Lezbiyen çiftiz ve iki seneden fazla beraberiz birbirimizi çok seviyoruz...
Sevgilime bakiremisin dediğimde o da bana çok önceden mastürbasyon yaparken parmağını ıstemsiz şekilde sert bastırınca kan geldi demişti. Araştırdım bunu zedelenmiş de olabilir bozulmuş da olabilir diyor googlede bu yuzden ona devamli sadede oral ile mastürbasyon yaptim ama sonuç olarak bir erkek ile evlenmeyi düşünmüyor bozulsa ne olacak ki...
belki ilk başlarda yeniydik istemiyordu olabilir ama ben artık onunda bana ait olmasını bana güveniyor olmasini istiyorum neden ona parmaklarını kullanmamı istediğini dile getirmiyor insan hiç mi merak etmez bu duyguyu?
Genelde sevişirken benim ona yaptıklarım dokunmak ve oral yapmak
Onun bana yaptığı tek şey bana dokunmak ve bakire olmadığım için parmaklarını kullanmak anlıyorum belki oral yapamıyor midesi almıyor çoğu kişi sevmiyordur ama bende aynı şekil hiç değilse çok az da olsa parmaklarım ile ona yapmak o ani yaşamak istiyorum... sebebi ne olabilir
Sevgilime bakiremisin dediğimde o da bana çok önceden mastürbasyon yaparken parmağını ıstemsiz şekilde sert bastırınca kan geldi demişti. Araştırdım bunu zedelenmiş de olabilir bozulmuş da olabilir diyor googlede bu yuzden ona devamli sadede oral ile mastürbasyon yaptim ama sonuç olarak bir erkek ile evlenmeyi düşünmüyor bozulsa ne olacak ki...
belki ilk başlarda yeniydik istemiyordu olabilir ama ben artık onunda bana ait olmasını bana güveniyor olmasini istiyorum neden ona parmaklarını kullanmamı istediğini dile getirmiyor insan hiç mi merak etmez bu duyguyu?
Genelde sevişirken benim ona yaptıklarım dokunmak ve oral yapmak
Onun bana yaptığı tek şey bana dokunmak ve bakire olmadığım için parmaklarını kullanmak anlıyorum belki oral yapamıyor midesi almıyor çoğu kişi sevmiyordur ama bende aynı şekil hiç değilse çok az da olsa parmaklarım ile ona yapmak o ani yaşamak istiyorum... sebebi ne olabilir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bende bakire degılım ama parmak hiç sevmem çok irite ediyor parmaklanmak beni sende parmak dışında seks oyuncucagı alıp cazibesini yükselt parmak cidden rahatsız edici titresimli sokmalı syker al merkalandır
Korku değilde başka bişey bakire olmadığını söylemiş yalanmak hoşuna gidiyor olabilir
Ne olabilir baska
Parmaklanmak hoşuna gitmiyordur belki ya da kendi yaparken korktuysa ondan istemez
Olabilir
Bilinç altında acı ce kan var
Onun mu
Evet mastürbasyon yaparken
Butch özellikle trans bireyler bu istediğin şeyi asla yapmaz. O da öyleyse bu onu daha kötü soğutur. Ben bile okurken irite oldum fena acayip bişey.
Yaşadığı kötü bir olay yüzünden olabilir. Geçmişinden bir şey..
Bu arada bir konuda fikrini almak isterim. Bir kadın gördüm bugün, dansçı kendisi... Çok güzel ve hoş. Bir lezbiyen gözünden o kadın nasıl görünüyor merak ediyorum
Bilmiyorum olabilir.
Ismi nedir tanındık biri mi? Özelden kimse ile konuşma yapmıyorum burdan sorabilirsin
Hayır, buradan atacağım
www.instagram.com/.../?igshid=YzdkMWQ2MWU=
Güzel görünüyor ama benim hoşlandığım tarz değil açık giyinen kızlardan hoşlanmıyorum ve kısa saçlı kızlar dikkatimi çekiyor mavi en sıcak renktir emma yazarsan onun gibi veya amber liu
Mavi en sıcak renktiri seyrettim ben.. oradaki sahneler gerçekten muhteşemdi
Bacak aralarını birbirlerine sürttükleri sahneler baya iyiydi
Lgbt bireyimisin
Hayır, öyle değilim.. fakat iki kadın sevişirken onları seyretmek çok hoşuma gidiyor. Bunu cinsel olarak düşünme. Daha çok sanatsal bir haz bu. Kadın bedeni çok estetik. Onları o şekilde görmek inanılmaz bir şey
Anladim
Bir erkeğin sizi seyretmesi rahatız eder miydi sizi
Ederdi tabiki ne bir erkek nede bir kızın ne seyretmesini istemem zaten çok kıskanç biriyiz. Biz birbirimizi çok seviyor ve kıskanıyoruz sevgilime yan bile bakamaz birisi
Baskın olan taraf sensin büyük ihtimalle
Bence onu bir şekilde ikna etmelisin parmaklamaya
Bu ona da çok zevk verecektir çünkü
Baskın derken anlamadım ve nasıl ikna ederim
Ikna etmek istemiyorum ben zaten sadece sebebini merak ediyorum
Ya şimdi lezbiyen çiftler arasında biri baskın biri pasif olur ya. Ondan bahsediyorum.
Ona sorman gerekiyor. Çok merak ettiğini, bunun kafana takıldığını söyle.. belki bir cevap verir
Konuştun mu onunla
belki kotu bi anısı vardır
Olabilor
Doğru söylüyorsun
ama en saglıklısı onunla konusmak tabi
Bence de ama nasıl bir şekilde konuşacağımı anlatacağımı bilmiyorum yani sırf istediğim için yapmasını da istemem Sadece bana güvenmiyor mu yoksa içinden mi gelmiyor Bilmiyorum Bir de kendisi erkeksi bir tarzı var saçları kısa ve kıyafetleride oyle kendisi zaten kız gibi hissetmiyor acaba bu sebeple olabilir mi
Ama yine de ne kadar öyle düşünürse düşünür insan merak eder O duyguyu bari bana yaptım iyi gelmedi dese anlarım
butch oldugu icin boyle bir seyi karsı taraftan gormekten hoslanmıyo olabilir dogru ama parmaklanmaktan fiziksel olarak hoslanmayan kadın olmaz mumkun degil sadece belki yapılmasını istemiyodur ama acık acık sorabilirsin sonucta bu kadar sey paylasıyosunuz 2 seneniz gecmis
Aynen öyle Belki benim tarafımdan görmekten hoşlanmıyor olabilir ama bir defa denese zaten hoşuna gidecek o an kötü hissedeceği duygu bile aklına gelmeyecek en iyisi doğru bir şekilde konuşmak teşekkür ederim Yorumların için
rica ederim mutluluklar kızlar 🥰
Sanada mutluluklar 🤩😊
Geriliyor olabilir konuşmak en iyisi
Hazir hissetmiyordur belki saygi duymalisin.
Ya olabilr ama her şeyin sebebi vardır merak ediyorum onunla konuşsam yanlış anlayacağını düşünüyorum ben istedim diyede yapmasını istemem
Doğru bir şekilde nasıl sorarim
Bence oldugu gibi sor basta cumleye bunu seni zorlamak icin sormuyorum sadece seni anlamaya ve yardimci olmaya calismak icin soruyorum diye gir hallolur gerisi zaten. Konusarak cozun her seyinizi. Yanlis anlasilmalar guzel iliskileri mahveder cunku. Basima yeni geldi benimde pisman oldum. Sen olma.
Anladım tavsiyelerin için çok teşekkür ederim senin adna üzüldüm umarım düzelir mutluluk seninle olsun.. iyi geceler diliyorum
Kirilacagini ya da zora girecegini dusunme icine atarsan daha kotu olur. Bende tesekkur ederim iyi gecelerrr
😊😊
Boz gitsin
Onun görüşü benim için önemli öyle bir şey yapamam
Ben bozayım sen devam et 🤣
Terbiyesizliğin lüzumu yok. Bu bir sks teklifi yaptığın bir suç.
Konu cinsellik ve ben teklifte falan da bulunmadım sonunda da gülücük var takılma gibi anladın konuya gelince de herkes senin gibi değil yapı meselesi sana bir öneri olduğu gibi kabullen karşındakini mutluluk karşındakini ne kadar çok mutlu etmenle alakalı
Olduğu gibi sevmesem 2 seneden fazla beraber olmazdık
Tamam işte devam et beklenti içine girmw