- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır böyle bir yalan söylemesine gerek yok eğer ki ben ona yaklaşıyorsam zaten onu seviyorumdur ve onunla bir şeyler yaşamak istiyorumdur cinsellik benim için bile birinci planda bir erkek için aş ikinci planda olsun kdkdkfkfkkdjd
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsellik 2. planda olmaz gerçekçi olmak lazım. Ama şefkat ve sevgi daha ön planda olabilir. Yani şefkatli ve aşık bir adam cinselliği daha tutkulu yaşar. Mesela sırtını dönüp yatmaz. yorgun bile olsa belli etmez. Mutlaka bir kısmında sürprizleri olmalıdır. Ne bileyim bunu diyen adamın ya sorunları vardır, yani çok fazla isteği yoktur veya çok iyi bir yalancıdır.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılKülliyen yalandır. O sözü söylerken bile o an o kişiyi pozisyondan pozisyona sokuyor nasıl dağa çok zevk alırım diye düşünüyordur.
35 Yorumla- +1 yıl
Jsjs tövbe :D
- +1 yıl
Ama öyle 😀
- +1 yıl
Doğru söze ne denir ki :)
- +1 yıl
Eig icin teşekkür ederim sosicim💫💙
- +1 yıl
Rica ederim maviş 💙
Ya ayağımızı kırsak boydan foto gelir mi diyen varlıklar için mi 2. plandaymış. 😁😁
13 Yorumla- +1 yıl
ahaha EiG
- +1 yıl
Rica ederim 🌸🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet samimidir benim içinde cinsellik ikinci planda. zaten mastürbasyon yapıp kendimi rahatlatabiliyorum sırf cinsellik için bir kızla sevgili olmak ya da bunu 1. plana atmak ona saygısızlıktır. aşk daha kalıcı ve önemlidir. bir yaştan sonra bile cinsellik olmaz ve gider. ama aşk sonsuza kadar devam eder. zaten kimsenin samimi bulmasına da ihtiyacım yok kanıtlama cabasında değilim :)
10 Yorumla
+1 yılSamimidir bende çok azgınım ama karşımdaki kadını seks malzemesi olarak görmem görmek istemem, yaşattığı aşk kadar cinsellik veririm ona..
Cinsellik erkeğin beyninde her zaman en ön plandadır, ama erkek bunu kadınına göre şekillendirebilir.
Yani aslında biz böyle istekli olmayı kendimiz seçmiyoruz..
Sizden beklentimizde bizi bu konuda durdurmayı başarmanız.
10 YorumlaOlabilir bazı erkek ön planda der bazısı ikinci plan bazısı da sadece evlenince yapmak ister
Ama samimi olduğunu gösterir mi göstermez mi onu bilemiyorum ne yazık ki10 Yorumla
+1 yılNeden olmasın ki? Millet evlenince sabahtan akşama sevişeceğini zannediyor herhalde 🙂 Cinsellik önemli hatta mümkünse hergün olmalı ancak sevgi sadakat saygı ayrıca konuşabileceğin sarılabilecegin paylaşabileceğin ve beraberken sıkılmayacağın birinin olması seksen çok daha önemli.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir, ben her ne kadar bir kadınla onu yatağa atmak niyetiyle ilişki yaşamayı tercih etmesem de (niyetim öyle olursa baştan söyler veya belli ederim), bir ilişki içindeyken de seks yapmanın şart olduğunu düşünüyorum. Bir erkeğin, sevdiği kadınla seks yapmayı istemesi normal, seks yapabilmek için seviyormuş gibi davranması anormal.
10 Yorumla elbette samimidir. burada cinsellik mecazi anlamda kullanılmışdır bana göre. bir erkek bunu söylüyorsa , ben senin kişiliğine aşık oldum, seni seviyorum. seninle cinsellik için birlikde değilim diyordur. tutup başka anlamlar yüklemenin anlamı yokdur. cinsellik elbette önemlidir. ama o ikinci aşamadır , ciddi ve seven bir erkeğin gözünde.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Ya bunu diyenin içinde de aslında cinsellik yatıyor da karşı tarafın bu konuda geri adım attığını görürse bu şekilde konuşmaya başlar. Yoksa bence de tamamen ikinci planda olduğunu zannetmiyorum. Kadında o isteği görürse eğer bunu demeye bile gerek duymaz.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle erkekler için Cinsellik 2. planda.
Nedeni de çok açık ;1. plan da her zaman ev ayarlamak vardır.
20 Yorumla
+1 yılaçıkçası yani cinsellik herkes için birinci planda olmayabilir bu hayatın olagan akışında normal olmalı cinsellik bu kadar fazla neden önemli ki?
olmaya da bilir diye düşünüyorum neden samimi olmasın
10 Yorumla
+1 yılKadınların kaçıncı planında onu bilmek lazım 😃
15 Yorumla- +1 yıl
Onu da sen sor 😃
- +1 yıl
Soru hakkım olsun sorim 🥹
- +1 yıl
Kalmadı mı be
- +1 yıl
2-3 saat var yeni soru için ama hazırda başka sorum var :)
- +1 yıl
Tamam ver sjsk
Doğru olabilir, birinci plana midesini koyanlar da var çünkü :)
11 Yorumla- +1 yıl
En azından mantıklı bir açıklama olmuş bu
+1 yılKim bilir belki cinselliğe doymuştur, baktı boyu uzamamıştır. Libidosu ile yöneldiği kadınlar ağzına etmiştir falan. Olabilir yani, dünya hali.))
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSamimidir konusu açılmaz ve yakınlaşma olmazsa kendini tutabilir ama konusu açılır ve biseyler ileri doğru gitmeye başlarsa freni patlamış kamyon gibi gider 😂
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence çok samimidir. Çünkü 1. planında eve gitmeye nasıl ikna ederim vardır.
1. planı söylemediği için gayet samimidir. :) Benim de planlamam hep aynı şekilde :)
10 YorumlaFiziksel ilişki yaşıyocaiım biri ile yapmadan önce hoşlanmam lazım yalan söylmiyicem böyle aşık olsam filan değil ufak bi hoşlantı olsun yeterli
10 Yorumla
+1 yılValla böyle bir erkek samimi midir bilmiyorum ama bir erkeğin asla bir kadın kadar cinselliğe düşkün bir varlık olmadığını adım gibi biliyorum. Bence soru başlığan kadın yazmalıydın beybi😅
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılolabilir tabii... var öylesi çok... duyuyorum..
40 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Cinselliğe doymuştur belki bıkmıştır o derece fazla ilişkisi olmuştur. Sevgi arıyordur ve doğal olarak geri plana atmış oll..
Yok öyle bir şey tabi ki de yalan söylüyordur mdkgmdfkgmdflhmkhkgmjklgmjklghmjlghmlgmjgh
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yıleyer amacı daha farklı bir şey deyilse yani para sını yemek basamak olarak kullanmak gibi her halukarda temkinli olmak lazım
10 Yorumla
+1 yılDiyelimki samimi, çok mu iyi bir şey bu yani? Yemek yemek, su içmek, nefes almak ikinci planda diyebilirmi bir insan..
10 Yorumla
+1 yılHer erkek için samimi değil ama bazıları cidden ikinci plana atıyor cinselliği bende öyleyim ama bunu karşı cinsime asla inandıramıyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılBen mi demişim hangi kafayla demişsem artık:)) siz pek kulak asmayın o an aklıma ne gelmişse artık. Asla ikinci plana atmam 🤣🤣
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için cinsellik ön planda derim her zaman ben istekliysem partnerim de aynı olsun isterim yoksa ileride sorun yaşarız
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 405 cevap paylaştı. Konuşurken hatta o kelimeleri söyler Ken planının kaçıncı sırada olduğunu çözebilecek potansiyel her kadında mevcuttur
10 Yorumla
+1 yılSamimi olabilen çok az kişi olsa da evet olabilir. Sonrasında durumları değişiyor çoğunun ama yinede samimi olanlar mevcut
10 YorumlaOnu derken bile aklında seni soymaya başlamıştır
21 Yorumla- +1 yıl
ahahaha biz erkekler nasıl bir intiba bıraktıysak artık :D
+1 yıl💋 şu emojiyi görünce gelen her fırsatta onu diyordu. Bilmem anlatabildim mi 😂
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle samimi değildir. cinsellik düşünmeyen insan yoktur ki erkekler düşünmesin.
11 YorumlaOlabilir vardır tek tük, neden olmasın isteksiz kadın varsa, isteksiz erkek te vardır
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbazan olmadıktan sonra ister 1. Sırada olsun ister 2 fark etmez
Bana bunu söylüyorsa açıkcası bana samimi gelmez güven oluşturmaya çalışıyordur böyle böyle güven oluşulmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılevet ne var bunda? benim için belki de 3 veya 4 önce insan olmayı becerebilmeyiz
10 Yorumla Bunu söylerken dahi akıllarından neler neler geçiyordur😂
10 YorumlaHer erkek cinsellik ister evet ama kiminin sevgisi iki memeden ibaret değildir.
10 YorumlaElbette öncelik kadının ne kadar karakteri düzgün olduğuna bakarım. Bana göre ikincil bir durumdur.
10 Yorumla
+1 yılErkek samimidir de. O alttaki şam şeytanı sonradan ortalığı karıstırıyor işte.
10 Yorumla
+1 yılKessinlikle yalan. Erkek olarak söylüyorum, bizim için cinsellik ve seksüalite her şey.
11 Yorumla- +1 yıl
Doğrusu bu ama..🤭👍
+1 yılOlabilir olmayadabilir bunu bu sozle anlayamayiz tanimasi lazim
10 Yorumla
+1 yılSamimiyiz yaşamadım zaten aramıyorum olursa olur sevgi istiyorum
10 YorumlaDeğildir kendine güveni yoktur beceriksizin tekidir🤣
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Benim için 2ci planda birinci planda ise 2ci plana uy var 💆
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Doğru, aslında herkes için seks 2. planda başlar. Yani aslında 1. planı 😈
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBırak samimiyeti cinsellik onun icin yasam tarzıdır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNadirde olsa var öyleleri. Çok duygusal erkeklerde daha çok görülüyor
10 YorumlaAkıllı ise öncelikleri çok farklıdır birkere birlikte olmak ile ömür boyu birlikte olmanın değerinin farkında olan insanlar var... 🦂 '
10 YorumlaHayır aslında hislerle alakalı bu tutku ve his varsa zaten sevişme olanağın çok artıyor ikinci plan muhabbeti farklıdır ya.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAynen nen 3 planda tutarında ilk ask sevgi seks olur
10 Yorumla
+1 yılbüyük yalancıdır
20 YorumlaDeğildir, o an kafada evirip çeviriyordur 😆
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yıl1. planın yardımcısıdır diyelim.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu benim için geçerli :D
10 Yorumla
+1 yılEvet ikinci plandadır.
10 Yorumla
+1 yılSamimi değildir
10 Yorumla
+1 yılBence değildir. Yaratılisina ters
10 YorumlaYoo benim için cinsellik birinci planda
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeks her zaman 1 numara
10 Yorumla
+1 yılCinsellikten daha güzel zevkli şeyler var..
10 YorumlaÖyle düşünüyorum ve samimiyim🙏🏻
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Yalan söyleyen erkektir
10 Yorumla
+1 yılİnş samimidir😐
11 Yorumla- +1 yıl
🙄🙏
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben ben ben
12 Yorumla- +1 yıl
:)
- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri