Gizli Üye(18-24)+1 yılAnal seks isteyen erkek sevmiyordur. Oradan yapmak çok riskli. Niye kıyabiliyor sana? Üstelik %80 ihtimalle tiksinip yalamaz bile. Kremle ne kadar yumuşatabilir? Yapma.
29 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende riskli olduğunu düşünüyorum.. ama o çoğu kadının beğendiğini istediğini söylüyor
Cevap sahibi+1 yılCips yemeyi de istiyoruz ama bu zararli oldugu gercegini degistirmez. Yaptirtma.
- +1 yıl
Erkekleri çok iyi tanıyormuş gibi boş şeyler atıp tutmayı ne zaman bırakırsınız tahminen? Bunu sevmenin ve istemenin sevgi ile zerre kadar alakası yok. Ben de severim, yalarım da. Fakat yalamanın ne kadar etkisi var asıl? Kremden daha etkili olmaz yalamak. Kayganlaştırıcı da kullanılabilir. Ayrıca doğru yapılırsa herhangi bir zararı da olmaz. Bu kıymak değildir. Öyle dahi olsa kadınların geneli sert seviyor. Bana acıma, canımı yak demeyi biliyorsunuz. O olunca mı kıymak oluyor sadece?
Cevap sahibi+1 yılO kadinlarda bir garip zaten. Peki sen tum kadinlari sert seviyor gibi gormeyi ne zaman birakirsin? Sen yaliyor ve dikkatlice yapiyor olabilirsin ama daracik yeri bulunca cogu erkek ne sevisir ne yavas olmasini bilir. Ustelik mukemmel olsan bile riskli. Kadinini seven erkek bu riski almaz evet. Ayni popo sizde de var, salatalik sokmak istesem kabul eder misiniz? Cevap hayir ise uzatmayalim.
- +1 yıl
Daracık yeri bulunca nedir ya? :D Tüm kadınlar demedim ama kadınların çoğunluğunun sert sevdiğini de inkar edemezsin. Evet bizde de var, aynı şekilde göğüs de var fakat estetik değil. Aldığımız zevk de aynı değil. Sekste s*kilen ve s*ken taraf vardır sonuçta. Doğru analdan erkekler daha çok zevk alır g noktası orada olduğu için ama heteroseksüel bir erkek psikolojik olarak bunu istemez haliyle. Dediğini yapar mıydım bilmiyorum ama çok sevdiğim ve beni cinsel anlamda çok mutlu eden bir kadın için normalde istemeyeceğim şeyleri denemeye açık olurdum.
Cevap sahibi+1 yılBenim erkegim bana kiyamamali ve bir gun tuvaletini tutamama riski olan bir seyi ben yalvarsam bile yapmamali. Ayrica evet, daracik yeri bulunca 😀 orasi daha dar sonucta. Erkekler zaten ilgi gormeyince hani esittik diyip de ilgi gorunce ilgisini ceken ve ozensiz davranan canlilar (cogu).
Kadin kabul edince muhtemelen ilgisi azalip ozensizce yapacak, gerek yok.- +1 yıl
Alakası yok en azından kendi adıma. Özellikle ben istiyorum diye bunu kabul ediyorsa o kadına öyle bir ilgi ve zevk veririm ki aklı şaşar. :D Dediğine katılmıyorum tam tersi ilgi görünce ilgisini çekenler kadınlar oluyor. Biz bu tür ilgiden sıkılmayız eğer seviyorsak o kişiyi. Tuvalet tutamama konusuna pek inandığımı da söyleyemem. Gerçekten bu derece büyük bir kötü yanı, riski olsaydı bu kadar insan ve p*rno yıldızları sağlıklarını hiçe sayarak yapıyor olmazlardı bence.
- +1 yıl
Seks sert bir eylem ayrıca yine söylüyorum. Kadına kıyılabilecek ve hatta kıyılması gereken tek an o an. :D
Cevap sahibi+1 yılUyusturucu da cok riskli ama icen var desem bence yerinde bir ornek olur 😅 Sen sozde degil de ozde kiymet biliyorsan gercekten bulunmaz hint kumasisin. Genelde hemcinslerin ben oyle degilip diyip de hep degisiyor. İliski de ne zaman bir erkegin ilgisinin ve anlayisinin kiymetini bilip karsilik versem, o kendini geri cekip gamsizlasti. Seven erkegin merhameti yataga girene dek surmez:))
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa bebeğim nikahsız ilişkiyi takmazken analı takıyor olman beni gülümsetti 😄
Bı arada anal konusunda evet biraz acılı ama ben severim mesela mazoşistlik var bende çünkü. Ama istemiyorsan izin verme.60 Yorumla
+1 yılDini düşünüyorsan hic yasamayacaktin yerinde olsam yapmam
22 Yorumla
Soran+1 yılDaha bir şey yaşamadık ama onu yapmak istiyor. Yani bari onu yapalım diyor
- +1 yıl
Cinsellikte biraz daha ileri gitmek istiyoruz yazmışsın demek ki yaşanmış birseyler
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapma sakın
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence hoşuna gider demek istemiş
00 Yorumla O kadar kötü değil ki. Hazırlık yap losyon vs bul plug ike alustir az az girsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılAceleye getirip direk girecekse hiç yapmayın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDini olarak sevişmeniz de yanlış :) anal zevkini tatmadan öteki tarafa gitmeyin
00 Yorumla
+1 yılDini olarak sevgililik de cinsel ilişki yanlış değil sanki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılyanlış buluyorsan bulaşma bence sonra pişman olup vicdan yapıp buraya soru sorucaksın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılTecrübeli biri olarak rahat geçirmek ve zevk alman için yardımcı olabilirim buradan uzun olur ayrıca cevabın ban riski var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇokta acı duyucagin kesin
31 Yorumla- +1 yıl
işi bilince o acıdan zevk alındığını söyleyen çok kadın var 19 olmasına rağmen hoşuna gitmeyip pişman olan partnerim olmadı
- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılHoşuna gitmez acısı da yanına kalır.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılHoşuna gitme ihtimali var.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 921 cevap paylaştı.
+1 yılBu anal merakı ne ya
16 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani? Anal isteyen erkek trans mu oluyor?
- +1 yıl
Çoğu trans ya da eşcinsel oluyormuş onu diyor
Soran+1 yılSadist olduğunu söylüyor acı çektirmek istediğini söylemişti..
- +1 yıl
Sadistse uzak dur
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöyler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılyalan :D
01 Yorumla- +1 yıl
sevişirken dini olarak dogrumuydu? şakamısınız la
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat