Misal eşinizle oturuyorsunuz diyelim yanaşmaya başladınız o ise size diyor ki ben gidip duş alayım sonra 1 saat uyiim çıplak bir şekilde sen gel uyandır beni.. böyle benim bütün şevkim kaçıyor kaçtı bile.. ara verilmeden isteğin olduğu anda yapılması bence en güzeli
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
İsteğin ne zaman geleceğini biz seçmiyoruz ki planlı yapalım. Tabii ki spontane gelen mutluluklar daha güzeldir.
çalışan insan gençlikte ki gibi işsiz güçsüz değil ki... Sevişmeye ayırıcak mental enerjisi kalmaz insanın çalışıyor ise. Devlet çiftlere kafa izni verse dicem de 110 milyon ztn mq ülke 5 yılda 300-400 mil. olurdu.
Planlı bence. Öncesindeki heyecan bile harika. Plansız, hazırlıksız olur.
Bence o daha güzel beklettikçe insanın hem hevesi kırılıyor hemde isteği kaçıyor
Birkaç gün öncesinden planı yapılıp, ona göre gerekli hazırlıklar mekan vs hazırlanıp sonra gelişmesi bence daha güzel. Diğer türlü fiziken hazır bulunamama durumu olabilir. Ya da başka etkenler.
Spontan gelisen seks her zaman daha keyif vericidir
Planı bilmem. Temiz olun, duş alın sonra verişin. Diğer türlü olmaz
Bencede isteğin oldu anda ne olursa olsunyapalımalı heves kaçmadan 🤗
Planlı ne ya 😂 aniden olan her zaman iyidir 😂
plansız bence daha güzel anında gelişmeli o zevk daha güzeldir
iyi de o senin isteğin olduğu bir an, karşındakinin isteği yok, bencil misin sen
Bencillikle alakası yokki bunun. Her defasında planlı olmak zorunda olması çok sıkıcı sadece
bence var, sen istiyorsun karşı taraf istemeyip erteliyor ama sen olmasını istiyorsun, bunun adı szn orada nedir
yok bana oyle gelinirse ben direk tecavuz ederim hersey yuksek tavan yapar daha heyecanlı olur
Ee ananı s... derim sinir olurum
O an tutup yatağa atmalı
Plansız anlık gelişen daha güzel bence
Plansız tabi ki
Kesinlikle plansız olmalı
Tabi anlık plansız seksler
eşin uyuyor mu
Duşa girdi sonradan uyuyacakmış 1 saat.
Çocuk uyanacak sonrada.. bu ne rahatlık.. şimdi canım istemiyor artık desem kavga çıkacak.. ama o böyle yaptığı için isteğim kaçtı şimdi de
isteğin kaçtıysa söyle.
Aynen ani geliştiği zaman daha eğlenceli oluyor
Plansız
Yerine gore
Spontone iyidir
Bilmiom
Kesinlikle plansız
Doğaçlama
plansiz bence
Plansiz