Cinsel Yaşam Sevgilinizle öpüşüyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Öpüşmemek normal mi Sevgilinizle öpüşüyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Billlllll Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl O kadar zamandr sevgilim yok ki unuttum şimdi ne desem bilemiyorum 😅 4 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sevgili olmak nedir kafede oturup saçma saçma sohbetler etmek mi her gün aslı astarı olmayan birbirine bir dolu yalanlar dolu mesajlar yazmak mı 0 0 Yorumla
oyunumuzvar3544 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı. öpüşürüm tabikiçok tatlı oluyor 0 0 Yorumla
sevimliihatun Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Sevgilim yok 0 1 Yorumla cahcah +1 yıl Yapma ya Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yanağından... Alnından... Elinden öperdim 1 7 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ve eşim olacak kişi olması gerek boş ilişki peşinde değilim Yorumla Ebruu675 +1 yıl Elınden öpmenın anlanı ne Yorumla Soran +1 yıl @Ebruu675 niye bence elden öpmek öok romantik çok güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Herkes bilemez ebru boş ver Yorumla Ebruu675 +1 yıl Merak ettım de Yorumla Soran +1 yıl Sen elden öpmeye devam et benim en sevdiğim şey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ki seven güzel yuva kurmak için çabalıyalim Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sadece öpüşme ile kalıyorsa bence iyi 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Olsa öpüşmk az bile 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
O kadar zamandr sevgilim yok ki unuttum şimdi ne desem bilemiyorum 😅
sevgili olmak nedir kafede oturup saçma saçma sohbetler etmek mi her gün aslı astarı olmayan birbirine bir dolu yalanlar dolu mesajlar yazmak mı
Kişiden kişiye değişir
öpüşürüm tabikiçok tatlı oluyor
Sevgilim yok
Yapma ya
Yanağından... Alnından... Elinden öperdim
Ve eşim olacak kişi olması gerek boş ilişki peşinde değilim
Elınden öpmenın anlanı ne
@Ebruu675 niye bence elden öpmek öok romantik çok güzel
Herkes bilemez ebru boş ver
Merak ettım de
Sen elden öpmeye devam et benim en sevdiğim şey
Yok ki seven güzel yuva kurmak için çabalıyalim