"Cinsellik yoksa niye sevgili oluyorsun" diyor birileri haklı mı? 🤔
Saygısız cevap veren geldiği yere geri gidebilir.
"Cinsellik yoksa niye sevgili oluyorsun" diyor birileri haklı mı? 🤔
Saygısız cevap veren geldiği yere geri gidebilir.
Olmaz diyenler artık sabırları kalmamış kişilerdir. Sadece yemek yiyip karınlarını doyurmak değil, sevgililerini de yiyip cinsel açlıklarını da doyurmak istiyorlar 😂 Haksız da değiller hani. Bir yere kadar romantizm ile ilerler süreç. Ama zamanla sevgiliye olan sevginin artması gibi ona olan cinsel arzular da artabilir 😂 Kendini frenleyenler de var gaza iyice yüklenenler de 😂
Soruya geri dönecek olursak cevabım "olur neden olmasın" olur 😂 O "cinsellik yoksa neden sevgili oluyorsun" diyen kişi artık sadece hedefe odaklı düşünüyor 😂 Sonuçta sevgili olacaksın ki birbirinizi iyice tanıyabilesiniz. Birbirinizi tanıdıktan sonra ya ayrılırsınız ya evlenirsiniz. Ayrıldıktan sonra herkes kendi yoluna. Ama evlenirseniz müsait oldukça sevişebilirsiniz 😂
Engin bilgilerini destanınla aktardığın için teşekkür ederim 😂 Müsait oldukça sevişmemize izin vermene ayrıca minnettarız Akacım allah razı olsun 😂😂
Sevişmek güzel kalori yakıyor diyorlar 😂 ondan izin veriyorum. Herkes fit olsun 😂
Ne kadar düşüncelisin öyle 😂 ay ben şok 😱🤣
Yine şaşırtmışım seni 😎
Evet 😂 bi sakin bi durgunsun zaten bu ara ona daha çok şaşırıyorum😮😃
Kendimi tam şarj edemiyorum. Hep yarı batarya ile dolanıyorum. Endişe edilecek bir şey yok. En kısa zamanda tam şarj halimle yine saçma sapan görüş ve yorumlarımı siz değerli okuyucularıma sunacağım 😂
Ahahhahah eee şey bu halinin mükemmel olduğunu söylemişmiydim🤔
Yarı batarya halim mi 🤔 Söylemedin 🤔
Ben de senin gibi her halimle mükemmel olduğumu sanıyordum 😔 Sadece bu halim mi mükemmel 😔 Diğer halimin neyi var da mükemmel değil 😔
Aaaa😱 sanmak mı? 😱ben sanıyormuyum😱 bana bunu da mı diyecektin🥺
Tatlı tatlı göz doldurarak konuyu değiştirebileceğini sanıyorsan doğru yoldasın 🥺
Şu emoji bana çok tatlı geliyor yahu 🥺🥺 İnsanın sarılası geliyor 😂
Ahahahha 😂 he yaa çok tatlı sıkışınca hemen kullanıyorum 😄
O emoji bana tam ağlamaya başlayacak küçük çocukları andırıyor. Kızsam bile aklıma çocuklar geliyor diye içimden gülüyorum bir anlık 😂
Şimdi de aklıma yeğenim geldi. Özledim keratayı 😂
Yiaaa🤗🤩 ponçik Aka 😜😅
Yieaa öyle deme şapşik 😇 Bana tatliş şeyler söylemen beni mutlu mu yapar sanıyorsun 🤗😇😊🥰😂
Yan cebim her zaman böyle durumlar için müsaittir 😎 istediğin kadar tatliş şeyler söyleyip atabilirsin oraya 😎😂
Ahahahah Oooo ben kalkıyorum masadan artık egomla muhatap olabilirsin 😂😂
Çağır egonu tanışalım onunla 🤔
Bakalım onunla da anlaşabilir miyim 🤔
"Sen haklısın, peki, tamam, sen nasıl istersen, emret" gibi şeyler söylersen anlaşabilirsin😃
Peki, tamam. Sen nasıl istersen. Emretmen yeter. 😇
Sen haklısın da diyecektim ama kullanabileceğim bir durum yok şu an. İlerleyen zamanlarda kullanacağım 😔 Bu eksikliği mazur görüp bağışlar mısın bir kereliğine beni 🥺
🥺
🥺
🥺
🥺
🥺
Bir daha olmasın😎
Haklısın tortiego :/ hata ettim. Bir daha olmayacak olmayacak 🥴
🤥🤥🤥
Egotorti mi tortiego mu desem bu haline 🤔 @tortiego daha güzel sanki 😂😂
Evet evet çok sevdim tortiego olsun😀 futbolcu ismi gibi oldu😂😂
Egosuyla gönüllere taht kuran tortiego 😂
Ahahhah 😎🥳🥳
Kişiden kişiye insandan insana değişir.
Alan razı veren razı.
Fakat sevgili olmak cinsellik yaşamak değildir.
Ama devir öyle olmuş ki kimin eli kimin cebinde belli değil.
Bir kadını/erkeği seversin arzularsın şehvet duyarsın, imkan olur evlilik ile taçlandırısın.
Sevgililik evlilik yolunda ilk başlangıç evresi değil mi zaten? Biz neden sevgili oluyoruz sadece cinsellik yaşamak için mi.
Öyle diyolar, o yoksa niye sevgili oluyormuşuz 🤔
Allah aşkına seven insan içinde art niyet taşır mı?
Erkeklerin hepsi aynıdır, aynı kadınla düzenli cinsel hayatı yaşadıktan sonra bıkar ya gider başka bir tane daha arar ya da nadiren olsada erkek onunla evlenir. evlenmede o kadın o erkeğin sadece cinsel ihtiyaçını karşılayan bir obje olur ne o kadına saygısı olmaz ne sevgisi.
İyi gömdün 😄 ben "erkeklerin hepsi aynı" desem topa tutarlar 😂
Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Her şey 4/4 lükken sadece cinsellik yaşadılar diye terk mi edicek erkek? Bu sebepten? Bu nasıl mantıksızsa evlendiği kadına sadece obje olarak bakmasıda o kadar mantıksız. Obje olarak görüyorsa o yaşadığı cinsellik ile alakalı değil erkeğin kendi içindeki psikolojik travmalarındandır. Bi zahmet tedavi olsun. Evlendiği kadını değil her kadını meta görüyordur zaten. Yani cinsellik varsa erkek obje olarak görür diyemeyiz (türkiye'de çoğunluk bu zihniyette olsada), karşılıklı rızayla olup evliliğinde de mutlu olan kişiler vardır çünkü.
Problemli ilişkiler problemli nesiller türetir.
psikolojik olarak bir çok insanın iç dünyası karma karışık ve ne yaptığını biliyor ne de hissettiğini.
Ama ben gördüklerim ve duyduklarımla bunları yazıyorum. İlişkiyi uzun süreye yaşayan kişiler evlenebilir ya da evlenmeye bilir. Kimsenin de hayatın beni ilgilendirmiyor. Şahsen ben olsam nasıl bir psikolojide olurdum onuda bilmiyorum. Belkide karşımdaki kişi bana yaşattığı hazza ve duyguya kapılırdım. Bilemiyorum
Tabiki olur sevgililik yürümesi için cinsellik şart değil derdi cinsellik olan zaten sevdiği için değil obje olarak gördüğü için cinsellik olmadığın da ayrılır ki ben bi kızla sevgili olursam onunla cinsellik için değil kızı çok sevdiğim için sevgili olurum ben onun kalbini gönlünü severim
Olur olmaz diye bir şey yok ama seven sevdiğini cinsel anlamda da arzular. Cinsellik de doğal bir ihtiyaçtır ne kadar inkar da edilse o yüzden insanın sevgilisiyle cinsellik yaşamayı istemesi kadar doğal bir şey yok
Herkes ister, çünkü "seven sevdiğini arzular" tabiki ama eylem başka bir şey. Biri beklemek istediği halde ısrar etmek sevgiden midir? 🤔
Sen istemedikten sonra hiç bir şey olmaz. Israr etmek tabi ki güzel bir şey değil karşının saygı duyması lazım.
Cevap
24Cevap
Bence olmaz
Sevgili lik iki ayrı cinsin normal arkadaşlığa göre daha samimi arkadaşlığı demektir isteyen çift ler yaşar istemeyen yaşamaz.. Sevgili olmak cinsellik yaşamak değildir.. Birileri artık günümüzde sevgililigi cinselliğe karşılık bağlamış..
Alakası yok yaşamak zorunda değilsin
Bence olur çünkü insanlar temas sevmeyebiliyor ismi lazım değil 😂 ama bilmiyorum insan çok sevince fazla sevmekte isteyebiliyor diyip kendimle çelişmek isterim
İsmi hiç lazım değil 😂
Yani bir yere kadar olur. Bir yerden sonra içimdeki dürtüleri kontrol edemeyebilirim, isterim. O sebeple ne karşı taraf üzülsün ne ben, maç yoksa ben yokum. :D
Dürüstlük seviyem : ))) En azından net tebrikss 🤪🤣
Benlik bişey değil her zaman cafede oturup çay içemem 😂
Kahve oralet limonata çeşitleride var 😂
Özel bir hayatım yoksa ben o ilişkiye ilişki dememki baş başa kalıcağım zamanlarımda olmalı bir cafede oturup çay kahve faslıda olmalı keşke bunu yaşasaydım diye içimde uhte kalmamalı sonra yaşamadığım zaman pişman oluyorum 😇
Olabilir, sizin görüşünüz bir şey diyemem sizin doğrunuz da budur 😇
Saçma sevdiği insanla önce arkadaş olmalı insan özel günlerde elbette bir şeyler yaşayacak mesela 14 Şubat sevgilisini öpmek ister insan ama cinsellik yaşamayabilir bu gayet normal
Aslında azda olsa bir şeyler yaşanırsa sevgililik renkli olur
yaş küçükse olabilir ama zaten kendiliğinden gelir o
Bu tamamen kişiye ve arzuya bağlı bence genel bir durum yok bunda
Evleniceksek sıkıntı yok
Onun garantisi yoktur ki? Her an her şey olabilir hayat bu
Ya işte ben bunu umud edip, o muhabbete girmem
Olur neden olmasın
normali evlendikten sonradır
Olur hem de çok güzel olur.
Sevgililik te olması gerekir
Boş bı sevgili hayatı olur bence
Her türlü olur sevgililik birbirini sevmedir