Görüşler için teşekkürler soruyu beğenmeyi unutmayın
Oral seks olmadan ilişki olur mu?
Görüşler için teşekkürler soruyu beğenmeyi unutmayın

Tabi ki olur. Ama oral olan ilişki her zaman daha güzel ve haz doludur. Oral ilişki kişinin özellikle kadının ilişkiye hazır olması için daha önemlidir. Fakat bunu her zaman yapamayabiliriz. Bazı erkekler oral ilişkiyi sevmez, bazı durumlarda da kadınlar sevmez. Böyle bir durum var ise elbette oral ilişki olmadan devam etmek gereklidir.
Oral seks olmadan bir cinsel ilişki tam olarak yaşanmış sayılmaz. Yarım kalan hikayeler gibi kalır. Giriş bölümü puntosuz kalır. Acıların çocuğu Emrah gibi kalır. Sınıfta tek bir dersten kalmış öğrenci gibi kalır. Tereyağsız ekmeğe sürülen bal tadı verir. Zeki Alasya olmadan film yapan Metin Akpınar gibi olur. O yüzden karşılıklı oral seks iki tarafı da asıl mevzuya odaklamak için yapılmalıdır. Daha sağlıklı bir cinsel ilişki yaşanmış olur. Ve sağlıklı ilişki de mutluluk ve huzur getirir
😂
Asla olmaz oral seksin baharatı :)
Teşekkür ederim
Rica ederim
Oralsız seks, İpliği yalamadan iğneden geçirmeye çabalamak gibi bir şey
Bu nasıl bir benzetmedir brütüs😂
Daha iyi bir benzetme olamaz bence , sezarın hakkı sezara
Lütfen bana sokrates de ")
Olur sokrates🤗🙇♀️
👑🌺
Aslında yorum yazmayacaktım aklıma şu geldi 👑👸
https://m.youtube.com/watch?v=E8xr89kN4Xc
Yıldızın aahhh taccım diyip duygulanması🌝🤪😻😂💃🏻🥳
Hihi hangimiz cadıyız , kız bizden cadı olmaz bence ya biz prenses olalım cici kızlarız biz 😇
Cevap
126Cevap
Eksik bir ilişki olur gadası. İlla ki erkek içinde kadın içinde oral seks olmalıdır.
Olmazsa olmazdır. Önsevişme esnasında ilişki aralarında tatmini artırmak şehvetlendirmek için olması gerekli diyorum🤷♀️
Önemli olan her iki tarafın uyum sağlamasıdır her konuda.. Oral seks iki taraftan birine itici (tiksinti de olabilir) geliyor mecburiyetten yapılıyor ise (aman gücenmesin, dışarıya gözü kaymasın vs. vs.) bunun adına ilişki denmez tek taraflı tecavüz gibi gelir birisine... Olmazsa zorlamamak ya da açık konuşmak her iki tarafa mutluluk getirir..
oral olmadan yapılan seks sanki hayvanlar alemi gibi geliyor bana. Kadını herşeye ayrı ayr doyurmak gerekiyor dokunmaya koklamaya öpmeye yalamaya vee en sonunda da penise. Neden en son penise dersen seks penisin girmeden önce yaşananlarının verdiği zevklerle sınıflandırılır
Bence oral seks kadının ve erkeğin sekse hazırlığı. Penetrasyon öncesi iki tarafıda bilhassa kadının tam anlamıyla hazır duruma gelmesi için gerekli.
🌝
Ay o gece demek 🌝🙂
Allah kerim😂
Yine yazacam bence😂
Eve gidip paylaşayım dur kfkfkf
😂haha
Olmaz, karşılıklı oral yapılmadan seks eksik kalır. Partnerinin vücut sıvısından bile zevk alabilmek, iğrenmemek, ilişkide gereken yakınlığın kurulduğunu gösterir. O yakınlık olmazsa, sevişme, "bir"leşme değil, ancak s. i. k. i. ş. m. e olur.
Olur tabi neden olmasin karşılıklı istekler onemli iki tarafta istemiyorsa olur gayet ama tabi seven de var sevmeyende olmadanda olmaz diyemem
Orla seks kiminde seks i öldürür oral istemeyen birine yaptırmak seksi soğutur ne alakası var ya oral yapmadan sayısız sevişme yöntemi var kulak memesi boyun sırt memeler karın bacaklar vs bunlar da cok zevk verir
Bence olmaz kadınım istemezse yapmayabilir hiç problem etmem. Ama kadınını düşünen bir erkek yapmalı diye düşünüyorum. Erkek içinde zarar kuru kuru, çabaladığım sade bir seks düşünemiyorum.
Olmaz. Zaten bizim gibi 3-4 de bırakan biri değilseniz peş peşe yapmak için tekrar sertleştirmek adına oral şart oluyor.
hiç bir fikrim yok ama eğer oral seksten partnerim iğreniyorsa veya hoşlanmıyorsa yapmam ve yapmasını ısrar etmem
oluyo oluyo, hep boyle sorular zaten cok super soru olur 🤣🤣
Ön hazırlık herşeyde önemli yani düzenin bi parçası ki kadın hazza ulasması ya da erkeğin daha çabuk olur yoksa kısa surer yani😎
Oral kadına yapılrsa kadın ıyıce kıvama gelirse ard arda bağıra bağıra ucar oral kadınlar ıcın cok önemlidir uzmanından bedava dersler 😏😏
Vajina yalamayı çok seviyorum penisimin yalanmasını da çok seviyorum,önce duş almak şart
Oral seksten nefret ederim. hangi canım bulmuş bunu? bir de ısrar ediyorlar.
Olur bence ya kişilerin neyden zevk aldığına bağlı bir durum bu.
Evet kesinlikle olmalı. Herkes süpermen değil. Değişikler arada iyidir.
Oralsız ilişki olmaz kadında erkekte mutlaka 15 dk dönüşümlü yapmalı.
Oral olmadan seks olur mu elbet olur ama tatsız tuzsuz olur bana göre. Oral karşılıklı muhakkak olmalı
Oral seks olmazsa olmaz zaten. Normla seç olmadan oral seks bile yapabilirim
oral olmadan asla, önsevişmenin ve seksi en ateşli zamanları oralda olur bence
Olur olmasinda oral olursa daha keyifli ve haşin olur
bira almıssın oturmussun bı yere ne sıgaran var nede midye .
içme daha ıyı .
Çok hissedilmez merak etme 😊 ama olursa o da bonusu olur ilişkinin 😊
Cokta guzel, heyecanli, sonuc odakli tatlis tatlis olur...
Aslında olmazsa olmaz değildir. Ama olursa çarpan etkisi yapar hazza.
Motora gaz vermek gibidir. Faydaları saymakla bitmez.
Birbirini sevdikten sonra olmasa da olur ama oral seksin zevki çok ayrı
Oral sez olmadan tabiki olur. Oral iki tarafında istemesiyle olur.
Tabiki olur insanlar neyden zevk aliyorsa onu yapmali
geçen gün kız arkadaşına oral yapan bir arkadaşın dili dört parçada yarıldı mantar kapmış. ilaç kullanmaya başladı. insan oral dan da soğuyor bunları duyunca.
İlişkinin güzel kısmıdır bence. O an ki hazzı daha da arttırır.
Bence olmaz ben cok severim oral yaparak bosaltabilirim
Bence 69 pozisyonunun eksikliği her iki taraf içinde fazlasıyla belli olur
Olmaz. Deneysiz bir kimya ne ise oralsız bi sekste odur
Bilmem kişinin cazibesine göre değişebilir gibi geldi
Bazen öyle bir gelişme olur ki buna sıra bile gelmez
olur
çünkü oral seks ayrı bir fantezidir
ama olursa kadın için sulanmayı ve acısız bir ilişki olmasını
erkek için ise güçlü ereksiyonu sağlar
İmkansız değil tabi ama vajinal öncesi ya da sonrası oral, birde yetenek varsa neden olmasın ☺️
Öpüşmek
Sevişmek
Yalaşmak
Olmazsa olmazzzz
Oral seks için kesinlikle tecrübe gerekli oral zevk olmadan yapılan birleşme fındığı kırmadan yemeye benzer.
Olmaz.
Oral seks olmadan ilişki olmaz olmaz olmaz keşke daha açık yazabilseydim ama oral yaparak partneri titretmek kadar güzel bir şey yok o yüzden oral seks olmadan ilişki olmaz
Bir fikrim yok, tecrübem de yok.
Bunlar helal daireye ait mahrem konulardır.
O olmadan tabiki olur ama tuzu eksik yemek gibi olur
Asla olmaz
Kadının vajinasını ve anüsünü nefessiz yalamalıyım
Ben sevdiğime göre karşı tarafın da sevmesini isterim.
Tuzsuz yemek gibi olur
👍
her seferınde sart degıl ama yapmam etmem ben sevmıyorum
Temel atmadan binayı dilemesin oralda böyle bir şey önseçimlerde ve karşındakine haz vermektir
Olur hatunum 😂
Aa🥲
Olur yani herhalde 😳ben bilmiyem
Oral yapmakta yaptırmakta harika, oralsız eksik kalır
Bana göre asla olmaz, iyi bşr oral olmadan olmaz
Kimi arar kimi aramaz zevk işi
Olmaz
Oral seksin kalbidir.
69 olmal,
kadına oral yapılmalı
Olmasada olur ama olursa bi başka tabi ☺️