Erkekte cinsel isteksizlik yardım

Merhaba arkadaşlar ben 27 yaşındayım ve 34 yaşındaki nişanlımla birlikte yaşıyorum. 3 yıldır birlikteyiz. İlk iki yıl herşey çok güzeldi ve cinsel hayatımız harika gidiyordu. Onunla sevişmediğim günler bana küser kavga ederdi benimle. Geçen sene annesiyle kavga ettik ve görüşmemeye başladık bu sırada birde işsiz kaldı maddi sıkıntılar derken ayda bir sevişsek öpüp başımın üstüne koyucak duruma geldim. Bu arada 5-6 ay sonra evlenmeyi düşünüyoruz. Şimdi diceksiniz işsizliktendir aile sorunlarındandir geçer falan diye ama 1 seneyi aşkındır böyle gidiyor ilişkimiz. Geçen ay iyi bir işe girdi annesiylede arayı düzelttik ancak bir gelişme yok. Aşk sevgi konusunda problem hiç olmadı soğukluk falan eskisi gibi kıskanıp kolluyor beni seviyor biliyorum bende onu çok seviyorum ama cinsel hayatımız şimd hep böyle mi kalıcak?

Onunla konuştuğumda zaman istiyor sürekli. Ona sarıldığımda sertleştiğini hissediyorum ama sevişmeye gelince bir bahane bulup kaçıyor benden. Herhangi birşeyde yaşamadık sevişirken erken boşalma veya sertlik sorunu hiç yok. Geçen 10 gün almanyaya gittim geldim belki dedim özlem iyi gelir ama değişen bir şey yok offf yardım edin nolur nasıl olucak böyle bir yandan evlenmeyi düşünüyoruz bir yandan cinsel hayat yolunda değil offf...
Erkekte cinsel isteksizlik yardım