Sevgilim büyük ihtimal bakire değil ona rağmen bir şeyler yapmamı istemiyor, neyden korkuyor olabilir?

Lezbiyen çiftiz ve iki seneden fazla beraberiz birbirimizi çok seviyoruz...
Sevgilime bakiremisin dediğimde o da bana çok önceden mastürbasyon yaparken parmağını ıstemsiz şekilde sert bastırınca kan geldi demişti. Araştırdım bunu zedelenmiş de olabilir bozulmuş da olabilir diyor googlede bu yuzden ona devamli sadede oral ile mastürbasyon yaptim ama sonuç olarak bir erkek ile evlenmeyi düşünmüyor bozulsa ne olacak ki...
belki ilk başlarda yeniydik istemiyordu olabilir ama ben artık onunda bana ait olmasını bana güveniyor olmasini istiyorum neden ona parmaklarını kullanmamı istediğini dile getirmiyor insan hiç mi merak etmez bu duyguyu?
Genelde sevişirken benim ona yaptıklarım dokunmak ve oral yapmak
Onun bana yaptığı tek şey bana dokunmak ve bakire olmadığım için parmaklarını kullanmak anlıyorum belki oral yapamıyor midesi almıyor çoğu kişi sevmiyordur ama bende aynı şekil hiç değilse çok az da olsa parmaklarım ile ona yapmak o ani yaşamak istiyorum... sebebi ne olabilir
Sevgilim büyük ihtimal bakire değil ona rağmen bir şeyler yapmamı istemiyor, neyden korkuyor olabilir?