Öyle şey mi olur o nasıl cümle öyle ya herhangi bi insan bi insanı sırf fiziksel özelliği, kusuru, engeli için sevmeyecekse hiç sevmesin daha iyi zaten önemli olan hepimiz için içimizi seven biriyle olmak
Bu devirde hepimiz için zor inan ki kime güveneceğini bilemiyorsun zaten hangi durumda hangi konumda olursan ol bu söylediğin karakterde insanlar da hiç olmasın daha iyi eminim güzel bi insana denk geliceksindir kalbin güzel kaldıkça
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Öpüşürüm. Öpüşmek bir sanattır. Öpüşerek boşaltırım :)
seninkide sorumu yani 😂😂
Öptüğü kim öyle 😂
eskortlarda öpusmuyor kiminle öpuscem lan ben
Onlar öpüşmüyoe mu harbiden 😅
evet yasak diyolar 🙄
Bak bilmiyordum 😅demek mideleri var onlarında
Sevgilim yok fiziksel engelli olduğum içinde büyük ihtimal hiç olamayacak.
Öyle şey mi olur o nasıl cümle öyle ya herhangi bi insan bi insanı sırf fiziksel özelliği, kusuru, engeli için sevmeyecekse hiç sevmesin daha iyi zaten önemli olan hepimiz için içimizi seven biriyle olmak
Valla oluyor bu devirde arkadaş bile zor kız arkadaş sevgili desen sadece cinsellik konusunu düşünüp olmaz engellisin diyorlar vs vs bi çok konu var
Bu devirde hepimiz için zor inan ki kime güveneceğini bilemiyorsun zaten hangi durumda hangi konumda olursan ol bu söylediğin karakterde insanlar da hiç olmasın daha iyi eminim güzel bi insana denk geliceksindir kalbin güzel kaldıkça
Sende haklısın umarım hepimiz geliriz 🙂
Sevgilim yok tatlim
Nasıl olurr duyda inan
Hihihşii
@CAGRI16 cidden yok sapım ben
Hayat çok garippp yaaa sen nasıl sap olursun mesaj yazamiyomki
Sevgilim olsa öpüşürdük🤷♀️
Sevgilim yok ki
olsa öpüşür müsün, bu zevk verir mi
@Kesifciiii öpüşürüm
guzel bir eylem olur fakat bunu yaparken de iki tarfında zevk alması, mutlu olması gerekir. mesela fransız yapılabilir. denemedi isen mutlaka dene ;)
Hayır kesinlikle temas etmem
sevgilimi öpmeyeceksem niye sevgiliyiz?
aslaaa caiz degil ki
Eskiden evet öpüşürdüm ama şimdi yoktur
Bulsam bi tane ilk fırsatta öperdim
Adı ustunde sevgili
öpüşmek ile kalmıyorum d:
Yok ki
Olsaydı neler olurdu
Hayır
Oooo vakumluyoruz birbirimizi
Sevisiyoruz bile