Cinsel Yaşam Eşimden zevk alamıyorum, ne yapmalıyım? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 120 Eşimden zevk alamıyorum, ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 21 kişi beğendi
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Zor durumdasın sohbet edebilirx istersen 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sen yola getirebilirsin yine ancak eşini 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gelmez bu adam yola Yorumla Cevap sahibi +1 yıl getirmesini bilirsen gelir Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aldatmaktan başka çaren yok yolunda yok 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Öyle bir şey yapmam ben yapsam sorumlusu eşim hakediyo ama yapmam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorumlusu o işte yapmazsan ömür boyu böyle yaşamaya devam 👍 Yorumla iyissker +1 yıl herseyın sebebı nedenı vardır katılıyorum ama bır ömurde kuru kuru olmuyo nekadar parmakla devam eder Yorumla
murattiii Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Başkalarınıni düşünmeye başlamışsın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Napim baska çarem yok Yorumla murattiii +1 yıl Aldatma yakın o zaman Yorumla
Buzor Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Konus 0 0 Yorumla
Uzm_psk Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Formülü uygula hep işe yaramıştır 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Boşan o zaman. 0 0 Yorumla
Natsu1906 Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. Esin kaç yaşında? 0 0 Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Söyle ona derdini 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
Zor durumdasın sohbet edebilirx istersen
sen yola getirebilirsin yine ancak eşini
Gelmez bu adam yola
getirmesini bilirsen gelir
Aldatmaktan başka çaren yok yolunda yok
Öyle bir şey yapmam ben yapsam sorumlusu eşim hakediyo ama yapmam
Sorumlusu o işte yapmazsan ömür boyu böyle yaşamaya devam 👍
herseyın sebebı nedenı vardır katılıyorum ama bır ömurde kuru kuru olmuyo nekadar parmakla devam eder
Cinsel terapist de gidin
abla escoet ol ozman ya da ayril
Başkalarınıni düşünmeye başlamışsın
Napim baska çarem yok
Aldatma yakın o zaman
Bunu onunla konuştun mu?
Farkli fanteziler yapmaniz lazim canım
S. xting yap birileriyle daha çok zevk alırsın
Troll bir soru gibi
Enerji hapı ver gizliden
Evliliğinizin başından berimi böyle
Seni doyurmak gerekiyor