Göğüslerimin küçük olup fantezi kıyafetleri seven, giymek isteyen cinsel isteği yüksek biri mi, yoksa büyük göğüslu biri mi çekici gelir?
Küçük olması biraz rahatsiz ediyor çünkü
Göğüslerimin küçük olup fantezi kıyafetleri seven, giymek isteyen cinsel isteği yüksek biri mi, yoksa büyük göğüslu biri mi çekici gelir?
Küçük olması biraz rahatsiz ediyor çünkü
Ben küçük meme seviyorum kadınımda. 75B olsun yeterli. Üstü gereksiz.. Seninki ne?
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kadın tam olarak istediğim...
Küçük göğüsleri sorun edenleri anlamıyorum çok sorun edilicek bi durum değil bence benimde çoğu kız arkadaşımın göğüsleri küçük şakalaşıyorum arada bir ama sorun etmiyorum
Cevap
61Cevap
Biri sizi memeniz için sevmeyecek, sizi memeniz icin sevmeyen birini bir zahmet sende sevme
Erkekler cok mu kusursuz. inan bunlari sorun olarak görmeyin. Bu tarz fantezi giyime önem veren istekli bir kadinin memesinin boyutunu erkekler önemsemez bile
Bu soru çok yanlış. Sana asla yol gösterici olmayacaktır. Her erkeğin karşı cins ile ilgili cinsel fantezi ve yönelimleri farklı olabilir. Sen buradaki erkeklerin degil. Duygusal ilişki yaşamayı arzu ettigin erkege.. onun istediğini vücut yapın itibariyle verebilir misin buna yoğunlaş bence. Buradan aldığın cevaplarla olumlu anlamda 1 adım yol kat edemezsin.
Sen ateşli ve istekliysen şeftalinde suluysa his sorun olmaz küfür dik durur, onları öpe öpe büyütür severiz sevdikçe büyütürüz sorun etme
Ya seni Seven asik olan gögüsüne takilmaz kusurlarini daha cok sever hic kafana takma ve cok özgüvenli ol
Büyük göğüslü olup buzdolabı gibi olacağına küçük göğüslü ama güzel şeyler giyen ateşli biri olsun daha iyi
Sevdiğin emer ve büyür merak etme 😂
Ya şaka bir yana bende kendimkime küçük diyordum bir sevgilim var şu an bayağı emdi ve maşallah iyi sistiler 😂
Gerçekten mi
Ciddenn
Peki indi mi emdikten sonra yani o an şişiyor yaa
O an şişiyor değil. Büyüyor ve büyüdükten sonra da tekrar küçülmez
Hmmm öyle bir şey anladm şimdi
@AsabiÖküz sensin guduruk
@AsabiÖküz zevkler reis 😂
limon memeli minyon hastası çoktur .
tamam biri airbag'ler göz doldurur ama , göreceli kavram.
hayır rahatsız olmam asla. küçük göğüslülere dantelli seksi braletler çok daha yakışıyor. fantezi kıyafetlerde bu tarza yönelebilirsin istersen.
Amac sut uretimi değilse buyuk gogus sadece kalabalık yapar ve fantezilerde ciddi kullanışsızdır
Önemli olan malzemenin boyutu değil basıl kullandığıdır. Sen karşındakini iyi azdırabiliyorsan istersen memen hiç olmasın anlatabildim mi kuzum
Ben bel kalça oranına bakıyorum genelde.. Göğüsler o kadar ilgimi çekmiyor. Kişiden kişiye değişir yani
Kalçaların nasıl?
90 larda ölçüsü belimde 60larda güzel mi
çok iyi.. kum saati modeli
kalça 100 olsa daha da iyi olur
Seni her türlü sevmesi önemli ablacım gerisi boş bence
Olmaz ya , en azından benim öyle nir takıntım yok çoğu kişinin de yoktur ama araya sürtmek fantezisi olan bir kişi olursa sıkıntı olabilir belki
Ben çok seviyorum avuçta ve ağızda kaybolmasını 😋
Göğüsleri büyük olsun da kıyafet üstünde 5 dakika duracak zaten.
Dolgun olması tabii ki daha güzeldir ama küçük olması da sorun değildir. Olmamalı bence.
Ne çok küçük olmalı nede çok büyük ortası her zaman iyidir küçük derken ne kadar
Küçük işte ölçüsünü bilmiyorum
Sana göre küçük olan başkasına iyidir o yüzden sordum küçük meme iyi olmaz ama
Neden ya😢
Etkileyici bir yanı yok yani gösterişi yok cazibesi yok tutacak yeri yok o yüzden an az 85 olması lazım
Anladımm
Rahatsız etmesin. Çünkğ tam da senin gibi bir kadın beni baştan çıkardı ve hayatımın seksini yaşattı. Sadece yarım saat zamanımız vardı ama çok etkiliydi
Göğüs önemli değil işlevsel olarak sekste aktifseniz göğüs gereksiz detay olır
İlk söylediğin daha iyi benim için ben büyük göğüs sevmiyorum.
fantezi seven cinsel istegi yuksek büyük göğüslü kadın canım
Küçük göğüslü, 60 bel 90 kalça var mı
Sen ondan haber ver:)
Hicte sorun olmaz bence diğer bölgelerin nasıl peki vajinan dolgun ve kabarik mi duruyor
Ne cok küçük neden cok büyük orta boyut yanı 80-85 beden ve dik olması çekici kılar göğüsü
Ya elini tutsak kaldiriyorlar boş ver
Küçük ama isteği yüksek biri, yani sen
meme inekte de var. gönül isterki büyük olsun s3ksi olsun ama küçük seksiyi tercih ederim
Bence sorun değil küçük büyük önemli olan kendini sevmen
Emdirince büyüyormuş😂 öyle duydum
@AsabiÖküz hahaahaha yaaa
çaresi var sonuçta estetik ameliyat :))
Görmeden bir şey diyemem
Sorun olur tabiki
rahat ol olmaz
Hayır küçük olması bi sorun değil
Ben minik göğüslerin hastasıyım
seninle olmayı çok isterdim <3
İstekliysen sorun yok
Estetikle çözülür