cinsellik hakkında sende bıraktıkları izlenim ne?
başörtülü bi kıza bakınca sevgilisiyle en fazla ne yapar ya da yapıyodur diye düşünüyosun?
başörtülü bi kıza bakınca sevgilisiyle en fazla ne yapar ya da yapıyodur diye düşünüyosun?
Hiç bir şey düşünmüyorum ama her şeyi yaşar sonuçta cinsellik herkesin en doğal hakkı ve bunu en dibine kadar kullanmak herkesin hakkı 😉
Yani zorla örtüneni çok bence. Cesaretsizlikten yapamayan da var. Gizli gizli takılan da var, yanan da var. 😏
Cevap
22Cevap
Bunun hiç bir farkı yok yataga giren her insan aynı şeyi yapar kimi tercübeli kimi degil kimi utanır kimi cekimser olur ama olacak şey hep aynıdır
Türkiye'deki başörtülü kızların
- % 70 p*rno izliyor.
- % 90 mastürbasyon. yapıyor
- % 65 cinsellik yaşıyor
- Türkiye'de çekilen saksoların %75 ini başörtülüler çekiyor
Cinsellik yaşayanların %5 ten az bir kısmı vajinal seks yapıyor. Çok büyük kısmı analcı. Bu durum artık alışkanlık halini almışa benziyor. Başörtülü kızlar hakkında cinsellik söz konusuysa ilk gündem maddesi anal seks olmalı.
Kesinlikle çok iyi olduklarını hxhshx o kıyafetlerin ardında genelde bir hazine saklıyorlar
Bunu bilemeyiz ama bastirdiklari için daha azgınlar
Cinselliğin başı açık ya da kapalı olmasıyla ilgisi yok. Kişinin isteği ile ilgisi var.
Benim de çok ilgimi çekiyor onlar
Bayılıyorum ben onlara
Valla 2 tane kapalı hatun tanıdım. Neler yaptık neler. Sürpriz yumurta gibi. İstediğim herşeyi yaşattılar.
akrep burcu mu bunlar
Yok biri aslandı diğeri kova.
sen?
Kova.
Cinsellikte başörtülü veya açık diye bir ayrım yoktur. Başörtülü de olsa açıkta olsa ister ve yapar istemezse de yapmaz
Tesettürlü sevgilimle baya bişey yaptığım için nerelere kadar gidebileceklerini biliyorum
İsteklerini bastırdıkları için çok daha ateşli oluyorlar.
Cinselliği bir başörtüsü belirlemez. Herşeyi yapabilir kapalı kız da. Ama bana daha çekici geliyor tesettürlü bi kız.
Herşeyi yapabilir bu normal kapanınca içindeki şehvet meselesi bitmiyor
Her şey olabilir, güvenmiyorum kimseye.
Muhafazakârlar uyduruk uyduruk
Normal insan ne yaparsa onu
Çok iyi olanda alakası olmayanda var.
Kızdan kıza değişir
Elini tutar en fazla
baya ileri gidiyorlar bazı şeyler hariç
Başörtülüler daha iyi
cok merak ediyorum
yangınlar
Doyumsuzlar