Cinsel Yaşam Cinsel birliktelik için davet bekler misiniz? aslanerkegiiiii Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Evet arkadaşlar Bir andaki gelişir her şey Yoksa davet eder misiniz ya da davet bekler misiniz? Cinsel birliktelik için davet bekler misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. O ortam oluşmuşsa davete gerek kalmaz. O kıvılcım kendiliğinden çakar, o ateş kendiliğinden harlanırr, o bedenler kendiliğinden kenetlenir. 0 1 Yorumla aslanerkegiiiii +1 yıl Vay be 👏👏👏👏 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Şimdi şöyle istekli olduğum zaman beni etkileyen kişiyi veya kendi istediğim kişiyi evime davet ederim. Davet derken bundan bahsediyorsan evet yaparım yani 0 3 Yorumla aslanerkegiiiii +1 yıl Yuh harbiden mi Yorumla sierravista +1 yıl Neden yuh dedin ki 😄 Yorumla aslanerkegiiiii +1 yıl Şaşırdım Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı. Bana gidelim diyorum yetiyor normalde. 0 1 Yorumla aslanerkegiiiii +1 yıl Anladım 🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O ortam oluşmuşsa davete gerek kalmaz. O kıvılcım kendiliğinden çakar, o ateş kendiliğinden harlanırr, o bedenler kendiliğinden kenetlenir.
Vay be 👏👏👏👏
Şimdi şöyle istekli olduğum zaman beni etkileyen kişiyi veya kendi istediğim kişiyi evime davet ederim. Davet derken bundan bahsediyorsan evet yaparım yani
Yuh harbiden mi
Neden yuh dedin ki 😄
Şaşırdım
Bana gidelim diyorum yetiyor normalde.
Anladım 🤣