AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Sevgililerim hep memnun kaldılar... olursa sevgilim. Gene memnun ederim
...💙💙💙❤️❤️❤️💦💦💦💦💦orgazm garantili erkeğim ben😍😍😍😍
Hayir cunku sevgilim yok olsaydi sabah ve aksam yapardim
sevgilim yok sanırım tatminlik için başka yol arıyoruz
birisi olsa memnun mu değil miyim söylerdim bunun için birisinin olması gerekiyor
Sevgilim yok şu an. Olduğu zaman memnundum.
Şu seks yapmamayı adamlık veya namus sanmanıza çok gülüyorum.
bir sınırı olan erkek adamdır zaten çizgileri vardır hayatta
Sınırdan kasıt ne? Sevişip zara dokunmamak mı? Ya da evlenene kadar beklemek mi? Sınır da, karakter de bu değildir. İnsan sevdiğini arzular ve ister. Bunu yapmak ne namussuzluk ne de adam olmamak anlamına gelmez. Böyle diyorsunuz ama hayatındaki biri seni reddetse sen istediğin halde, beni arzulamıyor beğenmiyor sevmiyor diye düşünüp ağlarsın eminim.
Ağlamam benim ne dediğimi de anlamamışsın herşeyi de yapmıycak ben sana değer veriyorum yapmayalım demek daha anlamlı
Asıl değer verdiği için yapmak ister şu saçmalıktan çıkın.
Kız için aynı anlam ifade etmiyor
Çünkü fazla canım.
S*laksınız...
Ee benle sevişince nolucaktı sıkılınca ayrılıp başka kıza bu mu adamlık
Mantıksızlık burada. Seni seviyorsa senden niye sıkılsın? İnsan durup dururken sevdiğinden sıkılmaz. Sıkılıyorsa o sevgi değildir. Seninle sevişmeden de senden sıkılıp başka kıza gidebilir. O zaman daha mı adam oluyor? Aynı saçmalık. Ya da sana hiç dokunmuyor vay be helal olsun ama gidip başka kızlarla yapıyor bunu. Sen birini seviyorsun ama onunla sevişecek kadar güvenmiyorsun, öyle bir dünya yok. Güven olmadan sevgi olmaz. Bedensel bir olayı çok fazla büyütüyorsunuz. Bize hediye falan sunduğunuz yok kendinizi çok matah bir şey sanmaktan vazgeçin. Evlen, imzayı at sonra dokunabilirsin bana. Sözleşme karşılığı eşya mı alıyoruz?
Madem niye bıraktın seviştiğin kızları seviyosan
İstediğine inan ama bu böyle sevişmek isteyen taraf erkekse bu sıkıntıdır bence evlenmeyi beklesin kesinlikle daha adamdır
Benim bıraktığımı düşündüren ne? Ergen, boş kafalı, erkek düşmanı bir feminist olduğunu gösterdin şu an. Kaldı ki ben bıraksam bile illa seviştim ve işim bitti düşüncesiyle olacak değil bu. Tartışmalar olabilir, anlaşmazlık yaşanabilir, bambaşka şeylerden sevgi bitebilir. Seviştim diye hayat boyu ona bağlı olacak değilim. Evlenen insanlar boşanmıyor mu sanki hiç?
Hani sıkılıyosan gerçek sevgi değildir diyodun
Bence sen klasik bir erkeksin ben feminist değilim hümanistim
Kızım sıkılmak diyen kim? Sevginin bitmesi başka, sıkılmak başka. Sevdiğim kadın bana yalan söylerse güvenim yıkılır. Güven yıkıldıktan sonra sorunlar başlar ve bu sevgiyi zedeler. Sırf seviştim diye bana yalan söylemiş bir kadınla birlikte olmaya devam mı edeyim? Nasıl bir zihniyet bu?
Çok klasik birisin
Bi çizgin yok duruşun yok
Sen baya sıradışısın ya cidden evlenmeden hayır diyerek. İkisi de gayet mevcut görebilecek kadar zeka seviyesi olana. Sana mallığın ile mutluluklar.
Bence konuşma tarzından bile seviyesizliğin belli oluyo asıl sana mutluluklar çok sıradan bi erkeksin klasik söylediğimin de arkasındayım adamlar böyle olmaz
Tamam yavrum senin sevgilin sana dokunmaz, gider başkasıyla yapar her şeyi. Öylesi daha iyi senin için. Evlenince de kocan kıronun teki olur değer vermez, canı isteyince döver. Sen bundan anlarsın. :D
Sen öyle san ayrıca senden iyidir
Karakterimin ve sevdiğim kadın için yapabileceklerimin milyonda birini dahi bilsen keşke beni de birisi böyle sevse diye kıvranırsın ama sen öyle düşünmeye devam et. :D
Sanmıyorum
Ayrıca sevişmeyeni de aldatan erkek olarak görmen bile kalitesizliğini belli ediyo
Kız kabul etmezse sevişmezsin ve aldatamaya gitmezsin bu adamlıktır zaten
Ama sen anlamazsın
Kız kabul etmezse ben yine de yaparım, zorlarım mı dedim andaval? Nerenden alıyorsun acaba hayret cidden...
Hayır bana senin sevgilin dokunamaz sana başkasıyla yapar dedin ona cevap verdim andaval sensin bence buyüzden
4 sene sevgilim oldu ama yapmadık hiç kanka
Adamsın ben de yapmadım
Kanka istemediği için yapmadık ha yakınlaştık aynı evde defalarca günlerce kaldık ams istemedi
Hm ben tercih ettin sanmıştım
Öyle degil hadi yapalım yapalım demedim tabiki aynı evde kaldık seviştik fazla ileri gitmedim o da evlenmeden istemediğini söyledi
Bir sınırın olsaydı sana daha saygı duyucaktım
Benim tabiki bir sınırım var herhalde o kadar ds degil
Yokmuş işte kız seks istese yapıcakmışsıb
Hayır tabiki de yapmayacaktım canımdan daha çok seviyordum onu
Coook dünya varmış 😂
Tatmin edemeyenle partner olmam
Evet memnunum sorun yok
evet sağ elim her istediğimi veriyor
Sen mutsuzsun anlasilan
Sevgilim yok, fbm var. Memnunum.
Karımla beraber oluyoruz ölmese inşallah memnunum
sen oluyorsun galiba lfdkglşdf