Seks esnasında bir türlü ciddi olamıyorum gülmem geliyor. Kendimi sıkıyorum gözümü kapatıyorum ama yine de engelleyemiyorum.
Eşim sinirleniyor ama elimde değil ne yapabilirim?
Eşim sinirleniyor ama elimde değil ne yapabilirim?
eşinin rahatsız olması çok garip benim şahsen hoşuma giderdi ne güzel derdim hoşuna gidiyor ki gülüyor ayrıca ciddi seks mi olur ya eğlenmek lazım bu işi yaparken :D
Bu çok normal aslında. Utanıyorsunuz çünkü ve belkide vücudunuzun bir çok yerinden gıdıklanıyorsunuz, ürperiyorsunuz elinizde olmadan. Ben olsam bunu fırsata çevirirdim. Ne güzel aslında eş ile sevişir iken alabildiğine de gülmek aslında. Ne yapalım madem hoşlanmıyor nedenini birlikte bulacaksınız. Neden gülüyorsun sence?
Seks sende kişilik bozukluğuna neden oluyor belli ki.. Dozu düşür..
Manyak yaa, öyle sırıtan kızı gebertirim :)
Bende bittikten sonra gülmeye kahkaha atmaya başlıyorum neden oluyor bilmiyorum 😕
Cevap
41Cevap
Esin seninsoyle sertce bir becersin bakalim gulecekmisin adam gidiklar gibi sevisirse gulersin tabi soylae alip duvara carpip sacondqn cekip sertce bir girsin bakalim
dediğim gibi, zeki çevik ve aynı zamanda ahlaksız olanı makbul agfshgafdgh
bence öylesi daha hoş olur hem mikişelim hem gülüşelim
ağzına fantazi toplarından koyarım sonra gözlerimi kaparım vazifemi yaparm :D :D
Senin gibi avrat candır :) Ne güzel işte bazıları var sanki karşılıklı küfürleştikte küs gibi suratsız
o bandada oluyor gözünü kapa istersen hahaha :D o bişi degil yeş ininyor kaldırmaya ugraşiyorsun ahah
zevk alıyorsan benıde bosaltabılıryorsa sorun yok ne var bunda huy gıbı bısı
Karşımda gülen biri varsa penisimin kalkmasına imkan vermiyorum çok rahatsız edici
Butun olayi dibe vurdurur sertlesmeyide ortadan kaldirir birlesme biter sinir bozucu olur evt
Ya benim eşimde orgazm sırasında gülüyor yani kahkaha değil ama gülümsemeler diyeyim. rahatsız oluyorum millet nefes nefese kalarak orgazm olur nasıl bir şans bendeki m k
Esinle cinselliğin amaci mutlu olmak değil mi eğer orda da ciddi olursak ne anladım o işten
gülerse eğer arkadan veririm o zaman da gülsün bakalım
ben gülsem neyse ama onun gülmesi bilmiyorumm zevkten mi saflıktan mı neden gülüyon ki :D
evet bir yerden sonra erkeği bitiren söndüren bişey bu... çok kötüsün
açıkta bir şey görüyo sonuçta. gülebilir
adam diyordur lan sokuyorum karı gülüyor :D
güldüğüne göre demek ki iyi beceremiyor seni...
Kalkanı da indirir. Gülünür mü yav :)
niye ki?
kocan Aydemir Akbaş'a mı benziyor?
Gulemek konsantrasyonu kesinlie bozar
Eşiniz iletişime açıksa mutlaka konuşun, bunun iyi birşey olmadığını anlatin
Sürekli olursa problem
Gülmek güzeldir dvm et
sürekliyse kabullenmiş olması lazım
En nefret ettigim durumdur
E yanii gülmek yerine aktif olman lazım
Benim için sorun olurdu
Gül kız bidaha mı gelecen dünyaya😂😂
Zevk alıyor musun peki?
adam haklı
gülme sebebin ne
zevk alıyomusun
zevk almıyor musun seksten?
Alay edildildiğiini düşünür insan ya
Ben çakarım bitane
Süper yaaa:))
Ağlamasından iyi...
keyif alıyor derim
Guzel bir şey ki sed sırasında gülmek ;)
Sinirlenmek te haklı
Ağlayacak değilsin?
Sorun değil
değil
güldükçe cikerim :D
Bence guzel
Farklı bişi düşün
Bizde oluyor devamlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?