Canımı yakmak istediğini farkedersem orada soğurum ellerini boğazımda hissettiğim anda birdaha benim yüzümü dahi göremez. Köle muamelesi yapacağı sözler duymak beni soğutur. Canımın yandığını söylediğimde veya bunun olabileceğini farketmesine rağmen ısrarcı baskısı hiç hoşuma gitmez. Ben mazoşist değilim bunu bilerek bana yakınlaşmalı. Güvenmediğim birinin koynuna girmem. Güven vermeli bana
Seks sırasında diye sorulmuş ama görüşlerde öncesi, sonrası diye bahsedilmiş. Neyse ben soruya göre söyleyeyim. Seks yaparken çok şehvetli ve kendimden geçmiş bir halde olacağımdan acaba ne yapsa kötü olur diye düşünüyorum ama o an akıl başta olmadığından sıradan bir şey kötü gelebilir. Veya kötü gelmesi gereken bir şey normal gibi gelebilir. Ama şu var ki altımda inliyorken başkasının adı ağzından çıktıysa işte bu saygısızlık değil o ilişkinin bittiğini bile gösterir.
Aldığı zevki bana yansıtmaması hiçbir zaman ses çıkartmaması öylece sadece ileri geri gidip ilişkiyi bitirmesi ya da mesela beni ağzı ile tatmin etmemesi
Kişisel bakımına ve hijyenine dikkat etmemesi, duygusuz davranması, kendi isteklerine yoğunlaşması ve beni ihmal etmesi kesinlikle saygısızlıktır.. Seviştikten sonra arkasını dönüp odunluk yapması da aynı şekilde.. Keyifli geceler..
Boyu kucukmus Eski sevgilim daha iyidi senden Hmm yemek yiyeyimde en azindan migdem doysun Bu tarz onur kirici sozler
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
1- hadi şöyle yapalım dedim ben çok yaptım eskiden öyle istemem bıktım ondan gariplik , şaşkınlık , saygısızlık içeren durumdur. Anal olayı : Eskiden çok yaptım artık yapmam bunuda duydu bu kulaklar.