Cinsel Yaşam Oral seks olmadan cinsellik olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Hadi bakalım cesur olun Oral seks olmadan cinsellik olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Olabilir de olmayabilir de illa olacak diye bi şart yok. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Olursa daha güzel olmaz mi Yorumla
emlaltınok Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı. Oralsız seks şey gibi masaya herşeyi koyup yemeği yapmayı unutmak gibi 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Becerikli misin bu konuda Yorumla
Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl olmaz bence eksik kalır 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence dee Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence olmaz 0 79 Yorumla Soran +1 yıl Gırtlaklamak ister miydin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ilerde kocama yapardım Yorumla Soran +1 yıl Hmmm hiç oral yaptın mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Kocamı bekliyorumİlkim kocam olsun isterim tabi onunda ilki ben Yorumla Soran +1 yıl Tecrübeli birini istemiyon yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Benim gibi masum olsun isterim Yorumla Soran +1 yıl En son ne zaman mastürbasyon yaptin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 20 Ocak cuma gecesiydi Yorumla Soran +1 yıl Ne eşlik etti snaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yotubeden bulduğum erkek inleme sesleri ve hayal ederek yapmıştım Yorumla Soran +1 yıl Ten rengin ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beyaz tenliyim Yorumla Soran +1 yıl Göğüs bedenin kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunlar çok özel konulara giriyor cevap vermiycem kusura bakmayın Yorumla Soran +1 yıl Burcun ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İkizler Yorumla Soran +1 yıl Yaş kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 21 Yorumla Soran +1 yıl Libodona bakicam bana hangi gün doğduğunu söyle jsjsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Libidonun burçla alakası yok saçmalamayın Yorumla Soran +1 yıl O zaman libodonu puanla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Genelde yüksek libidolu biriyimAma şu an libido seviyem 1-2 gibi düşük istekli değilim şu an yani Yorumla Soran +1 yıl Ne zamanlar istekli olursun Yorumla Soran +1 yıl Regl öncesi sonrası Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Reglden öncesi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bazen reglden sonraya kadar sürüyor değişiyor mooduma göre biraz Yorumla Soran +1 yıl Vajinanı oksarken kasılma oluyor mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Kaç dakikada boşalırsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erken geliyorum ben 10-15 dakika arası Yorumla Soran +1 yıl Tırnakların uzun mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi bir başladığımda doymuyorum ama üst üste yapıyorum Yorumla Soran +1 yıl Kaç defa bosalabiliyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 7-8 arası Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır normal ne alaka jlhk Yorumla Soran +1 yıl Neyyy yorgun düşmüyor musun yaa senn Yorumla Soran +1 yıl Sorumu beğen özele geçelimmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ara sıra Ama bir başlayınca bırakamam normaldeBen siteye sohbet etmeye gelmedim kusura bakmayın Yorumla Soran +1 yıl Çok ıslanır mısın oksarken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ıslanıyorum Yorumla Soran +1 yıl Hiç vibratör kullanma isteğin oluyor mu Yorumla Soran +1 yıl Vibrator titreşimli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır olmadı ellerim yetiyor Yorumla Soran +1 yıl Hiç sokmuyor musun ufaktan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya niye sokayım mal mısınızBekaretimin gitmesini istemem Yorumla Soran +1 yıl Peki dudakları kabarıyor mu çok okşadığin zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet öyle oluyor Yorumla Soran +1 yıl Eşin oral yapmasa ona oral yapar mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapardım ama bana da yapmasını isterdim Yorumla Soran +1 yıl 69 pozisyonunda mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ya da sırayla Yorumla Soran +1 yıl Koltuk mu yatak mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fark etmezdi kocamla evin her yerinde yapardık Yorumla Soran +1 yıl En sevdiğin pozisyon ne hayal edince Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kucakta Yorumla Soran +1 yıl Sen mi ziplarsin yoksa ziplatilmak mi istersin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zıplamak Yorumla Soran +1 yıl Hakimiyetin sen de olması mı hoşuna gidiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet bazen öyle olsun isterim Yorumla Soran +1 yıl Deepthroat sever miydin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet severdim Yorumla Soran +1 yıl Zorlanacagini düşünüyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zoelanabilirim belki ama elimden geleni yapmaya uğraşırdım bir anda olacak iş değil tabi ki yavaş yavaş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zorlanabilirim* Yorumla Soran +1 yıl Vücudunda en seksi yerin neresi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu bende kalsın Yorumla Soran +1 yıl O zaman bir erkeği baştan çıkarmak için sesini kullanır mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlişkideyken ister istemez inler tabi insan o yüzden ses çıkarılıyor diye düşünüyorum Yorumla Soran +1 yıl Zevkten inlediginde inlemelerini gizler misin yoksa cesurda çığlık atar mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizlemem Yorumla Soran +1 yıl fantezi iç çamaşırı giyer miydin hangi renk tercihin olurdu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem hiç düşünmedim Yorumla Soran +1 yıl O zaman şimdi düşün bakalım Yorumla Soran +1 yıl Hayal ettiğinde nasıl bir şey giyerdin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Size ne pardon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Salın beni artık daha fazla konuşmak istemiyorum görüşlerde Yorumla Soran +1 yıl Ben soru cevap yapalım istemiştim yani fikrinizi sormak istedim dün size özele geçelim dememe rağmen hayır dediniz ondan burdan soruyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki ama bu soru cevap bitsin artık yeterli bu kadarı bana göre Yorumla Soran +1 yıl Peki kusura bakmayın Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Olabilir de olmayabilir de illa olacak diye bi şart yok.
Olursa daha güzel olmaz mi
Oralsız seks şey gibi masaya herşeyi koyup yemeği yapmayı unutmak gibi
Becerikli misin bu konuda
olmaz bence eksik kalır
Bence dee
Bence olmaz
Gırtlaklamak ister miydin
Evet ilerde kocama yapardım
Hmmm hiç oral yaptın mi
Hayır
Kocamı bekliyorum
İlkim kocam olsun isterim tabi onunda ilki ben
Tecrübeli birini istemiyon yani
Evet
Benim gibi masum olsun isterim
En son ne zaman mastürbasyon yaptin
20 Ocak cuma gecesiydi
Ne eşlik etti snaa
Yotubeden bulduğum erkek inleme sesleri ve hayal ederek yapmıştım
Ten rengin ne
Beyaz tenliyim
Göğüs bedenin kaç
Bunlar çok özel konulara giriyor cevap vermiycem kusura bakmayın
Burcun ne
İkizler
Yaş kaç
21
Libodona bakicam bana hangi gün doğduğunu söyle jsjsjs
Libidonun burçla alakası yok saçmalamayın
O zaman libodonu puanla
Genelde yüksek libidolu biriyim
Ama şu an libido seviyem 1-2 gibi düşük istekli değilim şu an yani
Ne zamanlar istekli olursun
Regl öncesi sonrası
Reglden öncesi
Bazen reglden sonraya kadar sürüyor değişiyor mooduma göre biraz
Vajinanı oksarken kasılma oluyor mu
Evet
Kaç dakikada boşalırsin
Erken geliyorum ben 10-15 dakika arası
Tırnakların uzun mu
Tabi bir başladığımda doymuyorum ama üst üste yapıyorum
Kaç defa bosalabiliyorsun
7-8 arası
Hayır normal ne alaka jlhk
Neyyy yorgun düşmüyor musun yaa senn
Sorumu beğen özele geçelimmm
Ara sıra
Ama bir başlayınca bırakamam normalde
Ben siteye sohbet etmeye gelmedim kusura bakmayın
Çok ıslanır mısın oksarken
Evet ıslanıyorum
Hiç vibratör kullanma isteğin oluyor mu
Vibrator titreşimli
Hayır olmadı ellerim yetiyor
Hiç sokmuyor musun ufaktan
Ya niye sokayım mal mısınız
Bekaretimin gitmesini istemem
Peki dudakları kabarıyor mu çok okşadığin zaman
Evet öyle oluyor
Eşin oral yapmasa ona oral yapar mısın
Yapardım ama bana da yapmasını isterdim
69 pozisyonunda mı
Evet ya da sırayla
Koltuk mu yatak mi
Fark etmezdi kocamla evin her yerinde yapardık
En sevdiğin pozisyon ne hayal edince
Kucakta
Sen mi ziplarsin yoksa ziplatilmak mi istersin
Zıplamak
Hakimiyetin sen de olması mı hoşuna gidiyor
Evet bazen öyle olsun isterim
Deepthroat sever miydin
Evet severdim
Zorlanacagini düşünüyor musun
Zoelanabilirim belki ama elimden geleni yapmaya uğraşırdım bir anda olacak iş değil tabi ki yavaş yavaş
Zorlanabilirim*
Vücudunda en seksi yerin neresi
Bu bende kalsın
O zaman bir erkeği baştan çıkarmak için sesini kullanır mısın
İlişkideyken ister istemez inler tabi insan o yüzden ses çıkarılıyor diye düşünüyorum
Zevkten inlediginde inlemelerini gizler misin yoksa cesurda çığlık atar mısın
Gizlemem
fantezi iç çamaşırı giyer miydin hangi renk tercihin olurdu
Bilmem hiç düşünmedim
O zaman şimdi düşün bakalım
Hayal ettiğinde nasıl bir şey giyerdin
Size ne pardon
Salın beni artık daha fazla konuşmak istemiyorum görüşlerde
Ben soru cevap yapalım istemiştim yani fikrinizi sormak istedim dün size özele geçelim dememe rağmen hayır dediniz ondan burdan soruyorum
Peki ama bu soru cevap bitsin artık yeterli bu kadarı bana göre
Peki kusura bakmayın