Oral seks esnasında çeşitli cinsel oyuncaklar ve el ile temas ederek 3 çeşit orgazmı aynı anda yaparsak, bir süre sonra hareket edemeyecek ve bayılacak hale getirebilir miyiz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba,
Açıkçası cinsellikte belli oranlarda belli şeyleri kendimize kriter yapmak hiçbir şekilde doğru değildir, bir kişiyi bayıltmak veya ne kadar zevk aldığını görmek veya onunla ilgili çeşitli düşünceler kurmak yani sınırları zorlamak, elbette sınırları zorlamak her zaman iyidir hayatımızda olan kişiyi mutlu etmek ve aynı zamanda kendiniz de mutlu önemlidir.
Ancak ne yazık ki bizim ülkemizde cinsellik konusunda yeteri kadar bir eğitime sahip olduğunu düşün çok affedersiniz kendimizi tatmin ederken bile birtakım yanlışlar yaparak tatmin olursunuz o zevkini tam yaşayamıyoruz ve kendimle ilgili o kadar çok yanlış gördüm ki aslında sadece ihtiyaç ya da yaşamayı tercih ediyoruz, ama ben cinsellik sevmişim bir sanat senin en azından bir spor olmalı karşımızdaki kadına o halde o zevki yaşatırken sadece beden olarak değil duygusal olarak da o insana ait olduğumuzu hissettirmek gerekli olduğunu düşünüyorum.04 Yorumla
Soran+1 yılElbette öyle olsa daha iyi olur ☺ Duygusal bir bağ kurarak yaptığında o tutkuyu da içinde hissedersin
- +1 yıl
Ancak ben ne yazık ki şu konuda çok üzülüyorum cinsellik sadece erkeklere özel gibi bir algı var kadınların cinsel isteklerini haz duygularını hiçbir zaman düşünmemek hareket et miyorsun ya da cinselliği sadece bir erkeklik göstergesi olarak görülür bence en büyük hata buradan kaynaklanıyor.
Soran+1 yılGenelde iliskinin basinda en büyuk ilgiyi kadın görür, ilişkinin sonunda da erkek görür.
- +1 yıl
Ama bu şöyle bir şey insanlar birbirini anlamıyor birbirine karşı özlem bırakmıyor her şey hemen oluyor heves geçiyor
En İyi Cevaplar
+1 yılaslında zevk almanın bir çok yolu var ama bunun en başında kendi vücudumuzu tanımak geliyor. Erojen bolgeler on sevişme ve tabiki de oral. erojen bolgeler onemsiz gibi dursa da vucudunuzda belli belirsiz gezen biir parmak bile oraya değdiği zaman tum organlarınız yer değiştirir gibi olur. Bu bize verilmiş bir nimettir. bunu yalnızken de bulabilirsiniz partnerinz de bulabilir. Ne olursa olsun yavaş yavaş hatta seks oncesi masaj yaptırmanızı oneririm ben ayak masajı yapardım cok rahatlardı refleksiloji bilimi var bir bakmanızı oneririm... ama size tavsiyem erojen bolgelerinizi kendinizin bulması siz kendinizi tanırsanız asıl cinsel dorukları yaşarsınız. kendinizi bilmezseniz kimse sizi tatmin edemez. bu yuzden evet oyuncaklar el teması da sizi orgazm a ulaştırır hatta bu squirt olmuyor demelerinin sebebi de bu on sevişme eksikliği yavaş yavaş ilerlemek gerek hemen sonuca odaklanırsanız sekste vucut yeterince tatmin olmadığı için vitesi 4 te bir arabayla yokuş çıkmaktan farksız bir hal oluyor yani hem doyum olmuyor hem de boşalma normalden erken gerçekleşiyor bu da sizi tatmin etmiyor... bu yuzdendir ki mastürbasyon yaparken bir kere planlı yapmanızı oneririm kapatın kapıları ve ses çıkarın olabildiğince hiç kimseyi hayal etmeden p*rno izlemeden kendi kendinize vucudunuzdaki erojen bolgelerinizi bulunuz sonra ıslandıktan sonra cinsel oyuncaklarınıza başvurunuz ama cinsel oyuncaklar sizi gerçek seksten mahrum bırakıcaktır vibrator titresimi normal bir erkeğe gore cok hızlı oldugu için bu sefer partnerinizden haz almazsınız ya da partnerinize ilişkiyi kabus edersiniz.
24 Yorumla- +1 yıl
size tavsiyem tantrayı ogrenmeniz partnerinizle tantrik bir seks sizi baştan yaratır
- +1 yıl
ayyy sen bize yapmaktan mı soz ettin bunları :/ yani şöyle evet prostat altından tas. ak ile anus arasındaki bosluktan zevk almamız mumkun ama bana bir şey sokulmasını istemezdim ben :/
Soran+1 yılBaya bilgilendirici seyler yazmissin tesekkurler🙂
- +1 yıl
rica ederim partnerin içinse zaten her gelişinde geri donusu olmayan nokta- boşalma oncesi noktada kendini tutarsa en az 4 defa muhteşem bir orgazm yaşar- nasıl bir muhteşemlikte bu şöyle anlatayım pparmaklar karıncalanır ayaklar uyusur beden kasılır ve en guzeli istemsiz bir boşalma olur.. penis kendiliğinden boşalır hiç bir kasılma olmadan... sizi tatmin etmek daha zor erkeğin tattmin olmasının sırrı kendini tutabilmesinden geçer ama siz başlı başına bir buulmacasınız
Hissetimiz zevk ve orgazm esnasında bilinç kaybı yaşamak ve baygınlıklar geçirmek mümkün. Ancak hiperventilasyon denilen bir durum var. Hızlı nefes alıp vermek kandaki oksijen/karbondioksit dengesini bozucu etkilere yol açabiliyor. Aşırı kaygılı, heyecanlı veya stresli bir cinsellikte bunlara neden olabiliyor. Oksijen seviyesinin arttığı, karbondioksit seviyesinin düştüğü durumda kan damarları daralıyor, kalp yeterince kanı beyine iletemiyor ve baygınlık ile sonuçlanabiliyor.
Aşırı heyecan, kalp ritmi bozukluklarına sahip kişilerde ise tehlikeli olabiliyor. Bunların dışında yorgunluk, yetersiz beslenme, sağlıksız bir yaşam, cinsel aktivitenin yaşanma şekli ve psikolojik nedenler yüksek enerji tüketimine, kan şekerinin düşümüne ve dengesiz kan damar dolaşımına sebep olarak baygınlığa neden olabiliyor.
Cinselliğimiz; bütün genel sağlığımız hakkında bize ip uçları verebilir. Psikolojimizden, kişiliğimizden, yaşam tarzımızdan, beslenme alışkanlıklarımızdan, uyku düzenimizden, yaşımızdan, kalp ve damar sağlığımızdan her zaman etkilenir. Hissettiğimiz her zevk, aldığımız her haz bizimle ilgilidir. Biz kendimize ve sağlığımıza iyi baktıkça, paylaştığımız ve yaşadığımız cinsellikte karşılıklı doyumu ve mutluluğu bize getirecektir.
10 Yorumla
+1 yılBayılmak değilde zevkten ve boşalmaktan dolayı kendini salıyor kadın ve vücudu rahatlamanın etkisiyle aşıtı gevşeyip adeta krndinden geçiyor, o orgazmın aşırılığı ve zevkin gevşemenin rahatlamasıyla o an işeyen bile var. Tecrübeyle sabit..😉😁😁😁
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
35Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılMümkün değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl@sudesiyahseven ; Bir kadın bunu erkeğe yaşatabilir mi bilemiyorum ama ben oral seks ile başlayıp o şekilde mutluluğa uçurdugum her kadınımı %95 resetlemeyi başarıyorum ;) Adını söylemeye tagati kalmamıştır her seferinde de ;)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı. vay ya senin gibi olsa tum dişiler dünya harikalar diyarı olurdu :D
10 Yorumla
+1 yılBir kadın için olabilir ama elleri ve ayakları bağlı olması gerekiyor zevkten duramaz yerinden
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bunu yapıyorum... klitoristi dillerken vajinayı okşarım parmak ya da başka bir şey varsa onu sokunca da içinin o doluluk hissini yaşatmaış oluyorum
00 Yorumla
+1 yılBakirim ama birlikte orgazm zor... oralda penisin en hassas yeri sünnet derisinin hareketi esnasında penis başının uyarılması sürtünme ile frenulum bölgesi glans altı... kızla karşılıklı mastürbasyon kız penisi oksarken erkek klitorisi oksamasi... birlikte zevkin doruklarina ulaşıp zevkten bayılmaya yakın his verir
00 Yorumla
+1 yılbayılma olacağını sanmam ama orgazm en yüksek düzeyde yaşanabilir fışkırtma tarzı orgazmlar filan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gözyaşı döken, ağlayan oldu, orgazm sırasında kendini kaybeden. Ama bayıltmak bence mümkün değil yaaa 🤔
00 Yorumla
+1 yıl3 çeşit orgazm neler onu merak ettim açıkcası
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 çeşit orgazmdan kastım aynı anda 3 noktayı uyarma. Penis ucunda dil varken, elini penis govdesine goturmek ve o sirada da hayalarda vibrator olmasi mesela..
- +1 yıl
baya tecrübelisin :) bilgilisin üstad
bilmiyorum, deneyenler bizi aydinlatsin. umarim erkegi kastetmiyorsundur. cunku bu hic hos degil :d
011 Yorumla
Soran+1 yılNeden değil? 🤠
Soran+1 yılAynı anda hem dil hem el hem vibrator kullanmaktan bahsetmistim😅
Soran+1 yılMesela hayalara vibratör koyulsa, penis ucunda dil olsa ve govdesinde de el olsa gibi dusunmustum
- +1 yıl
hepsi on takimlarla alakali. mesela dil ucta el govdedeyken bildigimiz orgazm. anusten iceri de oyuncak iletilirse (iletilirse xd) prostat orgazmi yasayabilir. prostat uyarimiyla orgazm olunur ama penis uyarilmasiyla cogunlukla orgazma ulasilamaz sadece ejekulasyon gerceklesir. yani erkekler girdikleri cinsel iliskilerin hepsinde bosalir ama cogunlukla orgazm olamaz. ikisini aynanda yapabilmek icin defalarca denenmesi gerekli.
Soran+1 yılBenim için gereksiz değildi 😅 Yani ucunu yalarken, poposuna cisim girmesi zirveye tasir. Dogru mu anladim
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBayılır gibi olacağınız söyleniyor. Bir erkeğin 30dk sonrası oral yapacağını beklemeyin Türkiye sınırlarında.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik yaşamadım. Böyle bir şey deneyecek olacak olsam. Duşta denerdim, partnerimi su altında oral yaparken zevke getirdiği oyuncağıyla oynayıp o hale gelmesi için uğraşırdım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 994 cevap paylaştı. Babam böyle pasta yapmasını nerden öğrendi 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle bir şey mümkün değil burdaki abazottilere inanma 😂 Çoğu videolardan görmüştür gerceğini görse yırtık diye doktora koşturur. 😂
00 Yorumla
+1 yılyaşadığın orgazmın şiddetine bağlı olarak evet mümkün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerde mümkün değildir, kadınları bilemicem
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden mümkün değil?
Cevap sahibi+1 yılOralda erkek boşalıp bitirebilir çok zevk aldığında. Erkekler kadınlara göre daha çabuk boşalır diye biliyorum ordan tahmin ettim:)
3 cesiti anlatir misin
04 Yorumla
Soran+1 yılPenis ucu yalanırken, eliyle gövdesini uyarmak ve hayalara da vibratör konulması mesela
Soran+1 yılBiri daha soyledi bunu. Sanirim erkekler de popo temasi seviyor
Hayal gücün çok iyi 😄
01 Yorumla
Soran+1 yıl🙃👻
Cinsel Yaşam konusunda 547 cevap paylaştı. Bayılana görmedim uçuyorlar genelde
00 Yorumla
+1 yılevet bayılırsın :D
00 YorumlaIslandıktan sonra stage 2 aşamasına geçilir 😁
00 YorumlaBir kız arkadaşım böyle olduğunu söylemişti
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılNirvanaya ulaşan vardır belki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. mümkün yaşayan ve yaşatanlar çok iyi bilir
00 Yorumla
+1 yılKas katı kesilebilir evet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet nefes in kesilir
00 Yorumladenedin mi
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılPilava ketçap sıkıyor muyum diye de sor bari. Soruyla bu dediklerinin alakası ne 😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kız ağzına alsa zaten kendimden geçerim
00 Yorumla
+1 yılBir kere başardım
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bayılttın
- +1 yıl
G noktasını durmaksızın 19 cm le sürekli yoklayıp şok edici hareketler sergileyip onu baştan çıkarmak ilk ayağı bu işin
Soran+1 yılŞok edici hareketler? 👀
- +1 yıl
Mesele hızlıca git gel yaparken birden içinden çıkıp ağzına verip elimle klitorisi ovalamak
+1 yılCok zor 😂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sanmam
00 Yorumla
+1 yılmümkün
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bu mümkün
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılSaçma
00 Yorumla
+1 yılDeneki öğren
00 YorumlaBilmem olabilir
00 YorumlaGelirsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri