Zevk aldığınız zaman mı almadığınız zaman mı susarsınız ben sürekli dirty talk yapalım istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam sana mı gaz versin yoksa mala mı kan ponpalasın. Anın tadını almaya çabalıyor orada bile konuşsun diyon... %100 zaten tüm gece konuşmaktan çene kası nakli oldu hala konuşsun demek komik olur ki genelde konuşmak hazzı azaltır. Emri vaki 1-2 kelime olabilir...
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Genelde erkeklerde zevk bölgesi kadınlardan az oluyor buda fazla uyarılması haz alıyorum ama aşırı almayınca ahhh oooff az oluyor o bakımdan hanımlar daha şanslı bayan bir saatlik ilişkide 4-5 kere bosalirken erkeğin birkere bosalması bunu doğruluyor. Evet dirty talk erkeği ateşler ama ancak o kadar
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmak tamam da, soru sormak ne alaka? :D Ne soruyorsun ki o an? Ayrıca dirty talk candır ve delicesine severim ama küfür etmeden de dirty talk olmaz, seviyorum diyorsun bari tam yap o ne öyle...
115 Yorumla
Soran+1 yılOnu konuşturmaya çalışıyorum işte ondan soruyorum
- +1 yıl
Allah aşkına sorduğun sorulardan örnek versene çok merak ettim. :D
Soran+1 yılGüzel mi diyorum napıyosun diyorum
- +1 yıl
Ahaha bana bunları sorsan ben kahkaha atarım o an.
Soran+1 yılGüzel mi aşkım dememin neresi komik
- +1 yıl
Adam yemek mi yiyor güzel mi ne? :D Güzel s*ktiriyor muyum diye mi soruyorsun? :D
Soran+1 yılEvet bencr senin libido düşük iyi sen devam et balık gibi yatan kadınlarla
- +1 yıl
Aksini öyle bir kanıtlarım ki hayret edersin. :D Senin yaptığın komik bunu kabul et. Dirty talk da bu değildir, onu da öğren. Libidon iyi olsaydı zaten bayılırım dirty talka ama küfür sevmem demezdin.
Soran+1 yılBenim tarzım farklı istediğine inan sen bilirsin ama benim zevklrime gülmen kırıcı oldu sekste de özgüvenim çok yüksek çok iyi olduğumu zaten biliyorum sen benim ne demek istediğimi anlamıyosun
- +1 yıl
Bir şey komikse gülerim yavrum yani o an konuşulur, dirty talk da yapılır tamam ama bu şekilde değil. Napıyosun diyorum demişsin mesela, napıyosun nedir o an? Güldüm diye bilmeden bana b*k atmaya çalışıyorsun üstelik libidon düşük balık gibi yatan kadınlarla devam et diye. Kendin kaşınıyorsun. :D
Soran+1 yılKaşınmıyorum senle muhattap da olmak istemiyorum sana açıklardım neler söylediğimi ve onların de etkilendiğini ama kendimi senin için yormak istemiyorum benle muhattap olma lütfen seni sevmedim
- +1 yıl
Ya canım bak nasıl üzüldüm şimdi ya anlatamam, oysa ben sana çok bayılmıştım. Aynen açıklar söylerdin kesin. Sorduğumda niye söylemedin o zaman ilk başta? :D
Soran+1 yılÖzel bi konu hemen detay yazamam pat diye uygunsuz tekrar söylüyorum konuşma benle sen devam et kırıcı birisin hoşlanmıyorum zevklerimin eleştirilmesinden seni de sevmedim işine bak artık rahatsız oldum senin varlığından eleştirme adı altında aşağılayıcı şeyler yazmandan düzgün fikir söyliyceksen söylerdin ama sen bunun için yorum yapmıyosun
- +1 yıl
Bak bak kırıcı biri oldum. :D Gerçekçi biriyim, sen kendinden emin olsan bu kadar kırılıp alınmazdın. Eleştirme adı altında aşağılama diyorsun, aşağılamadım ama neyse çok da fark etmiyor eleştiri yapsaydım bile zevklerimin eleştirilmesinden hoşlanmıyorum diyorsun. Düzgünce bir fikir söyledim zaten o an soru sormak saçma. Dirty talk yapacaksan da düzgünce yap diye belirttim.
Soran+1 yılBen söyliyceğimi söyledim konuşmanın anlamı yok lütfen benle muhatap olma
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
45Cevap
Şey tr prnolarında kocan mı iyi ben mi soruları var anskm kdkxkdkmx dirty talk bile yapamıyo bizim millet
52 Yorumla
Soran+1 yılAynen ha
- +1 yıl
😅😅😅😅😅
- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yıle konuşunca da amaçları farklı diyoruz onlar napsın
51 Yorumla- +1 yıl
Bence en iyi gorus secilmeli 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılKüfürsüz olarak konuşurum. Hem iltifat ederimm hem de nasıl s*ktigimi anlatırım ona. Eğer ki küfür isterse onu da yaparım. Boş durmam yani partnerin yanlış bence
112 Yorumla
Soran+1 yılİşte seninki harika bence
Cevap sahibi+1 yılBuna layık olan kadın daha harika olur uzun uzun sevişip, ona onu nasıl tatmin ettiğimi anlattığım
Soran+1 yılKonuşmak istiyorum karşılıklı seks esnasında daha azdıralım birbimizi
Cevap sahibi+1 yılBeğendim sorunu o halde
Soran+1 yılHayır yaparken anlamında dedim
Cevap sahibi+1 yılHe pardon... Bir an fazla yükseldim
Soran+1 yılHoşuna mı gitti dediklerim
Cevap sahibi+1 yılEvet bir an altımda olduğunu düşündüm
Soran+1 yılHangisiydin sen
Cevap sahibi+1 yılKullanıcı adı S ile başlayan
Soran+1 yıl2 tane var
Cevap sahibi+1 yılSiyah beyaz Pp resmi
+1 yılSen bir adım atmazsan neden konuşsunlar ki..
20 YorumlaRuh halime göre değişir❤️🔥
Yaramaz bir kız gibiyken isterim bana hovardaca konuşmasını😁
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılBu kızları anlamak zor erkeklerin adı çıkıyo kimi ıstemıyo konuşmak kimide istiyo anlamıyorum
00 Yorumla
+1 yılYani biz Sessiz Sessiz sessiz kaymayı tercih ediyoruz o dediklerin öküz gibi bölenler sadece filmlerde oluyor
00 Yorumla
+1 yılMerhaba
O erkeğin karakterine bağlıdır ve öyle olmasını istiyorsan bunu ona söylemen lazım
00 Yorumladirty talk'u batak masasındaki dayıların küfürleri olarak görmüyosun değil mi?
017 Yorumla
Soran+1 yılÖyle değil ya
Soran+1 yılBaşka işte zevke getirici cümleler yani
Soran+1 yılİşte ne yaptığını anlatıcka hislerini falan
Soran+1 yılİşte çok darsın çok zevkli devam ederim de ayıp olır şimdi
Soran+1 yılDaha girişken olman lazım benle konuşurken daha dominant öyle bi enerji almadım
Soran+1 yılSaygı duyma bana
Soran+1 yılİşte böyle olucan
Soran+1 yılNapıcan
+1 yılyani bunu seven erkek var sevmeyen erkek var
dolayısıyla herkesten bunu bekleyemezsiniz:)05 Yorumla
Soran+1 yılSevmeyen var mı azfırıcı konuşmayı
- +1 yıl
evet.. kimisi daha fazla eylemden hoşnut olur
kimisi duyarak kimisi görerek :) tahrik oluyor
Soran+1 yılSen ne seviyorsun
- +1 yıl
her ikisi de önemli bence ancak ne zaman hangisini kullanacağını bilmek gerekiyor
Soran+1 yılİyi çok gizemlisin yoruldum sjjdj
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yıldirty talk candır, azdırır, haz verir, zevkim arttıkça daha sert konuşurum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılSenin Konsantrasyonunu havanı bozmamak içindir.
00 Yorumla
+1 yılDilin değil elin çalışsın dediler bugüne kadar 😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bunu kadın veya erkek yapmıyorsa zevksiz oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 946 cevap paylaştı. sürekli dirty talk isteyen kız da ilk defa duyuyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. Ben de seviyorum. Ama bir yerden sonra konusmalar inlemelere dönüyor 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşırı zevke geldiysem belki küfürlü bile konuşabilirim kötü hissettirir mi
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl mesela
Cevap sahibi+1 yılişte kıza küfür ediyorum o.. nasıl yaptığımı filan soruyorum argo tabirlerle kalçasını tokatlıyorum üstüne bi laf daha ediyorm
Soran+1 yılOo lafını sevmem gerisi okey
Cevap sahibi+1 yılseni nasıl s.. m diye soruyorum a.. g. tunu s.. krm senin filan diyorum
Cevap sahibi+1 yılNasıl sence
Gizli Üye(30-35)+1 yılİmadan anlamazlar bunun yanında konuyu acarsam sapik der diye dusunup susarlar bu kadar
04 Yorumla
Soran+1 yılSusmasın sapık olalım
Cevap sahibi+1 yılOna bunu açık ve net soylersen hersey olur
Soran+1 yılSöyliyim
Cevap sahibi+1 yıl👍
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Harikasin uygun kişi denk gelmemiş her saat olmali
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBende de tam tersi ben cok kotu seyler konusuyorum da hatun suspus...
00 Yorumla
+1 yılvalla bende ayni sorunu kadin arkadaslarda yasiyorum hatta o kadar sessizlerki bazen nabizlarini yoklayasim geliyor
011 Yorumla
Soran+1 yılHahahahha
- +1 yıl
hatta birkez konusurken iliski sirasinda iliskiden sonra kiz diyorki bana kufurlu konusma iliskide lan iliskiye giriyoruz buna mi takiliyorsun
Soran+1 yılBen sürtü k tarzı bende sevmem diğerleri olur beni seksten soğutuyo benim aşağılanmam
- +1 yıl
asagilama degil zaten dedigim seyler iste cok iyi cok darsin gibi
- +1 yıl
herseyi gectim sanki yapilan sey cok masumca biseude ben bunlari diyince suclu oluyorum
Soran+1 yılSuçlu demedim dediklerin zevkli onları ben de isterim sadece oo istemem gerisine okey
- +1 yıl
onlari demiyorum zaten asagilama degil karsilikli tahriklesme gibi dusun
Soran+1 yılEvet karşılıklı tahrik konuşmayla ben çok seviyorum
- +1 yıl
valla cok iyide bizdekilerde sanki boyle charlie chaplinin filmlerini izliyormusuz gibi siyah beyaz ve sessiz shhshs
Soran+1 yılİstekli bul
- +1 yıl
yok bulsam keskede bulamiyoruz maalesef
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. bazen kendini sadece aldığın zevke bırakırsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖmür bir masal gibidir, ne kadar uzun olduğu değil, ne kadar güzel yaşandığı önemlidir.
00 Yorumla Ben de severim onu yavrum
012 Yorumla
Soran+1 yılYavrum dedin beni kazandın
Soran+1 yılBi daha de
Soran+1 yılben sana ne diyim
Soran+1 yılAşkımm
Soran+1 yılAşkımmm
Soran+1 yılÇık gizliden
Dirty tolk yapınca ds korkuyoruz ki
014 Yorumla
Soran+1 yılNiye korkuyosun
Soran+1 yılSeverim ben ama küfür olmadan
Soran+1 yıl24
Soran+1 yılEvet onları sevmem
Soran+1 yılNe yaptığını zevk aldığını falan söyliycek her şey
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılPek değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim ki konuşuyor sen yanlıs eş seçmişsin
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman sen başlat konuşmayı
00 Yorumla Konuşmakk süper katkı sağlıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yok bee konuşunca büyü kayboluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılNefes nefeseyken yaptırabilenler oluyor
00 Yorumla
+1 yılKonuşmak önemli tabiki
00 YorumlaSurekli dirty talk en guzeli.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşulması zevk üstüne zevk veriyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni severken o an ne konuşacağız ki zaten aşırı zevk veriyorsunuz o an sımsıcak ateş gibi içiniz
00 YorumlaBen çok konuşuyorum ya. Bi süre sonra boku çıkıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYazık sana çok güzel istek bu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılO ne demek biraz konuşsak 😂
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. ben susmam pek yatakta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonusmayın , inleyin
20 Yorumlafake instgram ile sexting denee
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılTam benlik işte 😅
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBulamadın mu daha birini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim sevişirsen çenem düşer
00 Yorumla
+1 yılİsteğini belli edersen fena edebilir seni tatlım.
06 Yorumla
Soran+1 yılEtsin a
- +1 yıl
isteğini belli et sende..
Soran+1 yıl@Tanertr ben konuşturuyorum soru soruyorum ama az konuuşyo susuyo geri
Soran+1 yıl@Tanertr doğru söylüyorum
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Yatakta konuşan kadın daha heyecanlı olur
00 YorumlaÖyle erkek mi olur nasıl zevk alıyorlar susarak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Konuşmak lazım
00 Yorumla
+1 yılSevgilin mi susuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSahin k ile sevis o zaman.
Istiyomusun ya31 Yorumla- +1 yıl
O ayı :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu benm
00 Yorumla
+1 yılKonuşan erkek bul
00 Yorumla
+1 yılHadi o zaman
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler cinsellikte sürekli konuşsun istiyorum ama sessiz duruyorlar neden?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler