Arkadaşlar evleneli 6 ay oldu ilk zamanlarda benden dolayı seksten bir korkma vs olmuştu daha sonra seks hayatımız düzene girmeye başladı. Gayet güzel gidiyordu. Şu anda 6 aylık evliyiz ve eşimin cinsel isteksizliği olduğunu öğrendim 1 ayda 2 kez ilişki yaşadık. Bu durum beni çok üzüyor. Sebebi ne olabilir ki? Çok stresli dönemlerden geçiyoruz. İşimizi büyütmeye çalışıyoruz büyük bir borcun altına girdik. Kendi evimizde yaşamıyoruz. Ev kurmadık. Her şey bir etken bize ama bu kadarı da bana fazla geliyor. Yani 6 aylık yeni evli bir adam bu kadar da stres yapıp isteksizlik yaşamaz diye düşünüyorum. Nasıl bir çözüm bulabiliriz bu duruma?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana da yardımcı olur musun 6. aydayız ben çok istekliyim ve o kadar hazırlık yapıyorum şeyi kalkmıyor doktora götürdüm artık doktor bir şey gözükmüyor demiş ama test mest de almamış 6 ayda toplasan 20 kere maks ilişkiye girmişizdir cidden artık benim tahammül sınırıma geldi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılBir ürün var. Bunu kullanınca isteği artar. Eşim bende kullanmıştı, sonradan itiraf etti.
02 Yorumla
Soran+1 yılHangi ürün o ürün
- +1 yıl
Bir tür çikolata.
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Adama eğil psikolojik sorunu olabilir dinlemeden anlamadan yargilama
03 Yorumla
Soran+1 yılYa bu eğiliyorum zaten soruyorum da stresliyim beynim dolu vs diyor. Ama bende insanım istiyorum napmam lazım yeni evlenmişim gencim. Benimde psikolojim bozuldu sanki sebep benmişm gibi geliyor :(
Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Vajinusmus etkiliyor bazı şeyleri yaparsan atlatirsiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılAtlattık o sorunu çoktan
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılyani ayrilmak en guzeli cozum bulunamiyorsa
01 Yorumla
Soran+1 yılAma seviyorum onu hemde çok :(
+1 yılStres çok geçerli sebep
05 Yorumla
Soran+1 yılErkek sekse hep hazır ve nazır olarak bildiğimiz için garipsiyorum bu durumu.
- +1 yıl
Stres insanı kanser bile yapıyor. Sağlıksız beslenme, alkol, sigara, sağlık sebepleri stres düşürüyor.
Soran+1 yılStres bir numara çok fazla yaşıyoruz özellikle de o iş konusunda. Sigara zaten var. Sağlıksız beslenme de var alkol çok nadir. Bir hastalığı yok şu anda bildiğimiz
- +1 yıl
Durumlar yavaş yavaş düzelince düzelir gibi geliyor. Baktınız olmuyor doktora gidersiniz
Soran+1 yılTeşekkürler çok sağol 🙏🏻
Bir süre ara verin canım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyda 2 ne ya gerçekten şaka gibi
010 Yorumla
Soran+1 yılBana da şaka gibi geliyor İnan.
Cevap sahibi+1 yılBak sorunları anlarım hakda veririm ama inan bunlar bahanesi bence kesinlikle altında başka sebep var gencecik tazecik karisi olacak insanın ayda 2 kere hadi ordan ya valla ben inanmam insan günde 2 kere yapar tamam saatlerce yapma eyvallah ama yok ya
Soran+1 yılO da genç aynı yaştayız. 10 senedir beraberiz böyle bir durum hiç yoktu. Kendi evimizi kurmayışımız, işin bizi zorlaması, borçlar vs bu duruma geldik. Ne bileyim stres bence psikolojik olduğunu düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılKeşke sorun bu olsa ama sorun bu değil maalesef dile kolay 10 sene bence artık bir doyum olmuş eşinde
Soran+1 yılEvlendikten sonra beraber olduk. Neyin doyumu olacak ki
Cevap sahibi+1 yılCinsel doyumdan bahsetmiyorum bende zaten sana doymasindan bahsediyorum
Soran+1 yılHayır öyle bir durum söz konusu değil olsa ben anlarım sonuçta kaç senedir tanıyorum
Cevap sahibi+1 yılBen kötü bişey demedim kızma bana yani sadece ortada bir sorun var psikolojik de işin hikayesi onca sene bekle ayda 2 gerçekçi mi sence
Soran+1 yılCanım kardeşim böyle değildi yılbaşından sonra böyle oldu işte ondan bahsediyorum tanıyorum sonuçta eşimi. Kızmıyorum tabi ki ama stresten dolayı olduğunu söylüyor zaten. İlk düşmeyle başladı ereksiyondan düşüyordu şimdi isteksizlik başgösterdi. Yani bir sorun var ortada ama çözümü nasıl yapcaz bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılYok alindin gibi geldi biraz o yüzden söyledim tamam psikolojik biraz etki eder ama bak kendin diyosun iktidarsızlık var buda vücut kimyası ile ilgili biraz zaten
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Geçtiğiniz dönemle ilgilidir
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah öyledir. Kendi evimize çıktığımız zaman biraz daha rahatlarız diye düşünüyorum
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. stressten tabi
00 YorumlaDoktordan yardım en kesin çözüm olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılEn son ihtimal o olacak. Bir psikolog tedavisi
başkası olabilir mi?
08 Yorumla
Soran+1 yılİhtimal vermiyorum sanmam canım
Soran+1 yıl@Rıfat84 diyorum ya şu sıralar bütün yatırımımızı işimize yaptık. Yüklü bir borca da girdik işleri yoluna sokmaya çalışıyor. Sabah 5:30 da kalkıyor gece 1 e kadar uyuyamıyor uykusuzlukta var. Bir sürü düşünecek şeyi var. Bir yandan da düzenimizi bir an önce kurmak istiyoruz. Bilmiyorum valla Allah bir çıkar yol göstersin aramız açılıyor böyle
Soran+1 yıl@Rıfat84 işini kurması için ben ev istemedim eşya istemedim sadece düğünümüzü yaptık ve onların var olan evinde yaşıyoruz yani sabrım var ama sabrım kalmadığını o anlıyor artık onunda stresine girdi. Düzenimiz olmasını istiyor bir yandan iş zorluyor beni de mutlu edemiyor triplerinde onunda işi zor gerçekten
Soran+1 yıl@Rıfat84 rabbim sizinde gönlünüze göre versin önünüzü açsın
+1 yılNormal bu
05 Yorumla
Soran+1 yılÜzüyor bu durum beni :(
- +1 yıl
Hayır cpzmu var
Soran+1 yılNedir?
Soran+1 yılBuradan yaz
- +1 yıl
Yok olmz
Gizli Üye(36-45)+1 yılZor durum
06 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
Soran+1 yılBana erkekler hep sekse hazır gibi gelirdi bi garipsedim ne bileyim
Soran+1 yılOnun için mi Benim için mi zor :)
Cevap sahibi+1 yılYz istersen
Cevap sahibi+1 yılSenin için elbette
Cevap sahibi+1 yılSeni de düşünmeli
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası