Cinsel Yaşam Seks hayatınızdan memnun musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Seks hayatınızdan memnun musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. seks hayatımızı anlatan çalışma 😂😂 0 0 Yorumla
Cajehon Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 95% +1 yıl Doyumsuz bi partner bulursam memnun olucam memnun edicem😎 0 0 Yorumla
Seyyah1453 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 48% +1 yıl Evet memnunum bugün haftanın açılışını yaparak başladım :) 0 0 Yorumla
Memetsaid Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Karışık aslında iyi partner bulamayınca tam zirveye çıkamıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Memnunum ama son zamanlarda cuc*01d fikri olusmaya basladi fazlasiyla 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum ama asiri heyecan yapmaya basladi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Degilim cunku oral yasamak istiyorum yani sattlerce yalamak istiyorum yok 1 0 Yorumla
Merrrryyyy Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı. Memnunuz cok şüküür 2 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. hayır memnun değilim şu aralar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla lockerow35 +1 yıl bilmiyrum isteksizliğim var kıs süredir sertleşme bozukluğum var psikolojik farkındayım ama önlemde almıyorum Yorumla Soran +1 yıl Ya Yorumla lockerow35 +1 yıl aynen ama partner ile öyle oluyor kendi başıma sorun yaşamıyorum oda o an ki gerginlikten oluyor kendime reset atıyoum Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. öyle bir hayatım yok kdkdkdkdkd 1 0 Yorumla
badfingerre Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl istekli bi kız olsa çok daha iyi olur :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evliyim çok istek kalmadı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Memetsaid +1 yıl Neden istek olmaz ki bir sorun mu var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alışıyor insan bir süre sonra Yorumla Memetsaid +1 yıl Arada heyecanli şeyler yapmanız gerek bro Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bu gece memnun değildim 5 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye Cevap sahibi +1 yıl 2 saat sürdü çünkü
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Şimdilik evet... Sen? 0 0 Yorumla
trysomething Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Değilim 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Gayet memnunum 0 0 Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Evet f*ck sağolsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
seks hayatımızı anlatan çalışma 😂😂
Doyumsuz bi partner bulursam memnun olucam memnun edicem😎
Evet memnunum bugün haftanın açılışını yaparak başladım :)
Karışık aslında iyi partner bulamayınca tam zirveye çıkamıyorum
Memnunum ama son zamanlarda cuc*01d fikri olusmaya basladi fazlasiyla
Niye
Bilmiyorum ama asiri heyecan yapmaya basladi
Degilim cunku oral yasamak istiyorum yani sattlerce yalamak istiyorum yok
Memnunuz cok şüküür
hayır memnun değilim şu aralar
Niye
bilmiyrum isteksizliğim var kıs süredir sertleşme bozukluğum var psikolojik farkındayım ama önlemde almıyorum
Ya
aynen ama partner ile öyle oluyor kendi başıma sorun yaşamıyorum oda o an ki gerginlikten oluyor kendime reset atıyoum
öyle bir hayatım yok kdkdkdkdkd
Partner yok nasıl mutlu olalım 😂
Bazen evet bazen hayır. :D
Bunu öğrenmek seni mutlu edecek mi?
Evet ama yetmez😀
istekli bi kız olsa çok daha iyi olur :D
Hayır değilim çok aralıklı çok olmuyor
Evet ama daha fazlası olsa hatır demem
Evet çok hem de. Sen peki?
Evliyim çok istek kalmadı
Niye
Neden istek olmaz ki bir sorun mu var