Arkadaşlar şöyle düşünün büyük şehirde doğmuşsun ailen çok avrupai seks bir tabu değil çevrende çoğu kişi lise üniversitede seks yapıyor geçiyor aşk veya duygu aramıyor filan. Neyse sen 25-26 yaşına geliyorsun birçok erkekle flört edip sevgililik deniyorsun ama hiçbiri birkaç haftayı geçmiyor çünkü anlaşmıyorsun sevmiyorsun güvenmiyorsun hep çürük çıkıyolar ve tek dertleri seks. Ama bir yandan seks de biyolojik bir ihtiyaç ve yaş ilerledikçe yaşamamış olmak eksik ve garip geliyor. Bakıyorsun öyle evlenmeyi düşündüğün biri de yok aşık olacak biri de yok seks olayını ne yapardınız? Hem kadın hem erkeklere soruyorum çünkü çevremde bu durumda olup hala yapmayan erkekler kadınlar da var. Aman neyse lan diyip yapan da.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılöncelikle sorunun cevabını soru içinde zaten vermişsin
( cinsellik de biolojik bir ihtiyaç) buna istinaden sana bi soru yönelteceğim mantıklı düzgün bilime yani moleküler biyolojiye aykırı olmayan cevap verirsen sana soruyun diğer püf noklarına ait olan cevapları da ilave olarak yazacağım
soru- mastürbasyon yaparken eline aşık oluyormuyomusun
klitoris duyusal bir yapı değil tamamen dokusaldır vulva ve kenar duvarlarda aynısıdır
aşkmı sadakatmı yoksa iç güdü mü yukarıdaki sorunun cevabını yaz devamı gelecek iyi düşün basit cevaplarla geçiştirme derin bir soru
metafiziğe kadar uzanan bir soru04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle zaten. Ben de seks yaptım yazdım ve tamamen o an zevk ve haz odaklı yaşadım karşındakine aşık olup sevip değer vermedim yani ama artık sadece zevk için Seksi gereksiz ve baş ağrısı buluyorum. Kalitesiz canım insanlarla seks yapmak istemiyorum ondan artık aşık olup sevmeyi bekliyorum.
- +1 yıl
evet geldik şimdi diğer noktalara
soruma gerçekci bi cevap vermişsin
yani cinsellik hayvansal bir içgüdüdür dolayısıyla adına aşk denilen o aşırı sevi duyusu aslında cinselliğin başlangıç noktasıyla yakından uzaktan alakası yok.
kızlarımızın en büyük hatası burada başlıyor. kafasında kazan kapağı gbi iki kulaklık takılı sırtındada bitane içinde gereksiz bikaç çamaşır olan çanta bide gtünde nike ya da adidas marka içine osurulmuş eşofman olan birini görünce yağları eriyen kızlarımız var
1-hangi sebeple olursa olsun eşofmanla sokakda gezen biriyle değil aşk ya da başka bişey yaşamak tanışmaya tenezül bile etmem beyninin o hepsi o içine osurduğu eşofman kadardır çünkü eşofman osurma giysisidir yani yatak giysisidir normalleştirilmiş hali yalnızca bizim ülkemizdir
2 berkay batuhan mert mertcan tünay aytaç kıvanç berk Keremcem buğracan falan filan gidi ismi var diye ayy nekadar tatlı ismi vıhaaar diyip bitarafımızın suyu topuğumuza kadar inmemeli
ismin içine koyulmuş kalıpsal karakterize edilmiş kimlikler var oysa hiç kimsenin nominal değerleri kimseyi karakterize edemez
adam yeterki adam olsun insan olsun isterse adı Abdurrahman olsun ya da murtaza olsun farketmez illaki çağın gereksinimlerine dominant bir şekilde gözümüze sokulmuş ismi olması şart değil
3 aşk denilen şey günümüzdeki jenerasyona göre zaten radikal bir yapıya sahip olmadığı gibi radikal olma özelliğini de zaten tamamen yitirmiş ve yerini sexe bırakmadıştır
doğallık dediğimiz konuy binayen geriye kalan tek unsur o içine osurdukları eşofmanlarıdır başka hiç bir şekilde gerçeklik niteliği taşıyan bir özelliğe sahip değillerdir
aşırı sevi duyusu tamamıyla güven odaklı temele inşaa edilen karşılıklı revizyonel yaşam biçimidir
ten uyumu
felsefe uyumu (şimdiki beyinsizlerde olmayan şey tabi )
etik kökenden tut örf ve adetlere kadar olan sosyo faktörlere kadar olan hayata dair çatışma ve pürüzlenmelere neden olacak tüm konu ve denklemlerin ortak noktada buluşmasıdır aşk
- +1 yıl
nasıl gidiyor bugün moralin nasıl mesela
Soran+1 yılGüzel gayet iyi gidiyor da işte iyi sevgili olacak birini bulsam iyi olur çünkü hiç uzun güzel ilişkim olmadı hani artık böyle evlenmek isteyeceğim biri olsun istiyorum.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılAçıkçası ilki için aşık olmayı bekledim. En azından sevmeyi desem daha doğru ama aşk olması da şansıma oldu işte. 19 yaşındaydım. Eğer 25-26 yaşına kadar olmasaydı hala bekler miydim kesin bir şey söyleyemiyorum. Sanırım artık yeter diyerek en azından iyi anlaştığım, değer verdiğim veya karşılıklı güven olan birisi ile yapardım. Birçok kişi ile flört ve sevgililik olup nasıl hiç sevgi ya da güven olmadı ki ama? Ne anlamda çürük çıktılar?
031 Yorumla
Soran+1 yılBen ilkimde aşık oldum ama 1-2 ayda soğudum bitti. Ama aşkla yaptım başta o önemli. Aynen aşk sevgi olmasa robot gibi ben de öyle yapamam. Romantizm vs şart.
Soran+1 yılYa işte tek dertleri sexti çünkü beni gerçekten sevip değer verdiklerine inanmadım hep tek dertleri benle seks yapmaktı hani bedenime aşıklardı. Buydu sorun. Ama sonra dedim hep böyle yani neyse iyi anlaştığım hoşlandığım biriyle yapayım. Sonra yaptım ettim ama ilişki beni tatmin etmediği için terk ettim.
- +1 yıl
En azından ilklerde kesinlikle öyle olmalı, iyi bir deneyim ve anı olması açısından. Aksi takdirde insanı seksten de soğutabilir. Çok nadiren senin kadar düzgün yazan kadınlara denk geliyorum. Ben de büyük şehirde doğup orada yaşayan biriyim. Bu acaba bir nebze bununla mı alakalı diye merak ettim şu an. :D Gençliğinde de dikkat ediyor muydun yoksa olgunlaştıkça mı oldu? Kimi insanlar var 40 yaşına gelse dahi iki kelimeyi bir araya getiremiyor ya da buna uğraşmıyorlar.
Soran+1 yılYoo hep dolu bilinçli biriydim zaten 26 yaşına kadar bin tane erkeği reddedip kavga etmemin nedeni de mantıklı olmam. Erkekler genelde çok canım ve boş çünkü değer vermeye ve yaşamaya değmez çoğu. Zaten değdikleri için değil kendi zevkim için yaşadım yani erkekler için hiçbir şey yapmam tamamen kendi keyfim ne istiyorsa onu yaptım 26 dan önce de kendime masaj oral yaptırırdım onlara dokunmazdım bile çünkü canım istemezdi.
- +1 yıl
Sorduğum bu değildi, yanlış anlaşıldı galiba. Birazcık erkek düşmanlığı sezdim sanki ama neyse ki en azından hepiniz demiyorsun, buna sevindim. :D Bir insanın libidosu yüksek olsa da her şeyi seksten ibaret görmesini bir erkek olarak ben bile sinir bozucu buluyorum cidden. Bunun için birini kullanmaya çalışmak veya para ile arzuyu elde etmeye çalışmak çok acizce geliyor. Dayanman gerekiyorsa dayanabilmelisin de. Beni sevdiği ve istediği halde reddettiğim kişiler olmuştu bu yüzden, onlardan faydalanmayı kendime yakıştıramazdım açık açık söylüyordum bir şey hissetmediğimi ve birlikte olmamamız gerektiğini. Kaldı ki libido anlamında oldukça yüksek biriyim. Bir yanım ben bile buna dayanıp kontrol edebiliyorsam herkes yapabilmelidir şeklinde hissediyor o yüzden.
Soran+1 yılBenim de libidom yüksek zaten yüksek olmasa emin ol hiçbiriyle olmazdım sadece seks keyfi için ilişki yaşadım zaten o da geçince direk terk ettim çünkü başka şeylerden hiç keyif almıyordum onlarla yaptığım dizi film izlemek gezmek sohbet etmek. Çok boş ve mal geliyordu hepsi.
Soran+1 yılErkek düşmanı değilim çok sevdiğim erkekler dostlarım var exlerim flörtlerim ve genel piyasa erkekleri çok embesil mal geliyor yani seks için yaptıklarını görümce midem bulanıyor asla saygı duymuyorum. Yalan dolan taciz tecavüz adilik baskı.
Soran+1 yılKeşke sert cezalar olsa da ağızlarına etseler onların da kökü kurusa lanet hükümet de bunlar gibi olduğu için abazan leş prim veriyor böyle sapıklara
Soran+1 yılZaten baktığımda yaşadığım ilişkilere ya da piyasaya erkeklerin neredeyse hepsi kadona sadece cinsellik için değer verip seviyor. Yani cinsellik yoksa ya da kadın güzel çekici değilse çöp muamelesi yapıyotlar. Tek dertleri popo meme ve cinsellik. E bu da benim kanıp okey olacağım bi ilişki değil. Bana erkeğin sadece parası veya tipi olması asla yetmez yetmiyor. Zekası karakteri aramızdaki paylaşımlar çok önemli. O anlamda ben etkilenip tatmin olmuyorsam istediği kadar hediye alsın ya da kas yapsın yine ayrılırım. Hep de böyle oldu işte hiçbir tam ruhuma dokunamadı yüzlerce erkeğin.
Soran+1 yılBen bi de hayalkırıklığına uğramaktan bıktım. Ben baştan ilişki için beklenti ve isteklerimi açıkça derim karşıma çıkan şerefsizler de hep evet evet ben fe diye yalan söyler ama duygusal fiziksel her neyse işte başladığımızda bi bakarım alakası yok ve orada kırılır bitiririm. Yani bıktım bundan. Gerçekten dürüst ve emek veren birini istiyorum. Çünkü herkesle anlaşıp yola çıkıyoruz be daha dakka bir gol bir adilik yapıyor çoğu. Bence bunun tazminat cezası olmalı. Cidden.
- +1 yıl
Ahah evet katılıyorum bazı ilişkilerimde ben de yaşadım aynı durumu, ben şimdi bunun için mi o kadar vakit harcadım emek verdim diyerek. Tazminat güzel olabilirdi. :D Yalnız sen cidden nasıl erkeklere denk geldin hayret ediyorum. 1 ay beklemek diyorsun, diğerleri daha en baştan ilk günlerden mi istiyordu? 1 ay beklemekte ne var... 3 ile 6 ay arasında yaşanmasını normal buluyorum ben. 3 aya kadar bahsini bile açmam genelde karşıdan beklerim. Ortak zevklerin olması ve bunları birlikte yapmak en az seks kadar hatta daha önemli. Aşırı severim ilgi duyduğum bir kadınla her şeyi paylaşarak aktiviteler yapmayı. Dizi/film zevkimiz uyuyorsa şahane zaten. O insanı dinlemeyi, tanımayı, çözmeyi severim. Romantizm yönüm mü yüksek ondan mıdır bilmem ama hep çiçek almışımdır, üşüdüyse üstümdekini vermişimdir, kötü hissediyorsa yanına gitmişimdir. Hiç emek vermemeleri üzücü olmuş cidden.
Soran+1 yılEvet abi ilk günden daha ilk öpüşmedem istiyordu hepsi abazalar pislikler yani.
Soran+1 yılYok ya bana hep abazalar denk geldi. Hani böyle el ele tutuşma ya da öpüşme olduğunda hemen hayvan gibi azıp hadi seks seks diye darlayan tipler karşıma çıkıyor hep ondan bıktım.
Soran+1 yılAynen yani hiç doğru düzgün emek vermiyorlardı ben de diyordum çüş yani bi emek ver bu ne yani.
Soran+1 yılHemen böyle iki yalandan çiçek aldı yemeğe çıkardı diye seks istiyordu aptallar. Sanki o kadar basit. Mallar işte. Ama öyle ya bilmiyorum işte emek veren hiç gelmedi anca lafta şöyle seviyorum ölüyorum bitiyorum ama davranış ve yaptıklarına bakarsan uyduruk kıytırık. Bi de hep bana sitem ediyorlardı of pof çok zorsun filan.
- +1 yıl
Ben aşık olduğum zaman yaptıklarımı bilsen çıldırırsın sanırım... :D Emeğin hasını yaptım, dibini ekmekle sıyırdım desem yeridir. Onlar gerçekten sevmiş olsa en azından bir süre sabretmeyi bilirlerdi zaten. Dediğim gibi 3-6 ay arası bana çok ideal bir süre olarak gelmiştir hep bunun için. Birini cidden sevince zaten yanında olmak dahi yetiyor, illa seks gerekmeden. Onunla ortak anılar oluşturmak gezmek, kitap okumak, sinemaya gitmek de seks kadar güzel ve anlamlı oluyor. Seks güzel de olsa duygusal bağ oluşturmaz insan sevmediği biri ile de seks yapabilir sonuçta. Ayrılık yaşadığım süreçte onu hala özlediğim zamanlarda, aklıma geldiğinde gidip de mesela seks yaptığımız anı düşünmüyordum ilkim olmasına rağmen. Konuştuklarımızı, gülüşmelerimizi, gezdiğimiz yerleri ve yaptığımız aktiviteleri düşünüyordum. Sevgi böyle olmalı bence.
Soran+1 yılEvet öyle zaten öyle olmalı ben ondan diyorum ben hiç sevgililik yaşamadım hepsi böyle flört gibiydi diye. Hiçbirini gerçekten sevmedim aşık olup böyle gelecek hayal etmedim ya da hiçbirini en yakın arkadaşım partnerm gibi hissetmedim tamamen yaşım ilerliyor yaşamam lazım diye yokluktan ve ihtiyaçtan yaşadım yani. Zaten seks dışında onlarla ortak bir nokta bulamadığım için de birkaç haftamda bitirdim. Çünkü diğer şeyleri yaparken hiç keyif almıyordum. Mesela ilkimde seksten önce cidden çok iyi arkadaştık ve çok eğlenirdik ama ilişkide seks başlayınca o tamamen olayı seks ve diğer angarya şeyler olarak görmeye başladı. Hani bunlar bitsin de seks yapalım hesabı yapmaya başladı hep ondan artık hiç diğer şeyleri yaparken samimiyet keyif almadım ve ben de seks yapmadım bitirdim.
Soran+1 yılZaten anlıyorsun erkeklerin davranışından sahte olanları. Bakıyorsun samimi değil ya da hemen olayo yatağa götürmek istiyor mesela bir iki buluşmadan direk soğuyorum ama maalesef işte benim karşıma hep böyleleri çıktı çok kötü. Hiç böyle duygusal romantik gerçek biri çıkmadı.
Soran+1 yılAma şey de beni çok rahatsız eden bi şey erkek başta aşık ilgili rolü yapıyor sen de güvenip inanıp seviyorsun sonra ama seks başlayınca işte gerçek haline öküzlüğüne dönüyor artık işte o güzel zamanlar Özen romantizm bitiyor öküz gibi sadece yiyelim sıçalım yemek yiyelim seks yapalım ayılığına giriyor çoğu. O zaman da işte tiksinip bitiriyorsun. Hani emek özen göstermeyi bırakıyor çoğu. Bunu da yaşmaktan bıktım yani ben hep böyle özenli düzgün tatlı biri olsun istiyorum.
- +1 yıl
Gerçekten idrak etmekte zorlanıyorum. :D Tam anlamıyla sevgi hissetmediğim biri dahi olsa 7/24 sadece seks kafasında olamazdım. Biriyle seks yapabilmem içinde kafalarımızın uyuşması gerekiyor. Aktif seks hayatı olsa da başka şeyler de yapılabilir ve yapılmalı. Mesela benim oyunlara ilgim vardır ve tamam seks yaptık ardından birlikte oyun oynayalım isterdim. Sarılarak film izlemek de olabilir bu, sohbet etmek ya da mutfağa gidip birlikte bir şeyler hazırlamak da. Bunlar da ilişkinin (ne tür olursa olsun) tuzu biberi gibi gelir bana. One night stand dediğimiz ilişkilerim de oldu ara ara ama onlarda da bu dediklerimi yaptım mesela hep. Biriyle oturduk anime izledik, sonra film açtık. Yemek söyleyip sohbet ederek yedik. En olmadı beraber bir duş alırsın ya romantik olur, insan romantizme de ihtiyaç duyar. :D
Soran+1 yılZaten onlar da beni seviyordu ve aşıktı.
Soran+1 yılAma işte bence sadece bedenime.
- +1 yıl
İstediğin kişilik beni çok tarif ediyor cidden. :D İlgi göstermeyi oldukça seven biriyim, romantiklik yapmayı ve hayatımdaki kadını mutlu edip güldürmeyi seviyorum. Benim sevdiğim şeylere karşı ilgisinin olmasını, onunla bunları paylaşmayı severim. Onun ilgi duyduğu şeylere karşı da ben ilgili olurum. Gülmelerimiz hep birlikte olsun isterim. Üzüldüğünde ya da ağlamaya ihtiyaç duyduğunda yanında olayım. Gerek benimle sakinleşsin gerek omzumda ağlasın içini döksün. Ne kadar bir zaman geçmiş olursa olsun veya ne kadar seks yapmış olursak olalım o ilgim eksilmiyor aksine bağlılığım artıyor.
Soran+1 yılEvet benim de öyleydi benim de tek gecelik olsa bile gayet flört vardı içinde yani hiç salt seks yaşamadım zaten. Ama demek istediğim onların aşk ve sevgisinin kaynağı tamamen benim çekiciliğim ve sexti. Yani onlar olmasa onlar bana gram sevgi ilgi göstermezdi o nedenle ben de onları hiç sevmedim ve sevgileri de gerçek gelmedi bitti zaten birkaç haftada.
Soran+1 yılGerçek dostluk aşk sevgi olsa aylarca yıllarca sürer. Ve birbirine tamamen dürüst olur güvenirsin. Benimkilerde biz asla tam öyle olmadık yani hep bir rol vardı kasıntılık samimiyetsizlik güvensizlik.
Soran+1 yılEvet işte ben de öyle bi erkek arıyorum. Ama piyasadaki erkek tamtersi ilk gün müthiş ama gün geçtikçe sen ilişki yaşadıkça bozuluyor hepsi iğrenç bencil kaba duygusuz tipler oluyorlar çok ilginç. Normalde tersi olması kazım.
- +1 yıl
O sevgi ya da aşk olmuyor ki maalesef. Bir insanı ya bütün olarak seversin ya da sevmezsin. Mesela kızların sorularında çok görürüm. 3 yıldır birlikteyiz ve beni çok seviyor eminim ama sevişmeye korkuyorum çünkü buram böyle/şöyle benden soğur mu diye. Bir insan seni seviyorsa bütün olarak sevmiştir zaten parça parça ayrılamaz ki bu. Gözlerini seviyorum ama ellerini sevmiyorum ya da bedenini seviyorum ama karakterini değil, bu saçmalık... İyisiyle, kötüsüyle kabul edersin. Önemli olan senin ruhunu tamamlamasıdır.
- +1 yıl
Burada mısın?
- +1 yıl
Birisi yazdı da sen misin yazan?
- +1 yıl
Görsen mi acaba artık? :D
- +1 yıl
Geldiğinde yazar mısın?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
11Cevap
+1 yılBen 28 yasindayim seks anlaminda kiz arkadasimla cok tatmin ettik birbirimizi ama girmeli cikmali olmadi ama saatlerce sevisirdik. Aynı evde yasadik ama ilerisine gitmedimm. O yalvarirdi yapalim edelim ama biliyordum pisman olucakti ilerde. 2 bucuk yilda ona zarar verecek bir durum olmadi. 3 gune bir seks yapardik. Insanin bir olgusu sanirim seks. Olmasi gerekirse oluyor. Olmasi gerekmezse zamani vardir. Olay insanda bitiyor. Istiyorsan yaparsin istemiyorsan yapmazsin. Bunun toplumla insanlarla alakasi yok bence insanin kendiyle alakali bir durum. Cevrendeki insanlar ne olursa olsun. Insan kendine bakmali. Insan kendini sevmeli sonra bir baskasini once kendini tatmin etmeyi bilmeli kendi vucudunu bilmeli. Acele etmemeli sadece seks le mutlu olmaz insan dogru bir partnerle mutlu olur ama ondan once kendi erojen bolgelerini bilmeli kendini tanimali. Sonra baskasi
16 Yorumla
Soran+1 yılValla benim karşıma hiç senin gibi erkek çıkmadı. Ben de 26 yaşına kadar hep seks yapmadım sadece seviştim ama sonra artık istedim ve yaptım pişman da değişim. İnsan ne zaman isterse o zaman olur mesela ben 26 dan önce istemedim aramadım yani. Çok ısrar eden oldu.
- +1 yıl
E sen ne zaman istersen dogru zaman o zamandir beklemeli sevgilin ya da partnerin kimse sevismek iyidir sevişin :D
Soran+1 yılZaten öyle oldu 26 dan öncekiler hep beni zorluyordu ben de kavga edip ayrıldım hepsinden ama ilkimi yaşadığım bekledi zaten beklemek dediğim de bir ay yani yıllarca beklemedi sonuçta.
Soran+1 yılSonra seviştik ama başka sorunlar vardı bi de siki kötüydü tatmin edemedi ayrıldım ondan.
- +1 yıl
Anladım. Kısmet hayırlısı olsun
Soran+1 yıl💫💫
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Canım isteyince yapıyorum, istemeyince kraliçesi gelse, yapmıyorum. Bir. Çok şey var hayatta, onların peşinden koşuyorum. Dostlarım var , herkesle arkadaş olabilirim anlaşamadım o yoluna ben yoluma. Saygı duyuyorum kendime. Büyük şehirde yaşamak istemedim, dağ., deniz, ova daha çok hoşuma gidiyor. Daha çok ilgilenecek, sevecek, özen göstereceğim şeyler buluyorum. Sekste yeteri kadar önemli. Bazen yeteri kadar önemsiz
17 Yorumla
Soran+1 yılAynen ben de öyle. Mesela 26-27 de istedim baya yaşadım böyle sexsiz haftam olmadı ama şu an 28 im ve istemiyorum doydum başka zevklerim var ve aramıyorum ancak aşık olup seversem yaparım. İyi tip yetmez eskisi gibi.
Soran+1 yılAynen öyle. Daha dün birini engelledim çocuğa baksan kıvanç gibi ama karakteri bok.
- +1 yıl
Kız elini sallasan ellisi 😆 seçme özgürlüğünün farkındasın. Nice yakışıklı çocuklarda çıkar karşına, güzel kızlarda, onlardan çok senin ne istediğin, ne yaşamak istediğin, hayallerin önemli. Aynı tartışmayı farklı kişilerle yaparsın. Birisi ile sevgin devam eder diğeri ile o sevgi devam etmez. Kendimize ona verdiğimiz değer ile alakalı.
Soran+1 yılYok öyle zaten çok beğenen kız erkek var beni ama önemli olan bana iyi gelmesi. Çoğu insan bana iyi gelmiyor yani. Lafta beni seviyor ama benden götürüyor.
+1 yılMerhaba, durum daha açık anlatilamazdi sanırım, 25-26 yaşındaysan, bugüne kadar hiçbir ilişkin beklediğini veremediyse, seksin biyolojik bir ihtiyaç olduğunu kavradiginda; aşka olan inancın dahi giderek tükenmeye başlar "neyse lan" deyip aslında yaşaman gereken şeyleri daha fazla ertelememen gerektiğini düşünmeye başlarsın. Ve bunda çok haklısın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmadım. Evlenince yaparım dedim. O ortamlara girdim üstelik. İsteseydim tek gecelik çok kişiyle olurdum. Birisini seviyorum mesela benim gibi birisi değilse aşkımı kalbime gömerim. Bir daha bu defteri açmam.
19 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi 2 erkek tanıdım hatta 3. Hepsi de bana aşıktı ama ben onları sevmediğim için bi şey yaşamadık. Ben de istesem tek gecelik çok yaşardım da sevmiyorum zevk vermiyor anlamsız boş seks bence.
Cevap sahibi+1 yılSekste istek doğrultusunda olur. Seni azdırmayan birisiyle yatamazsın.
Soran+1 yılAynen öyle. Öncekiler azdıramadı zaten istemedim arzulamadım. Ama ilkim çok azdırdı beni çünkü deli gibi masaj oral yapıyor saatlerce öpüşüyordu. Çok romantik ilgiliydi filan.
Soran+1 yılZaten öncekiler de baya üzülüp bozuluyordu ben onları arzulayıp beğenmiyorum diye hatta birinin penisine ıyyyt ne iğrenç küçük tipsiz demiştim.
Cevap sahibi+1 yılSeni azdıran masaj değildir, çekici bulduğun şeyler vardır. Onlar aracı olmuştur. Zaten birisi oral yaparsa otamatik olarak içeri girme isteği gelir. Zevklerin üstünlüğü tartışılmaz. Tahriş olmuş penis ve vajina herkese kötü gelir. Siyahlanma hoş durmaz
Soran+1 yılAynen bence de o da bakirdi ama penisi orası genel vücudu filan çirkindi ondan arzulamadım yoksa mesela o da masaj veya oral yaptı. Her masaj oral yapanı arzulayıp seks yapmıyorsun yani. Ama ilkimi yaşadığıma aşık olmuştum yani çok hoşlanıyordum tipinden gülüşünden sesinden vs vs. Genel hoşlanıyordum. Zaten hoşlanmasan ne yaparsa yapsın olmuyor
Cevap sahibi+1 yılBeğenmediğiniz birisi size masaj ve oral mı yaptı? Siz biraz ciddiye almıyorsunuz galiba kişileri, anlık zevkine bakıyorsun. Yani bana oral yapacak birisi ağzıyla bitirecek benimki iner o zaman yapmam. Ama arzulamadan kalkmaz 😂
Soran+1 yılHayır ya beğeniyordum be aşıktım o zaman ama yine de seks için emin değildim. Çok istekli değildim.
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum. Kaç yaşındasınız, siz bu konularda bilgilisiniz.
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çevremi değiştirirdim çünkü sevdiğim insanla yapması daha tutkuku ve özel olur
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de ilkimi öyle yaşadım zaten. Ama işte aşık olacak sevecek insan bulmak zor ben bulamıyorum ondan yapmıyorum şu an. Tip para yetmiyor.
+1 yılCinsellik olayinda avrupa çizgisinde olamazsak
Ne bu ülkenin erkeklerinin cinsel açlığı bitecek nede taciz tecavüz olayları00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Seks istemek çürük olmak mı demek?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır arkadaşım sadece seks kafasında olup yalan söyleyen mal boş tipler çürük diyorum.
Sen seks yapıyor musun
00 Yorumla
+1 yılSeks isterim.
00 YorumlaYa ver kurtul ak
00 Yorumla
+1 yılÖzet gwc
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi