Kısa bir süre sonra düğünümüz olacak ve evleneceğiz eşim olacak beyefendiye ilişkiye girmekten korktuğunu ifade ediyorum fakat çok rahat davranıyor o gün geldiğinde beni zorlamaya kalkarsa kendimi banyoya kitlerim ama sonradan çok tepki verir mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Korkman çok normal ama korkacak bir şey yok. Tamamen psikolojik bir durum. Kendini kilitlemek doğru bir davranış olmaz. Sevgilinin veya eşinin her neyse seni anlmasi anlayışlı olması gerekiyor. Bu şekilde seni zorlarsa daha kötü sonuçlar olur. Seni umursamaz olması her kız korkar düşüncesinden. Daha ciddi bir şekilde konuş ve anlayışlı sabırlı kibar olmasını işte. Umarım istediğiniz gibi olur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBende korkuyordum az önce aldıgım bilgiye göre acı 2 dakika sürüyormuş hayatta hiç dakika acı çekmedin mi? Dayanamaz mısın? Öyle düşün ki zebkle karışınca acıyı hissetmiyormuşsun hep anne ve çevrelerimiz yüzünden bu kadar korkak hale geldik git googleden araştır yaşayıpta hala korkan biri var mıymış?
00 Yorumla
+1 yılİyi de sen daha şimdiden eşinle arana bi duvar örmüşsün bile. Kendini dolduruşa götürüyorsun. Ayrıca güvenmediğin biriyle evlenmek yanlış olur. Seni zorlama ihtimali olup olmadığını bile kestiremiyorum daha 🤦🏻♀️
00 Yorumla
Bu kadar kafanda büyütmene gerek yok o gün geldiğinde sana nasıl yaklaşacağını bilirse çok rahat bir şekilde olur seni zorlamakla olmaz o iş rahatlatıp öyle bir şekilde başlaması lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılDinlemiyor bile beni
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
43Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiç kulak asmıyor ise bir sıkıntı var sonuçta senin için ilk olacak ve sen gerginsin en azından bir şeyler yapması lazım sakinleştirmesi için
11 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılTepki vermez
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevişip rahatlatmasi lazım seni
Önce güzelce dudakları öpecek
Sonra yavaş yavaş öpe öpe aşağılara inecek
Sonra vajinana misiniz öpücük kunduracak
Sen zevkten güleceksin
Dil darbeleri gezdirerecek
Heyecanlanacaksin tabiki
Sonra eliyle masaj yapıp ovalarsa
Rahatlayalım kendini ona teslim edeceksiniz zaten
Sonra yavaş yavaş penisini vajinana sürtüp seni kudurtup duracak sen zaten hemen içime gir diye inleyeceksin
Ve yavaş yavaş içine girecek. Önemli olan sevişmek ve seni rahatlatmak
Lak diye penisini sokarsa tabiki korkarsın
Umarım Esin sevişmeyin bilir18 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
- +1 yıl
Ulan bu nasıl anlatma ve boşaltacan bizi😀
Cevap sahibi+1 yılOkumayla bosaliyon mu nasıl bir libido var sizde de aw
- +1 yıl
Güzel anlatmışsın yanı ironi yapmıştım
Cevap sahibi+1 yılHe sağol tamam snsns
- +1 yıl
İyi geceler 😀
- +1 yıl
istekli bakire
Cinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. Çocuk musun sen kendini banyoya kilitlemek nedir 🤦🏻♀️ Eşinden kibar olmasını rica et aceleci olmasın hem sevdiğinden nasıl korkuyorsun insan sevdiğini arzular ama sende bi tuhaflık var anlamadım
21 Yorumla
Soran+1 yılHerkes aynısını diyor
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. evlenme arkadaş. evliliğin temeli cinsellik. ya cinsellikten korkmamayı öğren ya da evlenme. hayatı ikinize de zehir etme
kapı kitlemek ne demek. sen çocuk musun.23 Yorumla
Soran+1 yılCocuk değilim ama beni dinlemiyor
- +1 yıl
arkadaşım evlilik cinsellik yaşamak içindir
biraz tarih okuyun kültür okuyun allah aşkına yahu
tüm dünyadaki kültür ve inanışlarda şu kural vardır
bir beraberlikte eğer "cinsellik yaşanMAyacaksa" nikah şartı yoktur insanlar bir arada yaşayabilir. çünkü arkadaştır dosttur.
eğer bir beraberlikte "cinsellik yaşanacaksa " nikah şartı getirilir.
çünkü sağlık açısından ve doğacak çocuğun neslinin bellli olası gerekir.
durum böyle iken ne demek oluyor evlilik yani nikah şartı evlilik içindir
cinsellik yaşayabilmek çoğalmak için oluşturulan bu kurum da ben cinsellik istemiyorum demek sadece akıl ve ruh hastalarının ifadesidir
+1 yılİlişkiye girmekten korkuyorsan niye evleniyorsun ki? Banyoya kilitlemeyi düşünmektense daha mantıklı çareler düşünebilirsin, ne bileyim bir uzmana git falan.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Üzüldüm adına. Korkman normal olabilir. Ama tepki vermemesi umursamaması beni şüpheye düşürdü. Emin misin sevdiğine, sana kıyamadığına. Zorla yapmaya kalkarsa hayatın boyunca bu işten zevk almazsın söyleyim. Yardım istersn yazabilirsin canım
00 Yorumla
+1 yılEşin olacak beyfendiyi tanımıyoruz ki buna cevap verelik bacım. Şimdi kimine tatlı gelir kimi de başlıcam yapacağın işe der başkasına gider, kimisi başka bişi yapar ne bilelim biz yahu
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılO zaman evlenme bacım niye evleneceksin millet senin şımarıklığını çekmek zorunda mı
513 Yorumla- +1 yıl
İşte bize senin gibi kızlar lazım
Cevap sahibi+1 yıl@DallasVegas neden😂😂
- +1 yıl
Harbi açık sözlü gerçekçi yorumundan ötürü
Soran+1 yıl@DallasVegas kendimi kötü hissediyorum
Cevap sahibi+1 yıl@DallasVegas ama düşün yani bilmem kaç k para harcıyosun her istediğini alıyosun altın muhabbetini saymıyorum bile maddi manevi zaman para harcıyosun karşı taraf o gün bütün ergenliğiyle seninle konuşmaya bile tenezzül etmeden banyoya kilitliyor sana mağara adamı muamelesi yapıyor ben olsam direkt evlilik iptali isterim kadın olduğum halde ben bile böyle düşünüyorum
Soran+1 yıl@DallasVegas peki
- +1 yıl
Yani öyle devam ettirirse ben evlenmem veya evliysem eşim bu konuyu devamlılık haline getirse boşanırım açıkcası ama geçici nadir ve özel bazı gün ve durumlarda anlayış gösteririm tabi.
Cevap sahibi+1 yıl@DallasVegas tabi canım orada anlayış mecburi ama böyle bi şey çok saçma düşün seninle oturup konuşmuyor bile
- +1 yıl
Kendini kötü hissetme sebebin nedir?
Soran+1 yıl@DallasVegas utanıyorum çok tepki veriri mi
- +1 yıl
Bunu evleneceğin eşin olcak kişiyle konuşarak halledebilirsiniz , hem o da sana yardımcı olmaya çalışır
Soran+1 yıl@DallasVegas çalışmıyor dinlemiyor gülüp geçiyor
- +1 yıl
O zaman evlilik olayını gözden bir geçir derim çünkü bir ömürü anlayışsız dinlemeyen umursamayan bir insan ile geçirmek kolay olamayabilir
+1 yılBütün derdimiz senin syykişmen.. KS olarak tüm site oturduk bu kız nasıl syykişecek diye düşünüyoruz.
11 Yorumla
Soran+1 yılAhahah haklısın
+1 yılÇok seven için korku olur mu ya.. arzulamiyo musun yani... beynine izin ver biraz tatile çıksın..
21 Yorumla
Soran+1 yılVerdim zaten çıkalı çok oldu
+1 yılBanyo kapısı koçbaşı ile kırılır, kız banyodan çıkarılıp yatağa atılır ve incitmeden ikna edilir
021 Yorumla
Soran+1 yılİnciniyorum ama
- +1 yıl
Tahrik ederse gerisi gelir
- +1 yıl
@Croyz1n26 neye yuh
- +1 yıl
@Croyz1n26 ne var bunda?
- +1 yıl
@Croyz1n26 yazım ve betimleme gücüme güvenirim. Kapıyı kırarken ki yüz ifademi bile görebilirsin kelimelerde. istekli, öfkeli ve şefkatli bir yüz.. Banyoda ise korkan, heyecanlanan, meraklı bir gelin.
- +1 yıl
@Croyz1n26 olağanüstü durumlarda olağan olmayan işler yapılır
- +1 yıl
@Croyz1n26 evlenipte kendisini banyoya kapatan birisi boş yapmıyor, ben olsam kapıyı kırıp öyle ikna ederim deyince boş laf mı?
- +1 yıl
@Croyz1n26 güç gösterisi
- +1 yıl
@Croyz1n26 tartışmak istersen sonuna kadar giderim. Bu benim tercihim ve inan çok hızlı bir çözüm olur. Pısırık erkeği romantizmin adı altında kızlara yutturuyorlar.
- +1 yıl
Konuşup halletmek yerine kapıyı kırıp kızı baskı altına alman kesinlikle normal bir şey değil. İnsanlar genelde konuşarak falan anlaşır ya haaniii seninde öyle yapman daha doğru olur. Hem kendini banyoya kilitleyecek kadar korkan bi'kıza böyle karşılık vererek daha da beter hale getirirsin. Şahsen ben öyle bi şey yaşasam isteyesim varsa da istememm.
- +1 yıl
@Croyz1n26 kapıyı kırdıktan sonra onu zorla yatağa atıp tecavüz ederim demedim. Gücümün ve öfkemin farkına varsın önce. Sonrasında tabiki konuşuruz, gerekirse günlerce bekler ve tatlı dille ikna etmeye çalışır hatta kendisi tamam diyene kadar ısrar etmem. Fakat o kapıyı başta kırarım. Soft power durumu.
+1 yılAdam olsun doğru düzgün sevissin senle. Önce ruhunu sonra bedenini kazansın. Bu zamana kadar sanaldan da mı yapmadin
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır yapmadım
- +1 yıl
Bı deneme turu ister misin
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır aslında korkmayarak üstüne gidersen ve herşeyi sen kontröl alrına alırsan yavaş yavaş ilişkiye girer gidersiniz
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl üstüne gideceğim
Soran+1 yılO durmaz diye korkuyorum zaten
- +1 yıl
Dinlemek zorunda çünkü devamını istiycek 🤪
+1 yılİkiniz de anormalsiniz. Delilerle uğraşmak benim işim olmadığından xperimi alıp gidiyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılGüle güle 😂
Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Yahu banyoya niye kitliyorsun kendini 😃 sanki kasap da seni kesecek☺️
18 Yorumla
Soran+1 yılNe bilim
Soran+1 yılBende korku var ama
Soran+1 yılBenim harmonim bozuldu
Soran+1 yılNeden bu konuyu konuşmak istemiyor
Korkman gereken bir durum değil eğer böyle bir davranış sergilersen başkalarına yönelir
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun
Korkuyorsan evlenme. Evlilik cinsellik olmasa boş zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendine takıntı haline getirmişsin bence neyindem korkuyorsun, kaliteli kayganlaştırıcı jel alın sürün bolca eşinede söyle nazik be yavaş davransın tadını çıkartın eziyet etmeyin kendinize
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu sürünce ne olcak
Cevap sahibi+1 yılPenis kazık gibi değilde yağlı daha rahat girecek içine zaten seks acı değil zevk verir tadını bilene
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılRahat davranıp seni rahatlatmalı olur öyle şeyler normal
02 Yorumla
Soran+1 yılDavranmıyor ama
- +1 yıl
Davranmıyorsa sorunlu umursamaz biri
+1 yılAklı başında birisiyse seni zorlamaz. Biraz sabrediversin ölmez ya mk
03 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum
- +1 yıl
Korkma ya. Korkuların dağ olmasın
Soran+1 yılOldu bile
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence hiç evlenme kendini banyoya kitlemezsin en iyi çözüm
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Sonuçta olacak bişeyden kaçamazsın. Ayrıca korkulacak bişeyde yok
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden yok
Cinsel ilişki korkun fobin varsa evlenmemen gerekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçin atasözü derki,.. kaçarın yoksa tadını çıkar.. copy paste yapıcak illaki 🤷♂️
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl çıkarım korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılbişi olmaz, adam anlayışlıdır, hazır hissetmeni bekler herhalde🤷♂️ ... ama öküzse, oda senin şanssızlığın
Gizli Üye(36-45)+1 yılKorkmayacaksin sacma sapan tepkiler vermeyin 30 yasindqsin ne kadar aciyqbilir
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç denemedim bilmiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılAcimaz. cok. korkma
Çocuk musun yaa kendini kitlemek ne yavaş yavaş ilerleyin hızlı hareket etmeyin ön sevişmeyi uzun tutun
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlatıyorum dinlemiyor
Soran+1 yılİstemem teşekkür ederiz
+1 yılSadece hazır olmadığını söyle zaman işte ama başka bir kadınla cinsel ilişkiye girme riskinde olabilir bu konuyu araştır bi netden
01 Yorumla
Soran+1 yılAraştırınca daha çok korkuyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGerçek dostlar yıldızlar gibidir karanlık çökünce ortaya çıkarlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Bı kaç hafta sonra benimde düğünüm var ne yapacağım bilmiyorum bu konuda
09 Yorumla
Soran+1 yılSende mi korkuyorsun
Soran+1 yılSor konuşun
Soran+1 yılOda utanıyordum emin ol
Soran+1 yılÖyle izin vermez
bence eşini kitle banyoya sen rahat rahat uyu yatkta.
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın
Soran+1 yılAhahah bana taktik veren tek kişisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılFazla tepki fakat zevkini alınca sen kocana saldıracaksın.
05 Yorumla
Soran+1 yılHiç sanamm
Cevap sahibi+1 yılBizinkide öyle diyordu
Soran+1 yılNe diyordu
Cevap sahibi+1 yılKaçarım vs diyordu. Sindi film izlerken bit bakıyoruz film devam ediyor fakat biz üst usteyiz
Soran+1 yılDeğişik
Bu adamı sevdiğine emin misin
20 Yorumla
+1 yılBu nasil bir iliski
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum işte böyle bir ilisk u
Korku sebebi nedir hocam
06 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum canımın yanması artı utanma
Soran+1 yılİsterim dinliyorum
Soran+1 yılUlu orta anlat 😂
+1 yılYok artık ne kitlemesi ya saçmalamayın.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma beni dinlemiyor
+1 yılSacmalama kıvama getirsin korkmazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum ama
- +1 yıl
Neyden korkuyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBanyoya kitleyecek kadar nasıl bi korku bu böyle
02 Yorumla
Soran+1 yılNe bilim işte
- +1 yıl
Senin abarttığın ve düşündüğün kadar bi acı yok eğer eşin anlayışlı olur sana sakin davranırsa ve ilişki sırasında sen dur dediğin zaman durursa sıkıntı olmaz hatta zevk bile alırsın
Aldatılmayı hak ediyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır etmiyorum
+1 yılSaçmalama ne zmana kadar kaçacaksın acaba
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum sence Max ne kadar kalabilirim
- +1 yıl
Bence zorlama ki soğukluk girip kavga cikmasin
+1 yılO kadar okuz degildir
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman niye evleniyon evlenme daha iyi
03 Yorumla
Soran+1 yılNe bilim işte sevdik
- +1 yıl
Tamam işte sevmişsin ondan kaçmak yeeine onunla konuş bu korku yersiz boş bir korku onun üzerine git bu durum bazılarının korkulu rüyası olurken bazıları çok rahat oluyor
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılalkol al ilk gün için
31 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok tepki verirse ayrıl ondan adam olmaz
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence öyle bir şey yapma en nihayetinde eşin olacak senin.
00 Yorumla
+1 yılDemir parmaklıklar ardına git knk
00 Yorumla
+1 yılBu durumu devam ettirirsen ben olsam seni boşarım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Verecegin bir delik
Abartma 😂😂😂00 YorumlaBanyoya kitlicegine bunu onla konuşsan mi acaba
04 Yorumla
Soran+1 yılKonuşuyorum gülüyor sonra ben irite oluyorum zaten korkuyorum
Soran+1 yılAynen öyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbartma istersen mağarada mi büyüdün
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ama ne bilim
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajinamus sorunun mu var acaba
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBunun tedavisi var bence bunu bir sorun olarak görmek yerine sevdiğin adamla paylaş eminim ki anlayışla karşılayacak ve tedavi olursun bu sorunu çözersiniz, mutlu olmanız dileğiyle
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Ama bu beraber asilabilcek durum
02 Yorumla
Soran+1 yılAşamıyorum
+1 yılOna giren çıkan yok nasılsa
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende öyle düşündüm
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. korkman normal
22 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bencede
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılE evlenme
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorun
+1 yılYani hala acilmadin mi
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır açılmadim
- +1 yıl
Milli olmak istemiyormusun
- +1 yıl
Burdamisin
Banyonun kapısını kırar orada gerdeğe girersiniz
09 Yorumla
Soran+1 yılKırar mi 🤢
Soran+1 yılÖyle bir şey yaparsa korkudan bayılırım
Soran+1 yılYok artık ciddi misin
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Dene bakalım
01 Yorumla
Soran+1 yılDenicem
Aynen orada yaşa
01 Yorumla
Soran+1 yılÇıkınca çok kızar mi
+1 yılKorkma bıswy olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılYa olursa
- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İlişkiye girmekten korktuğumu söylüyorum ama o çok rahat davranıyor. Kendimi banyoya kilitlesem çok tepki verir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler