Gizli Üye(30-35)+1 yılbu konularda açıklık kapalılık cok önemli değil. karakter meselesi. nasıl ki tabuları olan ya da cinsellik bilmeyen açıklar varsa aynı şekilde çok geniş fikirli kapalılar da var. benim çevremde her tür var acık kapalı fark etmeden
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@roughwolf direkt bu konuyu konuşmadık ama bi tane kapalı arkadaşım var mesela ailesi de baskıcı cinsellik zaten yaşamadı ama kız ortamında bırak cinselliği iç çamaşır konusurken bile utanıp konuyu kapatmaya çalışır. sıfır istek seksin ne oldugunu bile bilmiyodur. Bi tane daha arkadaşım var açık ama cinsellik yaşamadı. ailesi baskıcı değil ama onun da içinde yok sıfır libido fhbvfbv cinselliğe dair hiçbi bilgisi yok aynı sekilde. Yani bu açık kapalılık değil yetişme ve karakter meselesi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılHayır tamamen kişinin kendisiyle alakalı. Kapalı kadınların bir çok şeye, açık kadınlardan daha fazla yöneldiğini gördüm.
10 Yorumla
+1 yılKadin kadındır insan insandir bunu unutmayalım arkadaslarr kapali açık sadece din tercihini belli etmek istiyen uygulamak istiyen icin bi tercihtir cinsellikle bagdastirilamaz yani
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte dini anlamda bazı yönelimler gösterdiği için bu kişi cinsel alanda bazı şeyleri farklı algılıyor olabilir ya hani :) bazı şeyler de İslam inancına göre ters ya hani :)
- +1 yıl
Ya aptalmisinizz cok inancli biriyse evlenir isteklerini kocası uzerinden gosterir libidosundan odun vermez
Soran+1 yılAğzını bozma bu bir, ikincisi bu tarz insanlarla hiç karşılaşmamışsın bu belli oluyor. Neler duydum, gördüm ki böyle bir soru sordum. Kocasıyla bile olsa üreme dışı cinsellik yaşamayı sapıklık yerine koyanlar var.
- Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılsimdiye kadar birlikte oldugum turbanlilarin yaptiklari yasattiklari sehvetleri beni oyle sasirtmistirki anlatamam
10 Yorumla
+1 yılTecrübelerime göre farklı bir şey yok
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Yok daha neler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIyi yaliyorlar bunu diyebilirim
51 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım