+1 yılYani ciddiyet için bekaret arıyorsa ona göre seninle ciddi mi olacak yoksa takılacak mı ona karar vermek için sorabilir. Ama erkekler daha çok ona göre seninle bir şeyler yaşamak için sorar demiş. Erkek oldukları için onların dedikleri daha kulak verilesi.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBakire birini istiyordur veya bakire değilsen bile senin bekaretini almayı istiyordur. Sana bu soruyu soran biri sağlam ayakkabı değildir. Kişi işi kendinden bilir. Zaten bu soruyu sorup bakir olan da hiç görmedim.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılArtık bakireysem bile bunu sana vermeyecem şansını kaybettin de her yerden engelle gerçek hayatta da görüşme olsun bitsin böyle insanlar ile konuşmayın.
30 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKoşarak uzaklaşmak gerek. Bu sorunun sebebi ve sonrasında sonucu da ortada
01 Yorumla- +1 yıl
🙏✨🎈
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBoş ver uzaklaş bence
00 Yorumla
+1 yılSeni hangisi ilgilendiriyo de topu ona at sana hangisi lazım da olabilir. Sonra sunu ekle ilk bulusmada bunu sorman iyi oldu bundan sonra sana karsi dusunurken sorduklarin dusuncelerin ve tavrin senin hakkinda dusunurken bunlari da ekliycem dersin ben mal ya da cinsel obje degilim senin ilk bulusmada boyle sorman ise nasil biri olduğunu bana soylemis oluyo de tavrini belirt sınırını cek.
20 Yorumla
+1 yılona göre anal , oral yapacak önden yapmayacak. Burdan şu sonuç çıkara 1- seni si**p bırakacak. anal veya oraldan.
2- bakire isen diyecek gieryim mi girmeyeyim mi sen karar ver.
3- geredek gecesi önden yapmaak istiyordur
ben genelde sormam sevişme esnasında derse der demessem direk girerim , altıma yatıyosan zaten bişi de demiyosan sen herşeyi göze almıssındır. Bide böyle sormak canım bir soru.
05 Yorumla- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan kim ben mi? sana böyle diyen mi
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan bak soru sormussun sana bir erkek olarak fikir beyan ettim. Yaptıklarım içinde kimseye hesap verecek değilim , hele ki 3. kişilere. . bunlardan dolayı sende kalkıp bana hakaret edemezsin.
benim yaptıklarımla övünme gibi bir durumumda yok sevmem benlik değil. ben sana tecrübelerimi aktardım ve bu anlattıkarımdan kendine bir yol çiz kendin için doğru olanı yap diye söyledim kalkıp hakaret et diye değil. herkes haddini bilsin. - +1 yıl
soruyu soran ben değilim namuslu olup olmaman gayette herkesi ilgilendirir
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan dikkat etmedim o zaman buraya gelip salça olma. yh
- +1 yıl
sana fikrini sormadım
bence direk sormuş işde demek kki senle ciddi bir işlki arayışında başdan sormuş dürüstçe. erkeklerin çoğu halen bekarete önem veriyor. bu arkadaşda belli değer veriyor. ortam malum bildiğin gibi, z kuşağı , internet sanal alem vs vs. kafam rahat olsun demek istemiş. aslında bunu onada sorabilirdin.
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılBelkide niyeti tamamen ciddi dir ve bunu bilmek istiyodur ilerde bunu sorun eder miyim yoksa etmezmiyim diye düşünüyodur neden herkes saçma sapan düşünmüş ki belki de ciddi niyette idi bakireysen devam edecek değilsen etmeyecekti hemen insanlara çamur atılmaya başlanmış senin için demiyorum diğer yorumculardan bahsediyorum
10 Yorumla
+1 yılİlk buluşması ya da 10.000ci buluşma da olsa kimsenin sormaması gereken soru.
‘ özel hayat ‘ adı üstünde, geçmiş istisnasız kimseyi ilgilendirmemeli. nokta
Suratına bile bakma defet başından kurtul110 Yorumla- +1 yıl
Öyle olmuyor işte. Evleneceği kızın namusuna sahip çıkıp çıkmadığını bilmek ister erkekler.
- +1 yıl
@Belkibirgünbiryerde namus nedir? Seks yapıp & yapmamış olmak mı?
Saçmalığın daniskası.
Kadınların ‘ paspas ‘ olduğu devir kapandı. Sorun , sordukça siz kaybedeceksiniz. Net. - +1 yıl
Namus, bir kişinin evlilik dışında ilişkiye girilmesini mide bulandırıcı bulmaktır. Evlilik dışı ilişkiyi savunmak da namussuzluktur.
- +1 yıl
@Belkibirgünbiryerde siz istediğinizi savunun bekareti övün durun , kadınların ‘ köle ‘ olduğu sizlere beli kurdeleli hediye paketi gibi sunulduğu devir kapandı. Kabullenseniz iyi olur , ha kabullenmiyormusunuz , kendiniz bilirsiniz, kendine ‘ öz saygısı ‘ olan ‘ kaliteli ‘ hiçbir kadın sizin bekaret tuzağınıza düşmez.
Yemek içmek uyumak kadar ‘ doğal ‘ olan cinsellik için evlilik beklenmez.
Ha diyorsan hala namuzsuzluk diye.
Sen o zaman evlenene kadar su da içme , uyuma da , sevişme de , yemek de yeme. Ne yaparsan yap. Kendin evlenmeyi bekle o zaman ama karşındaki kadından bunu bekleme. Nokta ! - +1 yıl
Hezeyan, çaresizlik, vicdani rahatsızlık, iç sıkıntısı, huzursuzluk, kendini kandırma vel hasılı zavallılık. Üç nokta.
- +1 yıl
@Belkibirgünbiryerde vicdanı bir rahatsızlık yok. Kadınları ayaklarınız altında çiğnediğiniz günler bir bir bitecek.
Ben kimsenin yorumuna yorum yazıyor muyum? Yok. Esas ‘hezeyan ‘ sizin gibi yoruma atlayanlarda. Cevap çok net. - +1 yıl
Namusuna sahip çıkamışsın. Ondan sonra burada seni pohpohlayacak başka namussuzlar arıyorsun. Biri yüzüne gerçeği çarpınca feryadı basıyorsun. Benim kriterime göre yaptığınız ve savunduğunuz anlayış namussuzluk. Benim de buna karşı söz söyleme hakkım var. Yani namussuzluğa namussuzluk diyemeyecek miyiz? Siz kendi kriterinize söylemişsiniz. Ben söyleyince de anlayış göstermeniz gerekir.
- +1 yıl
@Belkibirgünbiryerde
Pohpohlamak mı? Esas provake etme derdinde ve yardakçı arama derdinde olan sensin.
Gerçeği yüze çarpmak gibi bir durum yok.
Sendeki düpedüz kafayı kuma gömmek. Ama gömdüğün kafa , kendi kafan. Ve gerçekler değişmiyor.
Zar derdindeysen o kadar , bir adet soğan ile evlen. 70 adet zardan oluşuyor , normal bir kadından 70 kat daha namuslu. Layığın o. - +1 yıl
Yorumunu çok yapmak istiyorsan , git kendi yorumunu yap.
Benim yorumuma atlayınca , ‘ vay vay seks yapmamak çok cıksmış iyisini uzak durayım ‘ diye düşünecek kadınlar artacak mı sanıyorsun? Komiksin üstelik 41 yaş yazıyor profilde. O yaşta hala namusla uğraşıyorsan şayet sıkıntı büyük. 😀 - +1 yıl
@Belkibirgünbiryerde
Okuması yazması olmayan insan , tekrar ediyorum :
Yorumunu BAŞKA yere yaz.
41 yaşından sonra da , cehaletini giderebilirsin geç değil.
Bekaret namus değil.
Boşuna yırtınma.
Hoş senin lafınla zarının derdine düşecek kadar ‘ düşük ‘ zekalı bir kadın vajinasındaki zarı korusa ne olur , o da ayrı mevzu.
Ayrıca ‘ erkeklerin düşüncesi ‘ nedir ya? Kendinizi bu kadar nimetten saymayın.
Sizlere evlat verip soyunuzu devam ettiren biz kadınlarız. Haddinizi bileceksiniz. Hoş zaten had de bildirmişler ki , 41 yaşında bile zar zar namus namus namus diye deliriyorsunuz , yorumuma ısrarla ‘ salça ‘ olmanızdan belli.
Burası benim yorumum.
Defolacaksın. Nokta !
Soruyor ki ona göre kafasında bir ilişki şekillendirecek. Evlenmelik ve eğlenmelik diye. Bunu sorması çok ayıp bence.
40 Yorumla
+1 yıl2 seçenek var
1. Seçenek bakireysen seninle çikacak
2. Seçenek bakire değilsen seninle birlikte olmak isticek33 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar canım yataktayken bunun cevabını zaten alacak zaten o zaman karar verir değil mi 😂
+1 yılAnasından belasını arıyordur dürzüğe bak yahu şu erkeklerde beyin aramak yerine samanlıkta iğne arasam daha kolaydır
13 Yorumla- +1 yıl
Yapsana enayiye bak hele. Yaparım üstüne alındığına göre böylesin demek ki sana giren çıkan var galiba
- +1 yıl
Tezimi doğruladın bu yorumunla puhahahahah maks erkek
- +1 yıl
Genelleme yapma diyip genelleme yaparım demen 💀🚮
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. adamın kriteri var ve seninle boşuna vakit kaybetmek istemiyor... emek verip heba olmasını istemiyor... sormasında ne gibi bir sakınca olabilir ki...
11 Yorumla
+1 yılYobazdır. Kaç kadının kıçına bakıpta hayal ederek kendini tatmin etmiş bakmadan karşısındakşne bunu soran, ben erkeğim egosuna girmiş yobazın tekidir
10 YorumlaYobaz bir düşünce yapısına sahip olduğu ve namus diye bildiği şeyin 2 bacak arasındaki şeyden ibaret olduğunu düşündüğü için 2 evetle yolcu ediyoruz
10 Yorumla
+1 yılSonunu düşünen kahraman olamaz. Bakire misin diye soruyorsa tehlikeli şeyler olacaktır kesin.
00 Yorumla
+1 yılErkeğin ciddi düşündüğü bir kızın namusuna sahip çıkıp çıkmadığını daha en baştan bilmek istemesinde ne gibi bir sakınca olabilir ki?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşmada "bakire misin" diye soran erkeğin derdi seks yapmaktır. Başka açıklaması olamaz.
01 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDerdi belli. Verdiğin cevaba göre ya tamam ya devam diyecek
10 Yorumla Seni çivilemek istiyor.
Eee peki baküre müsün la
10 Yorumlaİğrenç bir hadsizliktir, yapılması gereken bellidir.
10 Yorumla
+1 yılYok değilim ama sana vermicem desen yeridir🤣
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. iki seceneğin var ya bana verirmisin ya da bakireysen evlilik düşüneceğim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunu soranın amacını anlamayan hala sorgulayan kız kalmış mı ya
01 Yorumla- +1 yıl
Ailevi durumunu anlatma derim hemen
+1 yılNiyeti ciddi olsaydı bunu sormazdı soracak zaman degil bunu niyeti kötü
00 Yorumla
+1 yılS*tkr olup gıtmek lazım o ortamdan hemde en acilinden
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. ne anlarsan o evlenmek isteyen de sorabilir pompa isteyende onu da sen anla.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl😂😂😂😂 nerden buluyosunuz ki böyle kroları ya? Çok üzücü gerçekten.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ona göre drvam edecek, değilsen devam eder bakşreysen uğraşamam der gider
00 Yorumla
+1 yılO ahmağım ilk buluşmada bunu sorabilmesi sence onun aptal canım olduğunu göstermezmi?
01 Yorumla- +1 yıl
Güvenmekte acele etme ve fazla taviz verme zamanla nasıl biri olduğunu anlarsın
- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılDerdi s*lak olması. Sana ne deyip yol vereceksin.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bakireysen bişey yapmayız ama değilsen sevisiriz mantığı yani 😊
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSana hangisi lazım de bence :) çok saçma soru biçimi
00 Yorumla
+1 yılcanı dayak istemiştir en temizinden döv yolla evine
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bi bismillah o*rspu cucu daha yeni geldik bi dinlen soluklan ne biçim soru soruyon. Amacı net cinsellik knka senden faydalanmak yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltamiz bir dayak çekmiş canı. çantanı kafasına geçirsydin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende bakir misin diye sorardım değilse olmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılselam şuna değinmek istemiştir.. kasarlik var mı yok mu sende :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam ciddi ilişki peşinde hatta belki evlilik buyuk ihtimal
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiye sorar ki anlamiyorum acikca oral yapmak istiyorum söylemiyor hersey seks degil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıldeğilim dersen seninle seks amaclı sevgili olcak kpşaracak kaç.
00 Yorumla
+1 yılSeks yapicam bakire değilsen bakireysen başıma kalma demek istemis
00 Yorumla
+1 yılgecmisni kabaca aratiriyor sanirim nere de bulustunz ko bu rshatlik nerden geliyor bi cok seyi mersk ettim de nseye shizlisn sormam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılBu tip sohbet cocukca amatör kisiler tafafindan sorulabilir
00 Yorumla
+1 yılBekarete önem veriyordur.
20 YorumlaBu ne be mal seçer gibii. Ö. ze bak sen
10 Yorumla
+1 yılderdi ne biliyomusun sığ düşünceli olmak
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAbi ne kadar sığır şu insanlar ya
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılDeğilsen rahat rahat girip çıkayım demek istemiş
00 Yorumla Yüzüne tokat atamadın mı. Münasebetsiz
00 Yorumla
+1 yılKapınin onüne koy gitsin
00 Yorumla
+1 yılSessizce kalk yanından bir daha da arama
00 Yorumla
+1 yılBakire arıyordur belki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılBazılarını anlamak zor 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Genelde sorduğu sorulardan ve verdiği cevaplardan az çok anlaşılır nasıl biri olduğu. Sana değer veriyorsa fikirlerini önemsiyorsa, mutluluğun için her türlü fedakarlığı göze alabiliyorsa o doğru kişidir dostum. Biraz kendimi tarif eder gibi oldum ama neyse sjsj 😊😇 Şaka bir yana zamanla tanımaya başlayacağını düşünüyorum
+1 yılMuhattap olmamanız lazım …
00 YorumlaAyrıl gitsin sorduğu soruya bak
00 YorumlaBu zaman da bunu soran hanzo kalmışmı
01 Yorumla
+1 yılayrıl abaza öz güvensiz erkek en çekilmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılCinselliktir ne olacak
00 Yorumla
+1 yılİkinci buluşmada sevişmektirr
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıldegilse rahatlikla girecek ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu nasıl soru lan
Konuşma nasıl geçti anlatır misin00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bekarete önem veren insanlar hep öyle kalsın
00 Yorumla- Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar