Bakireyim libidom çok yüksek ama inanılmaz duygusal ve çok çabuk bağlanan biriyim anlamsız biriyle de bir şey yaşamak istemiyorum hem ahlak anlayışıma ters hem de sadece bir kişi olsun istiyorum ama karşılıklı sevip sevildiğim birini de bulamıyorum ne yapacağım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılAhlaktan kastın evlilik mi bilmiyorum ama öyle olmasa bile ilk seferin için sevdiğin ve güvendiğin biri olmasını bekle kesinlikle, sonradan pişmanlık duyma. Senin gibiydim ve aşık olmayı bekledim, hayatımda yaşadığım en güzel andı. Sevdiğin insan ile olması bambaşka. Bir kişi olması mevzusu pek senin elinde olmuyor maalesef... Umarım olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılvalla senin gibi düşünen kaldımı bilmiyordum. düşüncen gayet güzel. karşılıklı isteklerle, karşılıklı kafa yapısıyla mutlu huzurlu olur insan aynen. cinsellikte bi o kadar önemli tabiki. kendi adıma bende öyle bir bayan olsun isterim ama işte..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence ilk sevgili bul devamını sonra düşünürsun cinsellik yaşamayan sevgililer tanıyorum tabi karşında ki erkek seninle ciddi düşünürse sabredebilir çok zor kısaca öyle birini bulman kalbin niyetin temizse dua et karşına çıkar.
27 Yorumla
Soran+1 yılÖyle birini bulmuştum ciddiydik evlenecektik ama ayrıldım ondan bir anda o da beni bir daha istemedi o bana asla dokunmazdı değil dokunmak yanlış anlayacağım diye korkardı sonradan konuştuk dedim ben senden başkasına güvenemem bir şeyler yaşayalım ben seni çıplak görsem bile evlenmeden iş ciddiye binmeden sana dokunamam dedi onun gibi kimseyi bulamadım
Cevap sahibi+1 yılPeki neden istemedi seni? yani neden ayrıldı senden?
Soran+1 yılBen ondan ayrıldım 2-3 ay dönmedim bana mesajlar attı cevap vermedim ayrılınca daha mutlu olurum sandım geri döndüğümde de o beni istemedi
Cevap sahibi+1 yılAma sen ayrılmışsin suç senin oluyor bu durumda yani haklı bir sebebin yoksa tabi
Soran+1 yılEvet çok pişman oldum ama o da nuh dedi peygamber demedi
Cevap sahibi+1 yıl3 ayda çok üzüldüyse demek ki artık unuttugunda bir daha aynı acıları çekmek istememiş
Cevap sahibi+1 yılTam unuttugunda geri donduysen demek
+1 yılBekleyeceksin. Hem oyle olmasın hem bu olsun diye secici olursan ki bence makul nedenler tek yapman gereken beklemek
00 YorumlaYani bunun için karşıdaki kişiyi iyi analiz etmen gerekiyor ve güven duygunu tatmin etmesi gerekiyor kaç yaşındasın peki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUmarım doğeu kişiye bağlanırsın, çok iyi düşünmen lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenebileceğin seni anlayacak sana değer verecek birini bul
00 Yorumla
+1 yılyani bu cok derin konular acikcasi tek bir cevap uzerinden bu konuda cikarim yapabilmek veya iyi bir tavsiyede bulunmak imkansiz
00 Yorumla
+1 yılDeneyerek bulacaksın bu işler tek Atilla olsa keske herkes mutlu olurdu
00 Yorumla
+1 yılBenden yüksek libidon olamaz
Bende bağlanırım ya 🤦00 Yorumla
+1 yılBulursun yeni insanlar tanımaya bak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. arayışa devam et
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Yanıp duracan artık başka yolu yok
00 Yorumla
+1 yılDuygusal bir yapın mi var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bulursun bekle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBi bakarmisin kardeşim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBulursun inşallah konuşmak ister misin
00 Yorumla
+1 yılİşte o benim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz