Kendimi çok kasıyorum oda sinirleniyor artık anlayış göstermiyor. Hemen boşanalım demesi yanlış değil mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Şöyle söyleyeyim Bir erkek için beşe evet uzun bir süre yani o süreç içerisinde bu 5 ay beklediği zaman da gayet anlayışlı davrandı ve sen hiçbir şekilde tedaviye veya başka bir şekilde olumlu cevap vermediysen evet 5 ay uzun bir süre erkek için ama boşanmak için de en son çare olarak söyleyeyim tedavi olmalısın uzmanlığı görünmelisin yani bu onun çözümleri var birbirinize bu kadar eziyet etmeyin yani cinsellik olmazsa evet evlilikte bir yerde bitmek zorunda kalıyor ya da aldatmaya yöneliyor her türlü senin canın yanacak psikolojik tamamen psikolojik yani mutlaka bir uzmana güvenebilirsin kullanırsan alkol alıp deneyebilirsin etkili olur o da rahatlamanı sağlar söyleyeceklerim bu kadar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kocanın böyle bir şey demesi tabii ki doğru değil ama evliliğin ilerlemesinde cinselliğin rolü çok fazla ve sendeki durum da vajinismus muhtemelen bir doktor yardımıyla da çözülebilecek bir durum. En ufak bir sorunda seni yarı yolda bırakacak bir insanla yan yana yürüyorsun bu arada üzüldüm senin adına
00 Yorumla
+1 yılBeş ay olmuş ve sen hemen dedi diyorsun kusura bakma da maşallah adamda da peygamber sabrı varmış adam haklı böyle evlilik olmaz ki sende biraz gayret et
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılTipik bir vajinismus vakası gibi görünüyor. Psikosomatik bir rahatsızlıktır ve tedavisi mümkün. Ancak sizin destek almadan bu sorunun üstesinden gelmeniz maalesef çok zor bir ihtimal. Vakit kaybetmeden destek almanızı öneririm. Biraz zorlu bir süreçtir tedavi süreci ve biraz da masraflıdır açıkçası. İmkanınız var mı bunun için?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
69Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılTedavi olman şart 5 ay çok uzun bir süre neyi bekliyorsunuz. Ki çözümü çok basit neden bu işkence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yıl5 ay olmuş ve cinsellik yaşayamamışsanız gayet de sabırlı biriymiş. Boşanmayı istemekte haklı
00 Yorumla
+1 yılvajinismus denilen illete yakalanmışsın konuyla ilgili derhal tıbbi yardım almanda fayda var öyle ot çayıyla bilmem keçiboynuzu balıyla geçecek bişey değil ama tıb bikaç seansda çözüyor ve normal sağlığına kavuşuyorsun beş ay o adam harbi iyi dayanmış ben evli olacam bide 31 çekecem yok öyle bir dünya bu gibi genetiğe ve insan anatomisine aykırı beklentiye giren kızlara sesleniyorum cinsellik olmadan evlilik yürümez kızlar öyle yok efendim gözlerine hasta oldum yok dudaklarına vuruldum yok efendim saçlarındaki ışıltıya aşık oldum gibi palavralarla yürümez evlilik
321 Yorumla- +1 yıl
Sonuna kadar haklısın hocam.
- +1 yıl
sen vajinası olmayan biriyle evlende göreyim seni
bunu soru olarak yönelttim cevap bekliyorum felsefe yaparak yazı kalabalığı yapma sadece soruya evet ya da hayır yaz - +1 yıl
@beceriksiz94 herkesi kendinle bir tutamazsın. dogasu fıtratı hayat şekli yasadiklari ayakkabı numarası içtiği su soludugu hava. bunlar kişilik oturmasında etkendir. bu yüzden herkesin aynı olmasini bekleyemezsin
- +1 yıl
@teflon-_-tava tamam da bu insanlik ya hayvan degiliz ki sadece girdi cikti yapalim
- +1 yıl
mesela keyfe kedere seks yapmak değil bu işin bide çocuk yapma boyutu var
o saydıklarını zaten bizde yapıyoruz cinselliğin alasını bilirim mevzu bu değil şimdi çocuk yapma işi var bide prosedürel cinsellik var sürekli izleyerek ya da parmakla falan hayatı geçiştiremezsin buna ya çözüm bulacak ya da ceremesine katlanacak
toplar bile cinsellik için birlikteler lezbiyenler bile cinsellik için birlikteler
yani olayın felsefe boyutuna kalırsak ciddi söylüyorum benimle yarışamazsın aksini iddia eden varsa buyursun gelsin bütün tezlerini çürütürüm - +1 yıl
@beceriksiz94 aklı olan hayvanlarız sadece. Kadını sevmenin temelinde bile cinsellik yatar. Senin gibi erkekler "erkek" değil kız arkadaş olur kızlar için.
- +1 yıl
@-Brahman- sakin şşş
- +1 yıl
Ben yasadigimi bilirim para sikintim olmasaydi ben 1 omur beklerdim onu 2. Bucuk sene gecirdim oyle
- +1 yıl
@-Brahmann- kardesim demek ki sen surekli yatakta sikinti yasiyorsun ki kendini cukunle ispat etmeye calismissin hayatta ben boyle mutluyum ve hic bir kadin yatagimdan mutsuz cikmadi :)
- +1 yıl
sanki doğar doğmaz ilişki yaşıyor lafa bak
- +1 yıl
ben 2 bucuk yıl evli kardeşim
- +1 yıl
bence evliliğin ne olduğunu asıl sen anlamamışsın
- +1 yıl
beceriksiz sende burdaki insanlara yaranmak için boş yapma hacı işine bak önce cinsellik nedir evlilik de cinselliğin önemi nedir önce bunu öğren öyle gel boş yapan kim olursa olsun tartışmıyorum
- +1 yıl
hayvanla insanın farkını öğren gel sende
- +1 yıl
@kemaltangunes
sen once git okuduugun kitapları baştan oku ondan sonra ben yaranıyor muyum yaranmıyor muyum anla benim gibi olsa insanlar ne tecavuz kalıcak ne de saldırı... git duygusal zeka nedir bunu oğren madem okumayı seviyorsun oyle sinrlenince tanımadıgın bir kıza burada bu lafları nasıl diyorssun abi senin bacın kızın yok mu sen hayırdır sen kimsin senin anladıın dilden de konuşurum abi de gerek yok buyuksun boş ver git oğren oku da gel - +1 yıl
ss alıp şikayet ediyorum
- +1 yıl
Duzeyli bı şekilde tartışmak cokmu zor ya
- +1 yıl
insansın be sen de allah affetsin ne diyim ki boyle olmuşsun demek acıdım sana kimse sevmemiş seni
- +1 yıl
aynı ad soyad da kaç kişi var biliyon mu sen
- +1 yıl
ya tamam anladık kral da adam akıllı konuşamaz mıyız senle yani sana ne saygısızlık yapıldı ki sen bu kadar kourdun butun emninet teşkilatını taktın peşimize
- +1 yıl
yalnızca beş dakika
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 ayda benim eşim bekledi. Ben ona teklif ettim boşanalım diye ama ben seni sevdiğim icin evlendim bu yüzden seni boşamam dedi. Tabiki o iki ay icinde davranışları değişti hırcınlaşmaya başladı. Sonra tartışdığımız bir gün biraz zorla oldu. Sonrasındada sık sık kasıldım. Ilişki sırasında eşimin lambayı kapatmasını istiyordum kasıldığımı farketmesin diye. Gercekten cok zor bir durum ben vajinismus ne bilmiyorum erken evlendim. Tedavi ol, ben tedavi olmadım kendi kendimi tedavi ettim sanıyordum. Bir sürü kitap okudum, bir sürü araştırma yaptım. Zamanla eşimin istediği gibi kadınlık yaptım yapıyorumda ama bazı geceler bitsin diye dua ediyorum.
345 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDua cünki canım acıyor, eṣim sert davranıyor, kendini düşnüyor böyle oluncada bütün vucudum kasılıp titriyor. Ozaman bitmesini cok istiyorum.
Zevk aldığımda oluyor ama genel olarak eşimin istekleri ce gönlü yapılıyor.- +1 yıl
Abla bu seks degil sen orgazm olmuyorsan senin vucudunu kesfetmiyorsa ne ise yarar ki o seks lutfen daha cok okuyunuz vucudunuzda ayginizdan tutun boynunuza kadar sizj islatabilecegi nokktalar var orgazm in tadina bakin oral yapsin size yalatin yani baska turlu nasil orgazm olasiniz ki
- +1 yıl
Anladım ben bekarım ve çok istekliyim ancak evlilikte durum farklı mı olur hayal ettiğim gibi olmazsa diye de endişe ediyorum ondan evli birinin yorumu dikkatimi çekti sordum teşekkür ederim. Nedense cinsel birlikteliklerde zevki hep erkeklerin aldığını düşünüyorum sanırım acı çekecekleri bişey olmadığından
Cevap sahibi+1 yıl@beceriksiz94 eşimin elleri zaten ya göğüslerimde veya alt bölgede.
Oral yapımcada cok kasılıyorum. Zaten eşimin beni tatmin etme gibi bir cabası olmadı hic. Ben zamanla kadınlığımı kulanmayı öğrendim ama o beni sevmeyi öğrenemedi.- +1 yıl
Kayganlaştırıcı kullan istersen
Cevap sahibi+1 yıl@nasipliçiçek eşim benden cok yapılı benim acı cekmem o yüzden. Bende istekli biriydim ama öyle olmuyormuş maalesef. Erkekler bu konuda cok benciller
- +1 yıl
Anladim uzuldum sizin adiniza yukarida da oyle tipler varmis neyse bence kendinizin kiymetini bilin degerli oldugunuzu bilin ve okuyun daha cok bilgilenin
- +1 yıl
Ne kadar sürede atlattın
Cevap sahibi+1 yılCok uzun sürdü 3-5 sene ama tabiki her defasinda olmadi. Su anda cok nadir de olsa oluyor
- +1 yıl
kaba davranıyorsa sen niye buna katlanıyon böyle adam sevilmez bile ezik misiniz ya cidden
Cevap sahibi+1 yılEzik değilim kendi işim var. 3 de cocuğum var. Her işin üstesindende geliyorum ama maalesef her kadının katlandığı bir durum var.
- +1 yıl
yanılıyorsun herkes katlanmıyor böyle bişi de zaten boşanma sebebi
- +1 yıl
ama kadınlar bayılır kendini ezdirmeye katlanmaya
Cevap sahibi+1 yılAyni senin gibi düşünüyordum evlenip cocuğum olana kadar.
- +1 yıl
valla bahane arayana çok gerçekten isteyen çözüm bulur kaldı ki bi de 3 çocuk yapmışın bile isteye
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle. Inşallah sen cok mutlu olursun.
- +1 yıl
Nereye kadar böyle geceler bitsin diye dua edeceksin söylermisin?
Cevap sahibi+1 yılHep olmuyor
- +1 yıl
Hep olmayan ne Allah askına eşinle bu durumu adam akıllı konusmayı denedin mi hiç
- +1 yıl
Bak bende evliyim 5 ay eşimle yapamadık olmadı kasılıyordu eşim orkuyordu 5 ayın sonunda bekaretini alabildim sen düşün artık ama şu an varya o her gece istiyor ve ben onun için herseyı yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılEşimin zorbalık yapıp kaba davrandığı geceler oluyor.
Cok konuşmayı denedim eşimle. Her biri tartışmayla sonuclandı.- +1 yıl
Kac yıllık evlisin
- +1 yıl
Eşin normal hayatta nasıl biri seni sevdipini ve severek evlendiği söylemişssin hala içinde sana karşı olan sevgisini hiissedebiliyormusun?
Cevap sahibi+1 yıl16 yıldır evliyim
- +1 yıl
16 yıldır hiçmi ilerleme kaydedemediniz?
Cevap sahibi+1 yılEşim iyi biri. Beni sevdiğini. Bensiz hayat düşünemediğini sık sık dile getirir. Bunu başkalarinin yanindada yapar. Bazen cok kıskanc ve ters biri olabiliyor.
- +1 yıl
Siz belli sırf onun sizi sevdiğiniz için hemde sizin onu sevdiğiniz için bu durumlara katlanıyorsunuz herseyınız anladıgım kadarı ile güzel iyi ama işin kötü yanı ayıptır söylmesi yatakta sizi anlamayan size işkence yapan bir adama dönüşüyor doğrumu?
- +1 yıl
aman ne sevgi
Cevap sahibi+1 yılTabiki ilerleme var yoksa sonuc boşanma olurdu.
- +1 yıl
Sizinle konusma imkanım var mı abla bir kac sorum olacakta eğer bir mahsuru yoksa
Cevap sahibi+1 yılYani öyle diye biliriz.
- +1 yıl
?
- +1 yıl
Abla mümkün mü bana ulaşman
Cevap sahibi+1 yılTamam ulaşdim sana
- +1 yıl
@Nasipliçiçek Kadınlar üç kat daha fazla zevk alıyor
- +1 yıl
Klitorisini emsem zevkten inlesin.
- +1 yıl
Klitorisini emsem zevkten inlersin
- +1 yıl
boruyu sana sokarım şimdi
- +1 yıl
Boşanmak çare değil maalesef ve çok sancılı bir süreç, müvekkillerimden biliyorum, siz en iyisini yapmışınız
- +1 yıl
sürünmek çare yani
- +1 yıl
Sürünen yok ortada, bu düşünceyle hareket edersen 1 gün dahi evli kalamazsın, kalmazsam kalmam kime ne diyebilirsin, kalandan da kime ne? O bu şekilde mutluysa herkes düşüncesini kendine saklasın hayat toz pembe değil
Cevap sahibi+1 yılmaalesef aynen öyle cocuklar olunca öyle hemen boşanılmıyor. Kendi işim var maddi özgürlüğüm var. Ama bencillik yapamam. Cünki cok iyi bir baba, mükemmel ötesi babalığı var. Cocuklarima bu travmayı yaşatamam
- +1 yıl
Ben ortada zarar gören, mağdur olan çocuklar ı gördüğüm için ne kadar kötü bir durum olduğunu biliyorum kim ne derse desin siz doğru olanı yapmışınız, görüş sahibi size bir şey sorcam takip eder misiniz
Cevap sahibi+1 yılTabi
- +1 yıl
Sünnetli penis vajinayı tahriş eder ve buna bağlı acı olur, sünnetsiz penisle seks yapsan daha çok zevk alırsın, Türk erkeklerinin penisleri sünnet edilip sakatlanmış, sünnetli penis vajinada tahriş ve ağrı yapar.
+1 yılYa cinsellik zamanla olucak bir sey belki vajinusmussunuz dur yani istemeden vajinanizi kapatiyorsunuzdur korkudan ama once sizi islatip oral yapsa? Iliskiye girmeyin ama en azindan tanltmin edin kendinizi sizin vucudunuzu kesfetsin mesela ben gobek ustu bagirsaklarimin oldugu bolgeye dokununca organlarim yer degistirir kiminde bu bacak kiminde koldadir. Siz de bunu kesfettirseniz zaten o sizi operken yavas yavas islanirsiniz sonra oral yapsin size girme cikma olmasin ama karsilikli orgazm olun en azindan
11 Yorumla- +1 yıl
Bu arada bu cinsellik sadece girdi cikti degildir hanfendi ille girip cikmak gerekmez dogu atasozu sk silahsa dil kilictir der. Bunu sapiklik anlaminda demiyorum ama oral yapmasi size cok sey katicak ama kesinlikle girmesin parmagiyla sizi tatmin edebilir cinsellik karsiliklii bir ritimdir girmek cikmak gerekmez kadini orgazm etmenin bir cok yolu var bir sure bu sekilde toparlasaniz seviyorsaniz birbirinizi... yani cinsellik yok diye evlilik mi biter dostum
+1 yılSiz kadınlarda biraz aptallık var beş ay boyunca bu durumun tekrar etmesi normal mi sence ki üç dört sefer aynı şeyi yaşıyor san tedavi olmak için bi doktora görün men gerekiyor sen gelmiş beş ay sonra kocam boşanmak istiyor diyorsun boşa sın hakkıdır
10 Yorumla
+1 yılHemen boşanalım demesi yanlış ve öküzlük başka düşüncesi yoksa bakire değil vs gibi benim kız arkadaşımda öyleydi sevişince sorun yok penis vajinaya değince titreme alıyordu adamı oral yaparak ve başka şekilde tatmin ediyordum aylar sonra vajinami yalarken oynayalimmi dedi penisin kafasini surdu durdu dayamadi sonra kafasini sokup bıraktı vs derken alıştım bosanmak neymiş
00 Yorumla
+1 yıl5 ay beklemesi bile bayaa iyi bence ama bu süre zarfında seni ikna etmek ve güvence vermek için konuştu mu? Bu da önemli. Sana cesaret verecek şeyler yapmadıysa bu biraz da onun suçu. Ama yaptığı halde 5 aydır durduysan da bencillik yapmışsın.
140 Yorumla- +1 yıl
Ben 1 yil sadece izlemistim ayni evde vajinusmustu sadece operdim 2 bucuk yil sadece surtunduk sonra oral yapmami istedi dokunmadim ona bekledim daha da beklerdim de ayrildik ekonmik sikintilar yani tabiki beklenir bekliceksin insaniz ya hayvan degiliz ki sadece seks icin evlenelim
- +1 yıl
@beceriksiz94 Senin gibiler 40 yilda bir. Ama muhtemelen adam, kadina cesaret vermekle ugrasmadi. Eger yeterince ugrassa kadin kendini acardi diye dusunuyorum. Adam cok ugrastiysa ama kadin duzelmeye calismadiysa biraz bencilce gelir bana sadece
- +1 yıl
Hastaysa kadin vajinusmussa
- +1 yıl
Ayrilmalari daha iyi. Sahsen ben bosanirdim bu durumda. Yuzume gulup de geceleri ben uyuduktan sonra “evliyim ama mutsuzum” diye baskalarina mesaj atmasindansa bosanirdim. Simdi yapmaz falan deme. Evet , %1 ihtimalle. Bu kadinin esi icin soylemiyorum. Belki dunya tatlisi biridir ama genelde oyle oluyor
- +1 yıl
Bilemem haklisin bence
- +1 yıl
Tesekkur ederim
- +1 yıl
@beceriksiz94 sacmalik. Hastaysa vajinismussa kimse kimsenin hayatiyla oynamasin. Evlenirken altindi bilezikti esyaydi istemesini bilen biliyor. Okadar ugrasip hele bu ekonomik kosullarda evlenip te esinle yaoamamak nedir ya. Bunun sadece erkeklerden anlayis olarak beklenmesi buyuk saygisizlik. Evliligi sadece erkeklerin yuku ve vazifesi olarak gormek cahllik. Evlilik cift tarafli gidecek evlenmeden sorununu cozecek.
- +1 yıl
evlenirken temiz aramasını biliyonuz ama al o zaman madem tek konu cinsellik git eskorťla evlen
- +1 yıl
@Kidemlierkekk ulan sen yıllarca bakire aramayı biliyon o nolıcak? kadın bakire olunca da boyle oluyor işte yaşaamdığı bilmediği bir şeyi hayvan gibi davranarak mı ogreteceksin ne demek ya bu kimse kimsenin hayatına mani olmasısn tabi kardeşim gidin bakireleri ellemeyin o zaman kendinize başka birilerini bakın... önce insan olmayı ogrenin kardeşim insan insanlıkla hayvansal içgüdülerinizi karıştırmayın
- +1 yıl
çift taraflı sorumluluk dediğin birinin cinselliği otekinin ev geçindirmesi mi? bu nasıl denge? sen de ev geçindiriceksin o da ev geçndiricek ama kadın sana karşı nasılsa sen de oyle olucaksın cinsellik mi o korkuyorsa sen de geri duraacaksın bu toplum adam olmayacak anlaşılan
- +1 yıl
@Beceriksiz94 kadinin hayatindaki en buyuk sans seninle evlenmek olmus olabilir. Bu nasil guzel bir kalptir yaa? Umarim yenebilmistir sorununu ve Şu an istedigin gibi bir cinsel hayatin vardir. Gordugun uzere sen istisnasin. 40 yilda bir falansin.. Zaten bu yuzden ben olsam bosanirdim aldatilmamak icin demistim.
- +1 yıl
ya iyi de anlamadığım iki birbirini bilmeyen tanımayan iki insanı aynı evin içine atıyorlar saygılı olması gerekmez mi doğrusu bu değil mi zaten yani cinsellik dediğin şey eşinin yanında olması onun vucuduna tapmak değil mi neden hayvan gibi davranılsın ki ya tabiki cinsellikte yerine gore sertlik te olmalı olmamalı demiyorum bu bir ritimdir... ama bir kadın bu durumdayken ya nasıl hiç mi okumuyorlar vajinusmus un sonuclarını travmalarını hiç mi duymadılar internette ne yapıyor ki insanlar burdda yıllardır insanlar bu porblemleri paylaşıyor gerçekten bu kadar sığ olmayı nasıl başarıyorlar ya
- +1 yıl
Kadina değer mi var saniyorsun be abicim? Akşam bogazimi kesip de sosyal medyaya atsan, yorumlarin yarisi " o saatte orada ne isi vardi?" Olur. Sevgilim olsan ve evine gelsem, tecavüz etsen de "evine gittiyse aranıyordur" olur. Sen ne kadar ender bir türsün farkinda misin?
- +1 yıl
değilim ya bana kadınlar ogretti olması gereken bu bilmiyorum benim de hata yaptıgım kızlar oldu. kızlara sorsan belki arkamdan anlayışsız okuz derler yuzume bakmayanlar bile vardır. ama cinsellik konusunda kimseye ısrar etmedim ben. ben sadece insan olarak yapılması gereken bu benim gorusumde diye onlara anlatmak istedim ama pff bu insanlar anlamıyacak yaşamaları. ya zaten ısrarcı olmanın sonuclarrı bu bana da ogrettiler dediğim bu zaten ısrarcı olmamayı ve kendi kendine bu hayatta yetmeden başkasına da yetemeyeceğini ogrettiler onlar bana
- +1 yıl
@beceriksiz94 ul n sen kime uln diyorsun once kpk gibi havlamadan insan gibi yorum yazmasini ogren. Kizlara yag cekerek yorum yazma. Hic mi insan icine cikip insanlarla sohbet etmedin? Hicmi magaradan cikmadin? İletisim kurmayi hicmi denemedin sen? Sen git kis uykusuna geri don. Daha sen burada yorum yazarken iletisim kuurmaktan acizssin birde aileden bahsedecek en son kisisin. Sen ve senin gibiler yuzunden soru soran kisiler bu hale geliyor. Daha insan gibi iletisim kuramiyorsun
- +1 yıl
@beceriksiz94 senin gjbi kadin düşmanlarını yoketmeli. Hayvani duygularini git baska yerlerde ifade et burada degil
- +1 yıl
@Kidemlierkekk halısınız haddimi aştım sanırım k. bakmayınız ama yani neler yazıldı dün aksamdan beri
- +1 yıl
ayrıca kimseye yağ çekmiyıorum yaşadığım bir şeyi paylaştım diğerlerine de yol gosterdim boyle olmalısınız diye neysem oyum yani oyle cok aham şaham da bir sevigili değilim ama bu konuda kadınlara karşı daha hassas olunması gerektiğini vurguladım bunun sonu cinayet oluyor çünkü ya adamlar yıllarca ppeşinden koştukları insanlar kendileriyle seevişmiyor diye boşuyor arkadaşım sen hangi medeniyetten soz ediyorsun cinsellik evet olmalı ama hayvanca olmamalı ya
- +1 yıl
Nereye ne yazdin ki? Gayet saygili yorumlar buradakiler @beceriksiz94
- +1 yıl
yukarılarda ya ama saçmalık diye girdi kendi de boş işler ya mesaj atıp kaçmış engellemiş :D
- +1 yıl
Takma kafana 😅
- +1 yıl
asıl kadın düşmanı kendisi slğa bak hele
- +1 yıl
@sudesiyahseven yorumlari okumadinmi yoksa okumak isinemi gelmedi? Yukarida adam agiz dolusu hakaret sayiyor. Senin saygidan anladigin bumudur?
- +1 yıl
Nereyi kast ediyorsun? Ben sadece benim yorumumun altindakileri okudum ve oldukca iyi niyetli yorumlardi. Baska yere ne yazdiysa bilmiyorum. @Kidemlierkekk
- +1 yıl
yalan diyor ya inanma
- +1 yıl
Senin yorumunda zaten. yorumunun hemen ustunde gayet acik ve net sekilde hakaret gorunuyor bunu gormuyor olamazsin. Neyse kadinlar her zaman görmek istediklerini gorur. Oldu bundan sknra bende sana iyi niyet niyetli hakaret ederim artik sende tesekkur edersin :)
- +1 yıl
işte max erkek kafası
- +1 yıl
Sen hasta falan misin? Adam eşine sadakatini anlatmis. Küfür nerede? Git tedavi ol Allah aşkına.
- +1 yıl
Siteye ilk kezmi giriyorsun arkadasim? Adamin avukatimisin? yazdigi hakareti sen niye savunuyorsun? İckilimisin sarhosmusun anlamadim ne sacma insanlarsiniz Allah akil fikir versin. Artik yazilari okumak icin goz yerine ne kullaniyorsun bilmiyrm ama bana daha hitap etme allah askina.
- +1 yıl
ya bunlar cidden akıl hastası ha
- +1 yıl
üsluba bak bi de başkasına çamur atmaya çalışıyor utanmaz
- +1 yıl
Benim gorusumun altinda oldugunu soyluyorsun. Oyle olsa kufurlu bir bildirim alirdim. Niye almadim? Baska yorumda tartistiniz mi diye sordum, ona da hayir dedin. Ee? O halde torbacın kim? Yazip durma bb
Soran+1 yılburada tartışmayın arkadaşlar
- +1 yıl
@sudesiyahseven. Allah askina guru oldun da yorum okumayimi ogrenemedin? Bu kafa icin ne kullaniyorsun bana desene cidden senin kafayi merak ettim. Al senin icin yorumu asagiya kopyalıyorum. Daha yorum okuyamiyorsun 🤦🤦🤦 su siteyi kullanmayi bilmeyen gelmesin buraya
beceriksiz94
beceriksiz94
6 sa
@Kidemlierkekk ulan sen yıllarca bakire aramayı biliyon o nolıcak? kadın bakire olunca da boyle oluyor işte yaşaamdığı bilmediği bir şeyi hayvan gibi davranarak mı ogreteceksin - +1 yıl
Bu mu yani? 7 ceddine sövmüs gibi davraniyorsun. Sen bana da ona da, onun yazdigindan 10 kat sertini yazdın. Adam gayette haklı, hastalikta saglikta demiyor muyduk? Ha yenmeye calismasi lazim o ayri ama beklemesi de naiflik gayette.
(Sen esini beklemeyi enayilik gibi yansitan bir yorum attigin icin oyle yazdi) - +1 yıl
Sen benim hayatimi biliyormusun? Benim esim kanserden oldu arkadasim. Sizin gibi bos beles sallamiyorum. Sen yogun bakim kapisinda hic sevdigini bekledinmi aylarca? Hastalikta sagliktaymis. Edebiyat parcalayarak olmuyor o isler. Surada bir yorum yapcak adam onuda insan gibi yazamayip hyvan gibi saga sola saldiriyor. Bide gelmis elalemin avukatligini yapiyorsun.
- +1 yıl
ya beni engellemissin goremiyorum yazdıklarını k. bakma da dedik yukarıda daha ne istiyon sen ya yetmedi mi dostum
- +1 yıl
Kimi savunacagimi sana mi soracagim? Ayrica madem esin icin fedakarlik yapacak kadar poncik bir insansin, o halde neden aksi bir durum var gibi belirttin ki?
- +1 yıl
Neyse uzatmak istemiyorum iyi aksamlar herkese
- +1 yıl
hadi lan oradan beklemiş miş daha cinsellik için bekleyemiyor kanser birini mi beklicek ya yalandır ya aldatmıştır
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim neden ego kasiyorsun. Varsa bir sorunun evlenmeden gideceksin dr a muayene ve tedavi olucaksin. Hem evlenirken esyaydi altindi istiyorsunuz hemde adama eziyet ediyorsunuz. Once insani bir sekilde davranmayi ogrenmeniz sonra evlenmeniz lazim.
02 Yorumla- +1 yıl
Böyle bir sorunu olduğunu evlenmeden önce nasıl anlayacakti. Herkes evlenmeden önce birilerinin altında kalmıyor.
Cevap sahibi+1 yıl@kingkong321 zaten birilerinin altinda kalabilse kocasinin altinda olurrdu. Bu sorunun kaynagi fizeksel degil ruhsal. Olusumuda bugun olan birsey degil cok onceden olan birsey. Dolayisiyla bunun oldugunu kendisi taa yillar once biliyordu. Dr a gitmek yerine erkeklere pas vermemeyi tercih etmis. Okey kendi karari tercih etsin ama evleniyorsa ve baskasinin hayatina girip baskasiji da hayatina aliyorsa ozaman gidecek dra kendi psikolijik sorunu ile bir insanin hayatiyla oynamaya hic kimsenin hakki yok.
Kocanla ilişkiye giremeyeceksen teklifini kabul etmelisin... 5ay iyi sabretmiş! Kim dayanırrr...🤭😅
51 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sana tavsiyem ilişkide çok kalıyorsan 2 kadeh kırmızı şarap için öyle başlayın ise on sevişmeyin uzun tutun sulaninca giriş yapsın sen kafayı bulunca kalmazsın oda kolayca giriş yapar haydi başarılar
10 YorumlaBir erkek için çok kötü bir durum. Bir sürü hayal kurmuşsun ama sonuç hayal kırıklığı...
Böyle sıkıntılar evlenmeden paylaşılmalı. Kadın da erkek de evlenmeden önce her şeyini karşı taraf sormadan anlatmalı.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanacağından değil inceden seni tehdit etmiş olsun artık diye ama sende çok fazla uzatmışsın ya 5 ay çok uzun
İlişkiye girmeyi denerken eşin boşalıyor mu barı adam patlar o kadar süre boşalmayınca00 Yorumla Cinsel sorunun var demeki bir uzmana gorunsene ablacım 5 ay az bir süre mi adam dayanmış zaten düzelme ışığı sende görmemiş diye öyle demiştir. Seni aldatsa bu sefer de yine hatalı o olur ilişkiye girmediniz mi hiç nasol ya
00 YorumlaUzman bir doktora danışınız. Vajinismus vakası yaşıyorsun. Ve haliyle kadınlığını dahaca keşfedememişsin. Sakinleştirici kullanabilirsin belki daha çok rahatlatır seni
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. 5 ay boyunca uzman doktora gidip tedaviye başlamış olmanız lazımdı çoktan. Boşanmak çözüm değil.
Hemen doktora gidip tedavi olman lazım yapman gereken bu00 YorumlaAldatsa daha mı iyi olacak sanki yol yakınken dönmesi mantıklı hareket olmuş mutsuz geçecek bir ömür geçirmektense ki bu ikiniz için geçerli mantıklı olanı yapmak daha doğru
00 Yorumla
+1 yılDemek ki bekleyemiyor o da öyle birisi kabul etmek lazım
22 Yorumla- +1 yıl
Evli ve 5 aydır ilişkiye girmiyor? Dinimizde evlendikten sonra farz olan bir şey
- +1 yıl
@vuslat4313 dinine senin hepinizin zihniyeti sadece skis
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoktora git 5 aydır nasıl dayandı adam git kas gevşetici yaptır zevke gel kasılınca daha çok acır canın derin nefes al herkes yapıyor ve ölmüyor böyle düşün ben ilk gece böyle düşünmüştüm sakin ol herkes yapıyor demiştim
00 Yorumla
+1 yılYok artık çok anlayişsiz miş yani vajinismus olabilirsin bunun çözümünü aramak yerine çözümü bosanmakta mi buluyor
00 YorumlaDoğruyu söylemiş madem bir sıkıntı var doktora git tedavi ol çözülsün çözüm yok bişey yok ne tat kalır ne tuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAdam hemen boşanalım dememiş ki. 5 ay beklemiş. Yanlış tedavi görmemenizde. Neden tedavi düşünmediniz?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılOha.. bu bir problem hastalık hatta.. iyi gund ekotu gund edeggilmiydi evlilik bir kaç sene düzelmez o zaman anlarım
00 Yorumla
+1 yılÇocuk oyuncağı mı o ya bak sinirim bozuldu şimdi 😡
11 Yorumla- +1 yıl
Evet abi ben de uzuldum mk ya lan evleniyon seks icin mi evleniyon hyvan herif
Tıbbi bı yardm almanız gerekirken boşanmak istemesi saçma madem boşanmak istio tamam de send
10 Yorumla
+1 yılAdam çok bile beklemiş haklı tabi vermiycen vermiycem deyip durma verde kurtul😄
110 Yorumla- +1 yıl
Komik değil
- +1 yıl
Napak
- +1 yıl
Sen yorum yapma
- +1 yıl
Emrin olur
- +1 yıl
Bir dahaki emrimi bekle. Tetikte ol.
- +1 yıl
Bela mısın 😂
- +1 yıl
Fenerli misin
- +1 yıl
🙄🙄
- +1 yıl
Allah sabır versin
- +1 yıl
🙄🙄 versin
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajinusmus olabilir birkaç seansla bile kolayca çözülebilen bir sorun bence tedavi olup onarmaya çalışın
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. 5 ayda az değil bid3 senin bunda tavırlarında önemli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hemen mi? Adam 5 ay sabretmiş. Daha ne yapsın? Bu 5 ay hemen mi? 😳
00 Yorumla
+1 yılDoktora görünmeyi akıl edemedinizmi yani ne boşanmaya meraklı olmuş millet
00 YorumlaBunca zaman neden bekledin? Bir psikolog ile gorusmen lazım en kısa zamanda .
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılGayet haklı 5 ay nedir ya gidip aldatsın o zmn
00 Yorumla Boşanmak yerine bir doktordan yardım alalım demek zor galiba..
01 Yorumla
+1 yılÇok doğru demiş. 2-3 duble rakı ayt, pilot olursun. Kendini teslim edersin.
00 Yorumla
+1 yılBoşan bence çünkü istemeye istemeye evlenmiş isteseydi seninle birliktelik de yaşardı
00 Yorumla
+1 yılYani çok üzüldüm ikiniz adına da psikolojik bi destek mi alsan acaba evliliğinize yazık etmeyin ya
00 Yorumla
+1 yılRakı iç, sarhoş ol, ilişkiye kolay girersin.
00 YorumlaTahmini kaç sene sonra iliskiye girmeyi düşünüyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl5 aylık evliyseniz cinsellik olmaz mı yanlış soğursunuz tabikide
00 Yorumla
+1 yılTedavi gorseneze 5 yilda insan çileden cikar
00 Yorumla
+1 yıl5 ay sabretmek için çok fazla bir zaman, adam haklı... :))
00 YorumlaBir rahatsızlıgın yoksa ondan gizledigin bence cok anormal bir durum haklı olarak ayrılmak ister
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKasacak ne var rahat ol biraz böyle devam edemez tabiki kendini rahat hisset kasma rahat serbest bırak kendini sadece eşinin gözlerine odaklan gülümse
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıloha doktora gidelim neyin var noldu neden böylesin vs bi sakinleştirme yokta hemen boşanalım mı diyor boşan o zaman sen boşa hatta
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAslinda bir yontem var ama gunah diye cok paylasmak istemiyorum. Aileni korumana yardimci olacak ama kotu bi yontem soylesem mi bilemedim
00 YorumlaHemen suçu karşı tarafa atın. beş ay evlilik, ondan önce tanışma evresi bilmem oldu kaç yıl. Eşinizin de bazı istekleri ve halyelleri var. Bu zamana kadar saygı duymuş, biraz da siz yardımcı olsanız? Hersey devletten olmaz ki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl5 aydır olmuyor ve de olmayacak demekki, kendi isteğiniz ile karar verin , evlilik nasıl doğal ise boşanmakta öyledir.
00 Yorumlavallah adam ıyı dayandı ömür boyu evlı kalıcak kışıyle böyle yaşam olmaz
zaten akıllı ınsan evlenmeden önce bu konuları konuşur ten uyumlguna bakar falan fılan ama bızım cahıl ülkemızde hersey ayıplanıyor dıye böyle sonuclar cıkıyor00 Yorumla
+1 yılDoktora gitmek için gecikmişsiniz ikinizde bilinçsizsiniz sanırım umarım bir seyleri düzeltmek için geç kalmamısaınızdır ön sevişme iyi geçmeli ve hafif alkol iyi gelecektir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoktora gidin vajinusmus psikolojik tamamen. Kendi kendine duzelmez
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTrol soru herhalde.. Hemen boşanalım dememiş adam bikere, gayet de beklemiş, 5ay ne ya?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Yanlış değil adam 5 ay çok bile sabretmiş yani tam boşanılacak kadınsın aman düşman başına
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe diye evleniyorsun madem ayranı yok içmeye tahtırevanla gidiyorsun şey yapmaya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabi ki değil 5 ay sabretmis daha ne olcak ölene kadar mı beklicek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHemen dememiş gene iyi dayanmış adam 5 ay hiçbir erkek durmaz, adam haklı
00 YorumlaBoşan tabiki tek gözyaşı bile dökme karşısında zavallı kadınları sevmez erkekler tamam de direkt pişman oluşunu izle sonra
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. çok yanlış ve sekse değilde sevişip orala odaklanmanız lazım
00 Yorumla
+1 yılAblacım doktor yardımı alın bu konuyu aşın hep birlikte normal bir duurmda değil yaptığınız ne eşinin yaptığı da
00 Yorumla
+1 yıltamamen senin hatan kadın olmayı beceremiyorsan adam ne yapsın
00 Yorumla
+1 yılsenin hiç libidon yok mu sen istemiyor musun
00 Yorumla- Devamını Gör (51)
Devamını Gör(96)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 5 aylık evliyim ama hiç cinsel ilişkiye giremedik benim yüzümden. Eşim soğuk davranıyor bugün boşanalım dedi, ne yapmam lazım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler