flort ediyorduk sonra kavgaya donustu bu flort ve surekli kavgadayiz. sanki dusman gibi olduk ama birakmiyoruz da hep gozumuz birbirimizin ustunde. ben onu cok istiyorum keske kavga olmasa diyorum arzuluyorum, acaba oda beni arzuluyormudur?
Cevabın nedir?
Tabiki
06 Yorumla
Soran+1 yılnasil emin soyluyorsun/bazen diyorum ki bu kadar dusmanlik ediyor her halde nefret ediyor dusunmuyordur da, mi?
- +1 yıl
Ee bizde yasadik birseyler. Bir insan niye kavga eder flortuyle? Fikir olarak buyuk bir acmaza girip hakli ve haksizin belli olmamasindan dolayı. Şimdi düşmanlıktan ziyade herkes istediği durumu kabul ettirmek için kötü oluyor zaten. Birakip vazgecmemek gitmemekte sundan dolayı ortada bir alışkanlık bir bagimlilik bir alternatifsizlik var fakat karşındaki kisi istedigin gibi şekillenmiyor ve surekli olay tekrar tekrar kisir döngüye giriyor.
Soran+1 yılkısacası konusmamaktan ve kavusmamaktan degıl mı:ama dusman gıbı olduk artık duzelırmıyız bılmıyorum
Soran+1 yılnasıl yanı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
+1 yılMerhaba
İyi geceler
Bunu direkt söyle düşünceni aç yok şöylemi yok böylemi diye düşünürsen olayın içinden çıkamazsın05 Yorumla
Soran+1 yılokadar dusmanca yaklasiyor ki artik korkuyorum unuttu mu diyorum
- +1 yıl
Çocuk gibisiniz ikinizde yaşlarınız kaç
- +1 yıl
Sen zaten olayı tam anlatmamışsın ki yüzeysel anlattın ben sana ne diyim
Soran+1 yılaslinda evet cocuk gibi davraniyor. seni sevmiyorum demek icin ispatlaaya calisiyor. aski tek tarafli sandi egosu kaldiramadi kur yapmalari falan sanki geri aliyor onlari
- +1 yıl
Ne diyim yazabilirsin bana
kesin öyledir hatta her banyoda seni düşleyerek fayanslara nişan alıyordur.
01 Yorumla
Soran+1 yıldalga gecme ben sevgiyle arzudan bahs ediyorum bi hasret var aramizda sevip inatlasip kavusamamak
+1 yılO kim? Keser sapı mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılney
- +1 yıl
Keser Sapı...
Elinde kaç kişi var senin gibi kim bilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBilmem ki.
10 Yorumla
+1 yılMüneccim miyim ayol
10 Yorumla
+1 yılTabiki de istiyrodur
05 Yorumla
Soran+1 yılnasil eminsin
- +1 yıl
Kavga vRsa ateş vardir en azindan bir duygu vardir suyuna git bir sure kavg niye ediyosunuz ki
Soran+1 yılcok gittim suyuna. ici sogumadi bana o sayfayi kpattim dedi ben, ben ona kus olmayalim dedigimde. ve ispat etmek icin de en son yeni bana iste kotu bi sey yapti. sanki gururu incinmis. kendi kendine gelin guvey olmus sandi ben onu sevmiyorum sandi geri cekti boyle git gide beterlesti. ama evet birakmiyorda.
- +1 yıl
Yavasla o sana nasil geliyorsa o kadar git dengeli olsun
Soran+1 yılartık bana okadar kınlı davranıyor kı bılmıyorum duzelırmıyız :
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöyle sor
02 Yorumla
Soran+1 yılbeni arzuluyormusumu diyim? soramam. artik dusman gibi olduk hep savasiyoruz. oncesinden de ask itirafi olmadan boyle tersine dondu hersey
Cevap sahibi+1 yılHayal mi ediyorsun
+1 yılBakışları nasıl
02 Yorumla
Soran+1 yılgunden gune olaylar degisiyor bakislar da degisiyor, gizli bakislarinni yakaliyorum hani artik sevmiyorum gibi yapiyor ya, arkadan baktiginifalan yakaliyorum ve ya gizlice baktigini ama yanimdan gecince sanki nefretle bakmiyor yani. ama benimle ugrasmaktan da vaz gecmiyor. ego kibir savasi
- +1 yıl
Kanka istek at
+1 yılEvet
01 Yorumla
Soran+1 yılnasil emin olabilirsin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026