Cinsel Yaşam Partnerin hangi davranışı saygısızlıktır? flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Ne yaparsa kızarsınız? Partnerin hangi davranışı saygısızlıktır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kıçını dönüp uyursa, isteklerimi önemsemeden sadece kendi hazzını önemseyerek hareket ederse. Keyifli geceler. 2 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yatakta bile bencilliğe tahammül edilebilemez. 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Bence bırakıp gitmek veya bencil olması 1 0 Yorumla
Fincandaki_ruh Takip Et Xper 7 Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Onu yapma bunubyapma diye şartlar ileri surup isin akisini bozar bir kurallar silsilesine bagkarsa 1 0 Yorumla
Ates4870 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Cinsellik açıdan sorduğuna göre şöyle cevaplayım. İlişki esnasında isteksiz davranırsa saygısız olur bence 1 0 Yorumla
azelcan Takip Et Master Yaş: 47 , eic 66% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Yarimin bana partlar demesi en büyük saygısızlık. Sanki, sabah akşam bindiği ticari bir arabayım. Yapmayın şöyle, demeyin böyle. 1 0 Yorumla
AurielSithis Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı. Bencil olması kızacağım tek şey olur sanırım. O da benim zevk almam için çaba göstermeli ve benim isteklerime karşı açık olmalı. 1 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Insanların içinde şaka yaptığını düşünerek karşı tarafı küçük düşürmek saygısızlıktır 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Bencillik. Ben ona oral yapıp o bana yapmazsa kızıyorum. 1 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl Saygısızlık adı altında yaptığı tüm eylemler yani soruyu tam anlayamadım aşdlfşcö 1 0 Yorumla
okan3448 Takip Et Xper 6 Yaş: 51 , eic 97% +1 yıl Bencil olması. Çok fazla hayır demesi.. Hassasiyetlerime beğenilerime kulak tıkaması... 1 0 Yorumla
Meleklerinasknnn Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Boşandıktan sonra dönüp arkasına uyuması 2 2 Yorumla DoctorDS +1 yıl Boşalmaktır o, boşanmak olsa duramazsın 😅 Yorumla Meleklerinasknnn +1 yıl @DoctorDS yanlış yazdım zaten Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İstemediği bir şeyi yapıyorsa pozisyon vs 2 0 Yorumla
Yagmurcini44 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 851 cevap paylaştı. Niye bu katagori 1 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Vermezse 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Kıçını dönüp uyursa, isteklerimi önemsemeden sadece kendi hazzını önemseyerek hareket ederse. Keyifli geceler.
Yatakta bile bencilliğe tahammül edilebilemez.
Bence bırakıp gitmek veya bencil olması
Onu yapma bunubyapma diye şartlar ileri surup isin akisini bozar bir kurallar silsilesine bagkarsa
Cinsellik açıdan sorduğuna göre şöyle cevaplayım. İlişki esnasında isteksiz davranırsa saygısız olur bence
Yarimin bana partlar demesi en büyük saygısızlık. Sanki, sabah akşam bindiği ticari bir arabayım. Yapmayın şöyle, demeyin böyle.
Bencil olması kızacağım tek şey olur sanırım. O da benim zevk almam için çaba göstermeli ve benim isteklerime karşı açık olmalı.
Insanların içinde şaka yaptığını düşünerek karşı tarafı küçük düşürmek saygısızlıktır
Bencillik. Ben ona oral yapıp o bana yapmazsa kızıyorum.
Saygısızlık adı altında yaptığı tüm eylemler yani soruyu tam anlayamadım aşdlfşcö
Bencil olması. Çok fazla hayır demesi.. Hassasiyetlerime beğenilerime kulak tıkaması...
zorla birsyelrr yapması
Boşandıktan sonra dönüp arkasına uyuması
Boşalmaktır o, boşanmak olsa duramazsın 😅
@DoctorDS yanlış yazdım zaten
İstemediği bir şeyi yapıyorsa pozisyon vs
Pozisyon tek kızdığım:)
Sadece kendini düşünsün mutlu olsun
Bencillik ederse
Bencilce..
Niye bu katagori
Bilmem
Vermezse