Eve bi adam girdiğinden şüphe ediyordum bi yazılımcı arkadaşıma anlattım ben hallederim dedi geldi eve kamera falan bişeyler yaptı 2 gün bekledikten sonra bana görüntüler attı eşimin yatakta başka biri ile çıplak ilişki görüntüleri geldim eve eşimin ağzını yokladım bişey çıkmayınca konuyu kapattım hata mı ettim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmak istesen gizli kamera görüntülerini delil olarak sunman bile sıkıntılı. Elindeki görüntülerle anlaşmalı boşanmaya zorlayabilirsin. Tazminat alırsın, nafaka ödemezsin. Dava açacaksan da 6 ay içinde açmalısın, yoksa hakkını kaybedersin. Neden görmezden geldiğini bilmediğim için hata mı, değil mi yorum yapamıyorum. İçten içe hoşuna gitmiş veya seni tahrik etmiş olabilir. Aldatılmayı hazmedebileceksen başkasıyla yattığını bildiğini söyle, belki açık evlilik yaşarsınız, ama eşler arasında gizli saklı olmaz. Ne yaparsa yapsın diyorsan, sen de istediğini yaparsın ama birbirinize karşı açık olarak yaparsınız. Cuckold gibi, ama biraz farklı bir terim daha var: Stag. Araştır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim bir şey demek istemiyorum da saçmalıyorsun. Boşamak istemiyorum ne? O kadının yüzüne bakmaya, konuşmaya, aynı yatağa girmeye nasıl tahammül edebilirsin nasıl miden alır?
00 Yorumla
Çok yanlış sessiz kalman ben olsam boşardım sonuçta 1 yapan birdaha yapar konuyu aç sonu ne olursa olsun ama elindeki goruntuleride asla silme mahkemede delil yerine sunarsın şu an ben bile sinir oldum senin adına. Bir kadın bir erkeği aldatıyorsa Bu erkeğin yetersizliğinden değil kadının karaktersizliğindendir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi birileri gelir sen cuk erkeği misin der.
00 Yorumla
+1 yılEşinden ayrılmak istemiyor olabilirsin ama bilsin senin bunu bildiğini ve bunun devamı olmasın buna engel ol. Ha siz olsanız naparsaniz dersen bn ayrilirdim
01 Yorumla
Soran+1 yılDevamı olmasın buna engel olurum ama ondan ayrılmak istemiyorum
+1 yılEşinin başka penisler yemesini nasıl sindirebiliyorsun? Bu iğrenç bir şey.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAğzını sevişme anında yokla bence, sevişirken fantezi kur, başkasıyla istermisin diye sor, grup ya da başkasıyla isterse kimi istediğini sor, sıtun olmayacağını seni azdıracağını söyle rahatlat konuşsun.
01 Yorumla- +1 yıl
Sen öyle mi yaptın
+1 yılHata ediyosun bununla yüzleş bu konuyu enine boyuna karinla konuş.
Ondan sonra devam veya tamam karari al.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Resimlerini çek birinin telefonu ile gönder veya mail ile sahte hesaptan gönder yüz ifadesini gör
00 YorumlaEtkileşim için neden böyle mantık dışı gereksiz saçma sapan soruları soruyorsunuz ki
01 Yorumla
Soran+1 yılNe demek istiyorsun anlamadım
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. karının altdatması bir karaktersizlik senin arkadaşına kamera kurdurup onu nu işe dahil etmen başka bir terbiyesizlik senin bu durumu sineye çekip hala boşanmalımıyım diye sorman zaten apayrı bir...
00 YorumlaHata ettin bence onunla bisanman lazım eğer bu durumu kaldiramiyorsan
00 YorumlaTabi hata etmişsin kardeşim. En yakın zamanda kurtul
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhakkini vermisse sorun yok.. belli etme. Ama hakkini verememisse karinla konus bi daha gelmesin o adam eve
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılönce bi evlen sonra hayal kur @q. bıkıverdik şu fantazilerinizden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarini arkadaşında izledi o zaman o da başka bi gün karini becerir
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Sen gibi adama az bile. Nasıl kaldırıyorsun bravo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılBildiğini söylede rahat rahat sevişsinler
16 Yorumla
Soran+1 yılSaçma sapan konuşma lütfen
- +1 yıl
Asıl sen saçma sapan şeyler yapıyorsun
Soran+1 yılKonuyu kapatmamın nedeni o kadınla kafamı yormak istemedim
- +1 yıl
O kadın senin eşin ve o kadın sizin evinizde sizin yatağınızda başkası ile seviliyor vebunu biliyorsun buna rağmen suaup hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorsun. Cuckold isen anlarım. Normal bir erkek isen bu durumda beklemenin bir nedeni vardır intikam almak. Bir kaç delil daha toplayıp iyi bir avukat ile süründüre bilirsin
Soran+1 yıl(Cuckold değilim) önce onu belirteyim beklememin bi nedeni yok içimden bir ses ne yapıyorsa yapsın diyor
Soran+1 yılHamilelik falan olmasa gerisi umrumda değil
Bir sey demeyeceksen neden kamera yaptirdin ki?
11 Yorumla
Soran+1 yılEmin olmak istedim
Özel hayatın gizliliğini ihlal suçunu işlemişsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılAldatmayı ıspatlamak suç değil
- +1 yıl
Dava aç o zaman.
Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Kötü bi durum. Takip...
00 Yorumla
+1 yılDoğrusunu yapmışsın. Kadonında canı var.
00 Yorumlageçmiş olsun başıma gelse yıkılırdım
00 Yorumla
+1 yılReis aç konuyu söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle bir şey affedilmez. Yanlış yapmışsın
00 Yorumla
+1 yılEvet hata
00 YorumlaTrol musunuz?
00 Yorumla
+1 yılKim bu adam tanıdık mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşan bence