Ne oldu da gülüyorsun değil mi? Sonuçta komik bir şey yapılmıyor, gülmesi onur kırıcı yani...

Ne oldu da gülüyorsun değil mi? Sonuçta komik bir şey yapılmıyor, gülmesi onur kırıcı yani...

Daha çok nasıl bir gülme olduğuna göre değişir aslında böyle gülümseme tarzında tatlı bir şeyse ya da böyle işte ilişki sırasında zevk aldığı için arada olur hani böyle normal ama kahkaha gibi ise dalga geçer bir gülüş ise bilmiyorum benim bütün içimdeki her şeyi kırılır yani.
Yani merak ederim neye güldüğüne sorarım ve korkarım benlik bişey olduğuna gerçi bunu bi ara bende yapmıştım ama o zamanlar bakireydim adam yapcam diye uğraşıyordu ona güldüm birden kötü bişey yok bunda ikimizde komiktik o an ben kaçıyordum o kovalıyordu
Cevap
6Cevap
Mutlu olduğunu düşünürüm
Seks vucuda endorfin salgılatır mutluluk hormonuyla dolu birinin gülmesinden daha dogal ne olabilir onun kahkahaları beni sadece memnun ederdi
Bütün hevesim, zevkim ve şevkim kılır..
Fermuar çekme sebebi..
Sacma bir düşünce , cinsel ilişki esnasında çok farklı davranışlar olabilir özellikle de kadınlar farklı davranışlar gösterir bu durum ilişkiye zevk katar.
Konsantrasyonumu bozduğu için seksi yarıda bırakırdım
Gıdıklandı mı diye düşünürüm ilk başta ama sorarım neye güldüğünü. :D
Normal yani ayı gibi gülmüyorsa sevinirim
Zevk alınca veya orgasm sonrası oluyor bu normal değil mi
Böyle düşünüldüğünü ilk burada gördüm
Acikta birmseymi gordun niye guluyon de:) haa oyle acik zaten her yeriniz:)))
Ben hep gülerim hormonsal. d
Hoşuma gider neye gülüyosun bebek derim 🤭😅
Mutluluk hormanı salgılıyor normal mutlu olurdum
Gülünebilir ne var bunda?
Korkardım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?