+1 yılBakire ve bakir çiftin ilk cinsellikleri ve sevgiyle yapılan ilişki bağı katlar,
her zaman bir bağ vardır ama bağ kuvvetlendirmeler vardır ama bedeli ödenmeyen bir ilişkide ilişki yaşamayın bedel ödenmesi şart bağ öyle gelir insan bedelini ödediğinin kıymetini bilir. Özellikle gününüz insanı böyle maalesef. ZAten ben de o yüzden insanlara güvenmiyorum bedel ödeyemezler alışmışlar armut piş ağzıma düş00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKişiden kişiye değişiyor bu FB olayında duygusallık olmaz genel kural budur. Tecrübeyle ilgili birazda O yüzden bunu yaparken iyi düşünmek lazım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBağlanabilir
00 Yorumla Aslında soru şu tarafı var. Baglanmadigim kişiyle neden cinsellik düşüneyim. Diğer türlüsü biraz tehlikeli çünkü. Düşünsene bir kızla cinsellik yasiyosun ama senden ayrı 5 kişiye daha veren bir kız. Sen bunu bilmeyip duygusal bağ kuruyorsun... Değişik bir deneyim olurmus
10 YorumlaKadınlar için geçerli bu kadın duygusal olarak ve sekstede tatmin olursa bağlanır.. ama erkekler için geçerli değildir çünkü onlar daha iyisini bulana. kadardir
30 Yorumlaİnsanlar değil kadınlar ve bazı erkekler bağlanır
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bir insan cinsellik yaşaması için birbirinden ektrik alıp birbirini azularsa cinsellik olur cinsellik olduysa sevgide olur bağlamadan olur devamı içinde bu arzunun ikisindede devametmesi gerekir
00 Yorumla
+1 yılbağlanir kiz arkadasimla hayatimda ilk defa birlikte oldum ve bırakamıyorum şimdi zorluyorum birakmak için ve soruyorum kendime neden. yaptim keşke yapmasaydim diye.
00 Yorumla
+1 yılHer zaman değil duygu olmadan yapılan daha çok hatta
30 Yorumla
+1 yılBağlanan âşıklar var. Kullanıldığını bile bile bağlanan âşıklar
20 Yorumla
+1 yılBağlanmaz. Maalesef bu algıya inanan hemcinslerimiz var.
20 YorumlaBaglanmadin sevmediğin kişiyle cinsellik yaşamak benim karakterime ters
23 Yorumla- +1 yıl
Duygusuz seks olmaz zaten.
- +1 yıl
@blackrose6134 önce duygu aşk olucak sonrada kocam olucak valla öyle gönül eglendirme eğlence bana göre değil
- +1 yıl
Aynı fikirdeyim. Aşk, seks i daha tutkulu yapıyor.
+1 yılDaha iyisini bulana kadar...
56 Yorumla- +1 yıl
İyisi ol kaybetme. Problem çözüldü.
- +1 yıl
@Clairvoyante problem olabilme ihtimalini ortadan kaldırıyorum
- +1 yıl
Dünya genel olarak rekabetçi bir mekan. Ya rekabet edeceksin ya elindekilerle yetineceksin taa ki biri elinden alana kadar. 🤷♂️
- +1 yıl
@Clairvoyante ya da kimseye minnet etmiceksin fghj
- +1 yıl
Sadece kendini kandırırsın.
- +1 yıl
@Clairvoyante denemeye değer
+1 yılAldığı ya da karşı tarafın verdiği diyelim zevkle orantılı bence, doyurucu ve tatmin ediciyse büyük ihtimal bağlanır
00 Yorumlahormonlar... cinsellik yaşadığın kişi ile bağlantı ve beraberlik kurman gerektiğini söyleyen hormonlar vardır...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılgenelde kadınlarda olabilitesi ytüsek bişi hormonlardan dolayı erkeklerse olayın bitişinden sonra normale dönebilr
00 Yorumla evet bağlanabilir. özellikle kadınlar tatmin olduğu zaman buna fazla önem verir. maalesef öyle yani. erkelerde durum daha değişken.
00 Yorumla
+1 yılOlabilir kendini bir boşlukta hisseder yakınlık yaşadığı için bağlanabilir ama bu oran genelde kadınlarda yaşanır
00 Yorumla
+1 yılBunu genelde kadınlar yaşar, birliktekik yaşadığı kişiye çok daha özel biri gözüyle bakar, erkekler için durum biraz daha değişik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler bağlanmaz aksine soguyabilir ama kadınlar duygusal varlıklar bağlanma ihtimali yüksek.
30 Yorumla
+1 yılKadınlar erkeklere göre daha çok önemsiyor bence bu konuyu
10 Yorumla
+1 yılKadınlar daha duygusal kadın için evet diyebiliriz ama erkek için o kadar kolay değil bu
11 YorumlaBağlanır hele ilkse, bu yüzden bunu özelime en ime saklıyorum ki ileride üzülmek istemiyorum
10 YorumlaTek bir kişiye bağlandım beyaz tenli oda vazgecemiyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 778 cevap paylaştı.
+1 yılTek vücut oluyorsun tüm hissiyatını paylaşıyorsun normal değil mi?
10 Yorumla
+1 yılCinsel açıdan eğer istenildiği gibiyse bağlanabilir ama bu sadece cinselliğe dayalı olur
10 YorumlaSen bağlanabilirlik ama ben çaktiğim kızlara hiç de bağlanmadim yani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. karakteri uyumlu ise evet.
karakter uyumsuz ise hayır00 Yorumla
+1 yılsen yaşamışsın bağlanıyorsun ben sanalda bile bulduğumu bırakmak istemiyorum
00 YorumlaBence değil arada duygu olmadan bir şey yapılmaz bana göre
00 Yorumla
+1 yılBağlanır evet bunu da nasıl atlatıyoruz , başka biriyle yaşayarak 😎
00 YorumlaOlabilir ama her zaman olmaz. Ya tutarsa gibi bir mantık ve çok riskli.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkim kimin hayatına neyle girerse sadece o şey için kalır hepsi bu ve kimileri bunu sevgi ya da aşk zannetsede sahtelik
10 Yorumla
+1 yılCinselliği fiziksel bir eylem olarak görmeye devam ettiğiniz sürece hiç bişey anlamayacaksınız
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖyle olsaydı genelevde çalışan kadın kalmazdı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekleri cinsellik bağlamaz. Onları bağlayan şeyler farklı.
00 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir bu durum karşındaki kişi eğer bağlılık sinyalleri verirse sende aynı sinyalleri verirsin ama o sinyaller sadece yatak işi ise öyle bir girişim olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFiş prize takılınca devre tamamlanıp elektrik geçiyor
00 Yorumla
+1 yılçok sık cinsellik yaşamıyosa, bağlanabilir, dğer verdiği sevdiği biridir, cinsellik te onları birbirine bağlar ister istemez
00 Yorumla
+1 yılKadın tatmin olduysa bağlanır..
51 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkese bağlanılmaz öyle pat diye duygusal yaklaşanlar bağlanır genelde anı yaşayıp geçeceksin
00 YorumlaSanırım bir hormon salgılanıyordu ismini tam hatırlamıyorum ama bağlanma hormonu vs diyorlardı…
10 Yorumla
+1 yılBende tam tersi, bağlanma duygum yerlebir oluyor
10 YorumlaZamanla belki tabi senden daha iyi cinsellik yasayacagi biri cikmassa
10 Yorumla
+1 yılBenim olmuştu gönül çünkü bu. Arada paylaşım oluyor sonuçta
00 Yorumlasalgıladığı hormonlar yüzünden ve göz teması..
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbaglandığı kisiyle cinsel iliski yasama ihtimali daha olası
10 YorumlaBağlı olduğu kişiyle de cinsellik yaşar
10 Yorumla
+1 yılBiri elimi tutsa felaketim olur ağlarım.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik yaşamışsam zaten bağlıyımdır
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Hoşlantı olmadan yasanmaz zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadın bağlanır erkek te tam tersi
00 Yorumla Duygusal olarak yakınsanız evet
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle bağlanır zor unutur hatta unutamaz
00 Yorumla
+1 yılBağlanma ihtimali olabilir
00 Yorumla
+1 yılSana nasıl bir cevap lazım
00 Yorumla
+1 yılaklıma getirdin ban yine
00 YorumlaEvet
Detay istersen anlatırım00 YorumlaYani olabilir de olmayabilir de