimden zor kalktım
Linç yemek istemiyorum ama belki garibim adam çocuk yaparak nasıl bir hata yaptığının farkına varmış olabilir yani. Anlarım ya adama da yazık. Daha onun karanlıktan korkup falan ağlamaması için şu anda beklediğinin bir 91,3x katı beklemesi lazım. Ah be garibim ah.
O çocuğu ile çok mutlu bir dakika ayrılmıyor
Ne desem bilemedim. Normalde kadınlar için diyoruz isteği giderir her şartta diye, erkeğin de bunu yapması lazımdı sanki. Ya da açıklama yapıp yorgunum diyebilirdi. Yani bunca zaman sonra seni reddetmesi pek iyi olmamış
Merhaba
Erkekler baba olduktan sonra eşlerine daha farklı yaklaşıyor bir süre böyle en azından. Seni şu an çocuğunun annesi olarak yani bir anne olarak gördüğü için o şekilde yaklaşmak pek istemiyor olabilir. Biraz zaman ver veya konuş daha iyi hissedeceksiniz
Cevap
65Cevap
Belki o an morali bozuk veya yorgundur. Her zaman istenecek diye bir şey yok, yüzüne söylemesen de mesajla gün içerisinde. Neden istemedin, beğenmediğin yerim mi var üzdü beni kafama takıldı gibi yazabilirsin. Konuşmayla çözülür diye tahmin ediyorum.
Kadın reddetse böyle olmazsınız
Niye eden yok mu
Biz nereden bilelim. kendince haklı nedenleri vardır.
Kadınlarda şöyle bir düşünce var. Erkek her an her saniye seks ister sekse hazır olur, olmalı. Ya robot değiliz kardeşim adamın canı istemez o an veya hastadır, yorgundur. Makine mi bu. Biraz anlayışlı olun.
Ya git Allah aşkona yorgunum diye açıklama yapabilir
Tamam abla
@Reddyice yaparım tabi kocacım iyi hissetmiyorum sonra teleafi edeyim derim
@Reddyice hayır haksız
Doğumdan sonra çatlakların sarkkmaların ve genişliğinde olduysa önceli gibi heyecan vermiyordur bunlar ihtimal ama belki moralide bozuktur her ne olursa olsun senin ihtiyacını en güzel şekilde gidermek ve tatmin etmek zorunda
Birincisi çatlak olsa genişlik sarkma olsa ne olur? Bu adam benle evlenirken çocuktan sonra sarkması olursa kocalığu bırakırım demedi
Deyip demesi bir anlam ifade etmiyor adamın günahınıfa aldırma bize bu tamamen kişilik meselesi
Kafasındaki düşünceyi bilebilirmisin
Kuzum araya boşluk girmiş cinsellik için onu tekrar kendine çekmen lazım 😊😊 cinsellik isteyene kadar lafını etme ama evde kudurtacak şeyler yap agsfafafgas 🤪🤪🤪
Erkeklerim yorumları süper kadın reddetse bin tane sebep kusur takarlar ama reddeden erkek olunca amannnn yorgundur 😅 tamam tamam
Aynen soröa
burada aldatıyodur diyenlere kulak asma öyle olsa 3 gün önce de yapmazdınız kafasında bir sorun vardır belki yorgundur biraz anlayış sadece konuşmayı dene istersen bugün bi daha dene şansını haftasonu ya😉
Elle tutulur bir cevap yok enteresan bir durumum ben de merak ettim sebebi umarım birliktelik olmuştur bir defa şimdi oldu sorun değil tekrarlarsa sorin o zaman sor
İki gün sonra aldattığında senin değil kocanın suçu
Başkası olabilir evli biriyle konuşan arkadaşım vardı adam sevgili yaptıktan sonra karısını sürekli red ediyormus
Sanmam. Şüphe etmiyorum
vajina genişliğinden rahatsız olmuştur. Doğum sonrası oluyor ya
Kusura bakmasın geniş dar. Beni tatmin etmeli boşuna koca değil
Çocuk olmuş, gece uykusuz kalır, işe gider vs rahatsız oluyordur ve bu duruma alışmaya çalışıyordur.
Kafasına bir şeyler takmıştır bence yanında ol bakalım ne yapacak daha.
Doğum yapmış kadına erkeklerin seksüel düşüncesi ölüyor.
Hayır aslında. 3 gün önce kendisi ile çok büyük aşkla seks yaptık. Bu gin niye böyle yaptı ha
Ha bana karşı seks düşüncesi ölür ölmez. Kocamsa ihtiyaçlarımı gidermeli
😂😄🤲 Ne diyim haklısın da... Bunun tam tersi olması lazımdı. Bir terslik var gibi 😁
Aldatıyordur. Sağlıklı bir erkeğin yapacağı bir iş değil bu.
Sanmıyorum
aldatmak zor değil artık. Suriyeliler ucuz, rus ve ukraynalılar geldi. Geçen gün hastahanedeydim ve karşı komşumuz en az 50 yaşında ve 30'larında görünen rus sevgilisine rapor izin yazdırmaya çalışıyordu. Beni görünce utandı. Hiç beklemediğim biriydi. Emekli ve genellikle evinde karısıyla samimi bir ilişkileri var, severim onları.
Arkadaşım bunu biliyorum ama ben aldatmak zor demedim adam işten eve evden işi telefonu ortada şifrelerinin hepsi bende. İş yerinde babamla ortak. Yani şüpheli birşeyi var eve geç gelmez.
Bir kadın kocasının aldattığını gece 2'de kalori yakmasından bilmişti. Yine de yapacak birinin her şekilde bir yolunu bulacağına inanıyorum. Neyse bu teorimi fazla uzatmayacağım. Diğer bir teorim ise, erkekler çocuk doğduktan sonra böyle tuhaflaşabiliyor. Nedeni bu da olabilir. Ya da senden soğumuştur. Hamilelik kiloların varsa kendini özür dilerim 'kaldıracak' gibi hissedememiştir. 😅 bunu kibarca nasıl söylerdim bilemedim.
Yanl anlatmıyorum ne istiyorsun eşimden şüphe duymuyorum bunu hissetmiyorum gidip boş yere kavga mı çıkaratım
Kendi hayat deneyimlerimden dolayı böyleyim. Benim babam da annemi aldattı ve ayrıldılar. Tabi boşuna kavga çıkarma.
Bize değil de kendisine sorsan daha doğru olmaz mı? Sebebini kesin olarak bir tek kocan biliyor.
Bir gece ile yargılama bence. Yorgundur, keyifsizdir vardır bişeyi. Tekrarı gelirse o zaman kafana takarsın.
Doğumdan sonra ilk olsa belki derim ama yorgunluk bahane değil moralini bozan bir şey olmuştur
Çocuktan sonra alışması zaman alır biraz çünkü erkekler doğumdan sonra kadınları anne moduna sokuyirlar sıkıntı oluyor işte 😊
Belki moralini bozuk olabilir iş ile ilgili bir sıkıntı yaşamış dir emin ol bu akşam sen demeden o der
O an belki çok yorgundu veya başka bir şey vardı bir daha ki sefere de savusturursa neyin var diye sorabilirsin
Üzdü, insan kucağa alırdı
Adam sakinliğe alıştı sanırım
Bilmiyorum
Bunu tekrarlarsa otur konuş neden böyle yapıyorsun de
O esnada kalkmamıştır kuş.. yapıcak bişi yok belki stresliydi.
iyice sacmalamış kocan... seks bir vucudun ihtiyacı kadını veya erkegi yok
Dogumdan sonra erkeklere bi seyler oluyo ya bilimsel aciklamasi ne bilmiyorum. Terapiste gitmekte fayda var
Bilmiyorum bende bu
abi hayallerimizi baskası yasıyor ama yasayab kişi... ciden ya
Psikolojik veya fiziksel bir yorgunluk yaşıyordur.
Aylarca Neden olmadı hamileyken Doktor seksi yasakladı mı
Bir başkası var hayatında ya da gücü , morali yok üzmeyin siz deneyin zaman zaman
onun tıpta bi adı varda hatırlamıyorum... yakında düzelir, çakmaya başlar. biraz sabret.
Haydaaa adam baya güzelim ambiyansın içine etmiş
Umarım en kısa zamanda aranız düzelir ruh hali bozuktur onu güldürmeyi dene
Demekki sıkıldı sizden ya da hayatında başkası var
cok üzücü ama bunun evabını kocana sorarak alacaksın
En azından yavrum demiş. Kesin yorgundu bak.😄
Bilmiyorum
Yanı normal değil pek açıkçası
vajinan sarkık mı acaba
Kadın reddetse aldatır diyenler erkeğe gelince kusur arıyor kadınds yazık
istemeyen kocan yani aranızda ki sorunu bilemiyoruz
Kadın olunca öyle sorun morun demezdin ama
aldatıyor o zaman canım kocan seni