Cinsel Yaşam Oral ilişki olmadan seks olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Soru çok basit Oral ilişki olmadan seks olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Uykucumaymunnn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Her ilişki esnasında olmayabilir belki ama genel olarak olmalı onun tadı bir başka yapmanın da yaptırmanın da 3 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Basitçe cevap veriyim oral anal vajinal biri olmazsa ben yokum hem oral sadece ilşkinin başında değil posizyon aralarındada yapılmalı sevişmek olsun diye sevişmemek lazım cinsel doyum önemli 0 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl olabiliroral seks ayrı bir fantezidir seks için birtakım yararları vardır ama yapılmazsa da olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Kesinlikle ve kesinlikle olmaz. Olursa 3. kişiye kaçar birileri. Ya ben ya o. Aldatmaların bir kısmı bu yüzden değil m? 2 1 Yorumla Eymen_36 +1 yıl Katılmıyorum Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Olmaz tabiki de. Yapmayı ve yaptırmayı da çok severim. 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bazen olur olmaz diyen yalan söyler ya da yaşamamıştır. 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Olmaz asla yani karşımdaki yapmasa bile benim yapmam lazım 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Zaman yoksa olurGeniş zaman ve ortam varsa olmaz 0 0 Yorumla
Leviss Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Olmaz :) o isin suyu susuz yemek olur mu 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Erkek kadına yapmasa da olur ama kadın erkeğe mutlaka yapmalı. 3 4 Yorumla axiakrep +1 yıl erkek için mi yoksa yapmayı sevdiğin için mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @axiakrep sevgilimi mutlu etmeyi seviyorum. Yorumla axiakrep +1 yıl inş değerini biliyordur Yorumla Eymen_36 +1 yıl Senin gibilerin kiymeti bilinmiyor.. Yorumla
bursa_zafer Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Oral yapmicaksam somurmucaksam direk konusmayi gorusmeyi bitirim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl olmaz ama oral ve mükemmel bir sevişme varsa bazen sekssiz yeter yalayan severek zevk alarak yalıyorsa zevk vermesini bilir değil mi 0 0 Yorumla
Çakırrrrr Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Bence olmaz bütün zevki veren oral sexdir yapmasıda yapilmasida 0 0 Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl hem yapmıyosun hem soruyo musun yoksa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben oral yapmayı sevmem Yorumla axiakrep +1 yıl üzdün Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. olamz asla ıstemem oyle kadın 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. olmamalı bence 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. OlmazAma öpüşmek bile orası yakıştır 0 0 Yorumla
mehmetsercan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 30% +1 yıl oluyoda biraz sade oluyo renglendırmek gerek 0 0 Yorumla
Learnedman Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Olur ama oral zevki artırır 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olmaması lazım ama tercih meselesi 0 0 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Olmaz eksik kalır hazırlıksız maça çıkmak bir şey 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Olmasin 0 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olur neden olmasın 0 0 Yorumla
ejderiderya Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı. Olmasın yaa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Her ilişki esnasında olmayabilir belki ama genel olarak olmalı onun tadı bir başka yapmanın da yaptırmanın da
Basitçe cevap veriyim oral anal vajinal biri olmazsa ben yokum hem oral sadece ilşkinin başında değil posizyon aralarındada yapılmalı sevişmek olsun diye sevişmemek lazım cinsel doyum önemli
olabilir
oral seks ayrı bir fantezidir seks için birtakım yararları vardır ama yapılmazsa da olur
Kesinlikle ve kesinlikle olmaz. Olursa 3. kişiye kaçar birileri. Ya ben ya o. Aldatmaların bir kısmı bu yüzden değil m?
Katılmıyorum
Olmaz tabiki de. Yapmayı ve yaptırmayı da çok severim.
Bazen olur olmaz diyen yalan söyler ya da yaşamamıştır.
Olmaz asla yani karşımdaki yapmasa bile benim yapmam lazım
Zaman yoksa olur
Geniş zaman ve ortam varsa olmaz
Olmaz :) o isin suyu susuz yemek olur mu 😂😂
Erkek kadına yapmasa da olur ama kadın erkeğe mutlaka yapmalı.
erkek için mi yoksa yapmayı sevdiğin için mi
@axiakrep sevgilimi mutlu etmeyi seviyorum.
inş değerini biliyordur
Senin gibilerin kiymeti bilinmiyor..
Oral yapmicaksam somurmucaksam direk konusmayi gorusmeyi bitirim
olmaz ama oral ve mükemmel bir sevişme varsa bazen sekssiz yeter yalayan severek zevk alarak yalıyorsa zevk vermesini bilir değil mi
Bence olmaz bütün zevki veren oral sexdir yapmasıda yapilmasida
hem yapmıyosun hem soruyo musun yoksa
Ben oral yapmayı sevmem
üzdün
olamz asla ıstemem oyle kadın
olmamalı bence
Benim yalamam lazım...
Olmaz
Ama öpüşmek bile orası yakıştır
Hakaretle es deger
oluyoda biraz sade oluyo renglendırmek gerek
Olur ama oral zevki artırır