Cinsel Yaşam Göğüs halkam biraz büyük, sizce size sorun olur mu, eşinizin sevgilinizin öyle olsa sorun olur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 210 Yorumlarınız onemli Güncellemeler+1 yıl Yoksa hoşunuza mi glder Göğüs halkam biraz büyük, sizce size sorun olur mu, eşinizin sevgilinizin öyle olsa sorun olur mu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Dropaline_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl İdeal göğüs ucu diye bir şey mi var niye böyle şeyi sorun ediyorsun ki? 2 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Göğüslerin büyük ve dolgunsa hiç sorun olmaz 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle Yorumla IgotWhatUneed +1 yıl Ohh o zaman hiç sorun değil Yorumla Soran +1 yıl İyi bari Yorumla IgotWhatUneed +1 yıl Yerimm onları Yorumla Soran +1 yıl Dur simdi Yorumla IgotWhatUneed +1 yıl Benim olsalar keşke Yorumla Soran +1 yıl Susar mısın Yorumla IgotWhatUneed +1 yıl 🤭🤭🤭🤭 Yorumla Soran +1 yıl Lütfen Yorumla IgotWhatUneed +1 yıl Hoşuma gider tabii ki Yorumla
angaraliabaz Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Bence olmazdi cunku ben cok severim dedigin tarzda kucuk oldugu dogal gibi duruyor 0 1 Yorumla angaraliabaz +1 yıl Gider gider Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Benimki de öyle rahatsız edici duruyor bazen ama olsun be 7 4 Yorumla Burak-06_06 +1 yıl Bnce güzel. Memen büyükse Yorumla Soran +1 yıl @Burak-06_06 hıhı Yorumla Burak-06_06 +1 yıl Çok tatlı 😋 Yorumla Soran +1 yıl @Burak-06_06 hehe Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Acık renkse harika durur. Ben özellikle seviyorum 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Ney açık renkse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl halka Yorumla Soran +1 yıl Tam değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl orta koyuluk? Yorumla Soran +1 yıl Ehh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok koyu degilse soru yok. Genis halka cok tatlı durabiliyor kisiye baglı olarak. Yorumla Soran +1 yıl Yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet evet bazı kisilerde genis halka müthis duruyor. cok da uyarici Yorumla Soran +1 yıl Hmm ;) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hi hi 🙈 gerçekten uyarıyor... Yorumla Soran +1 yıl tamam :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanslisiniz yani... Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Buyuk ve koyu renkte mi duruyor. Diger bölgelerin nasil peki 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Diğer derken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Goguslerin nasil kalcan nasıl mesela Yorumla Soran +1 yıl Buyuk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vajinan da dolgun ve kabarik mi duruyor Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Göğüslerin buyukse orasi da oyledir diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence herkesin hosuna gidiyordur Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Areolanın büyük olması bana çok hoş geliyor ama başkaları ne düşünür bilmiyorum. Ama yalnızca areola büyük olmamalı, uçları da büyük olmalı. Birde göğüsler büyük olduğunda çok hoş durur. Sizin kaç beden? 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Büyük ;) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu çok hoş. Gizlilikten çıkayım mı 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl birçok şeyi paylaşabiliriz Yorumla Soran +1 yıl Haha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olur mu Yorumla Soran +1 yıl .. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kaç bedenlee Yorumla Soran +1 yıl 🤫🤫 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o hâlde kulağıma söyle, kimse duymaz Yorumla Soran +1 yıl Burdan olmz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çıkayım mı gizlilikten ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yeni gördüm, orada mısın Yorumla Soran +1 yıl Günaydın o zman :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl günaydınn 🙂 Yorumla Soran +1 yıl :)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gizlilikten çıktım Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Büyüklüğü çok sorun olmaz muhtemelen 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hmm tamam Yorumla samedjackson +1 yıl Halka ve ucunun büyüklüğü ile göğüs oranı zıt mi Yorumla Soran +1 yıl Evet büyükler Yorumla samedjackson +1 yıl Ben bir sorun olacağını düşünmüyorum aksine emecek olan erkegin hoşuna gider Yorumla Soran +1 yıl Yaa Yorumla samedjackson +1 yıl Evet hiç şüphen olmasın dillerken falan daha iyi olur sende daha yoğun hissedersin zevkinde artar Yorumla
ғᴀꜱᴀғɪꜱᴏ_ʙᴜɴʟᴀʀ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Sorun olmaz, itici değil. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yaa. Yorumla ғᴀꜱᴀғɪꜱᴏ_ʙᴜɴʟᴀʀ +1 yıl Benim hoşuma gider Yorumla Soran +1 yıl İyiymiş Yorumla ғᴀꜱᴀғɪꜱᴏ_ʙᴜɴʟᴀʀ +1 yıl Sende iyisin 😊 Yorumla
barabar Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 82% +1 yıl Bazen daha azdırıcı oluyor tadı nasıl acaba tenn 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yaa Yorumla barabar +1 yıl Evet sanki daha kadınsı gibi yani valla sen eşim olsan bilakis hoşuma giderdi Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Severim...Çocuk mu emzırdın 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Yoo Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Büyük müVe kilon nasıl Yorumla Soran +1 yıl Büyük ;) normal işte ya Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Çok severim benKoyu mu rengi açık mı? Yorumla Soran +1 yıl Açık Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl OfffSüperPartnerin seviyor mu onu emmeyi Yorumla Soran +1 yıl Abi nasıl soru o Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Ne var soruda Yorumla
Istekli0634 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 538 cevap paylaştı. Olmaz canım rahat ol 0 0 Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Koyu ve geniş güxellll 0 1 Yorumla Burak-06_06 +1 yıl Hoşuma gidiyorrrr Yorumla
AurielSithis Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı. Umursamayız. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Heheeee Yorumla
dosco Takip Et Xper 7 Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı. halka değilde göğüs nasıl 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Büyük abi Yorumla dosco +1 yıl o zaman cokta buyuk durmaz Yorumla Soran +1 yıl nasıl yani Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Yok bir şey olmaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hmmm :) Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ne kadar büyük 0 0 Yorumla
Spinozaa1 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Nasıl yani 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ney nasıl Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Büyük halkalı göğüslere hastayım ya 😍🔥 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Niye ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok aşırı güzel geliyor bana ya offfff Yorumla Soran +1 yıl Hmm seninde olur ins :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seninkiler benim olsa? Biraz emsem Yorumla Soran +1 yıl Nein Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Dert etme güzeldir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hıhı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değilmi ama Yorumla Soran +1 yıl Bence guzel abi Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Uç kısmı nasıl ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl nasıl lazm ;) Yorumla
Mhrrmysrr Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Dert etme 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yok :) Yorumla Mhrrmysrr +1 yıl Yok derken Yorumla Soran +1 yıl Etmiuom sadece sordum:) Yorumla Mhrrmysrr +1 yıl Severler Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hayır bakarım 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hmmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl severim de Yorumla Soran +1 yıl Helal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bogabilirsin beni onlarla sjjs Yorumla Soran +1 yıl Abartma ;) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evett yetmez gel yüzüme oturr Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Biraz kötü duruyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşlı kadinlar gbi Yorumla Soran +1 yıl :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne kadar küçük o kadar güzel.. üzgünüm 🤭 Yorumla
LilDeVill Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Gostersene 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Saçmalama Yorumla LilDeVill +1 yıl Niye sacmalamiş oluyorum ya Yorumla Soran +1 yıl Delilik Yorumla LilDeVill +1 yıl Bazen delilik yapmak gerek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
İdeal göğüs ucu diye bir şey mi var niye böyle şeyi sorun ediyorsun ki?
Göğüslerin büyük ve dolgunsa hiç sorun olmaz
Aynen öyle
Ohh o zaman hiç sorun değil
İyi bari
Yerimm onları
Dur simdi
Benim olsalar keşke
Susar mısın
🤭🤭🤭🤭
Lütfen
Hoşuma gider tabii ki
Bence olmazdi cunku ben cok severim dedigin tarzda kucuk oldugu dogal gibi duruyor
Gider gider
Benimki de öyle rahatsız edici duruyor bazen ama olsun be
Bnce güzel. Memen büyükse
@Burak-06_06 hıhı
Çok tatlı 😋
@Burak-06_06 hehe
Acık renkse harika durur. Ben özellikle seviyorum
Ney açık renkse
halka
Tam değil
orta koyuluk?
Ehh
Çok koyu degilse soru yok. Genis halka cok tatlı durabiliyor kisiye baglı olarak.
Yaa
evet evet bazı kisilerde genis halka müthis duruyor. cok da uyarici
Hmm ;)
Hi hi 🙈 gerçekten uyarıyor...
tamam :)
Sanslisiniz yani...
Peki
Buyuk ve koyu renkte mi duruyor. Diger bölgelerin nasil peki
Diğer derken
Goguslerin nasil kalcan nasıl mesela
Buyuk
Vajinan da dolgun ve kabarik mi duruyor
Ne alaka
Göğüslerin buyukse orasi da oyledir diye
Bence herkesin hosuna gidiyordur
Areolanın büyük olması bana çok hoş geliyor ama başkaları ne düşünür bilmiyorum. Ama yalnızca areola büyük olmamalı, uçları da büyük olmalı. Birde göğüsler büyük olduğunda çok hoş durur. Sizin kaç beden?
Büyük ;)
Bu çok hoş. Gizlilikten çıkayım mı 🙂
Niye
birçok şeyi paylaşabiliriz
Haha
olur mu
..
kaç bedenlee
🤫🤫
o hâlde kulağıma söyle, kimse duymaz
Burdan olmz
çıkayım mı gizlilikten ☺️
Peki
yeni gördüm, orada mısın
Günaydın o zman :)
günaydınn 🙂
:))
gizlilikten çıktım
Büyüklüğü çok sorun olmaz muhtemelen
Hmm tamam
Halka ve ucunun büyüklüğü ile göğüs oranı zıt mi
Evet büyükler
Ben bir sorun olacağını düşünmüyorum aksine emecek olan erkegin hoşuna gider
Yaa
Evet hiç şüphen olmasın dillerken falan daha iyi olur sende daha yoğun hissedersin zevkinde artar
Sorun olmaz, itici değil.
Yaa.
Benim hoşuma gider
İyiymiş
Sende iyisin 😊
Bazen daha azdırıcı oluyor tadı nasıl acaba tenn
Yaa
Evet sanki daha kadınsı gibi yani valla sen eşim olsan bilakis hoşuma giderdi
Peki
Severim...
Çocuk mu emzırdın
Yoo