Cinsel Yaşam Bir askerle sadece cinsellik yaşasam ne olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Sıkıntı olur mu Arkadaşım var onunla cinsellik yaşamak istiyorum nasıl Sorun olur mu acaba söylersem Bir askerle sadece cinsellik yaşasam ne olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Istekli0634 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 538 cevap paylaştı. Seni haşat eder. Sivil gibi değiller yani her daim istediği gibi ulasamiyorlar. Sürekli dağ bayır ova bolukteler tamammi Biriktirir Biriktirir verdiğine vereceğine pişman olursun Fiziğide yerindeyse varya sorma kaçacak delik ararsın 😉 0 0 Yorumla
WhowaS Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Yaşa yaşa garibim sevinsin dikkat etsin tüfekle fantezi yapmasın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Neden sorun olsun? Bu tarz düşünceler konuşulmadığında sorun oluyor, konuşulduğunda değil. 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Dünya da onun kadar mutlu biri olmaz :D 0 0 Yorumla
Dopaminx Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Tutuklar seni sonra da tartaklar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bunu yapmaya hakkı yok ki Yorumla Dopaminx +1 yıl Var yetkili Yorumla Soran +1 yıl Hayır nasıl yetkili sebebi sizxe kimse tutukalaymaz ki Yorumla
Meraklıpanda01 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Ona neden sorun olsun sana olur 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bana ne olur ki mesela Yorumla Meraklıpanda01 +1 yıl Yoruma yazmayayım şimdi Yorumla Soran +1 yıl Sonuçta mutlu edecek birs ey yapıyoruz Yorumla Meraklıpanda01 +1 yıl Tamam da yorum dışı yazayım Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Meraklıpanda01 +1 yıl Öyle yazamıyorum yoruma Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Adama bayram ettirirsin söyle 😂 0 0 Yorumla
nickbulmayanherif Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Adamın huyu suyu pis değilse olmaz. 0 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olur muhendisle yasa mesela ben 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Askerse sıkıntı başına bela alma normal bul 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden ne olacak ki Ama ben onu istiyorum bana çekici geliyor fiziği falan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Askeri sonuçta devamı ister ya da kurtulamazsin diye yine sen bilirsin Yorumla Soran +1 yıl Bilemem işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende o. yuzden dedim zaten sıkıntı olur diye Yorumla
murattiii Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı. Oda normal bir insan değil mi niye sorun olsun 0 0 Yorumla
hasanada Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 941 cevap paylaştı. sıkıntı olabilir. askerlerin çoğu sıkıntılı tipler 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ne yapabilir ki Yorumla Soran +1 yıl Sonuçta mutlu edecek bir şey yapıyoruz Yorumla hasanada +1 yıl takıntı yapar bırakmak istersin bırakmaz. hele uzman falansa bence hiç yaklaşma Yorumla Soran +1 yıl Ay korktum Yorumla hasanada +1 yıl uzman mı Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla hasanada +1 yıl bence hiç yaklaşma. yok mu başka kimse Yorumla
Deccal0 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl bir şey olmaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Diyorsunnnn Yorumla Deccal0 +1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl askerler iyi çakar 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Denedin mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet Yorumla Soran +1 yıl Helal sana 😃 Yorumla Soran +1 yıl Peki hep istiyorlar mi Yorumla gokmenseyhan0101 +1 yıl Üstünde üniforma omuzlarında iki yıldızda olsun olmuşken üsteğmene hayır denir mi☺️☺️ Yorumla
Ömer35_ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl İstiyon mu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Ömer35_ +1 yıl şu an isteklimisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Seni haşat eder. Sivil gibi değiller yani her daim istediği gibi ulasamiyorlar. Sürekli dağ bayır ova bolukteler tamammi
Biriktirir Biriktirir verdiğine vereceğine pişman olursun
Fiziğide yerindeyse varya sorma kaçacak delik ararsın 😉
Yaşa yaşa garibim sevinsin dikkat etsin tüfekle fantezi yapmasın
Neden sorun olsun?
Bu tarz düşünceler konuşulmadığında sorun oluyor, konuşulduğunda değil.
Dünya da onun kadar mutlu biri olmaz :D
Biz nereden bilebiliriz kuzum?
Tutuklar seni sonra da tartaklar
Bunu yapmaya hakkı yok ki
Var yetkili
Hayır nasıl yetkili sebebi sizxe kimse tutukalaymaz ki
Ona neden sorun olsun sana olur
Bana ne olur ki mesela
Yoruma yazmayayım şimdi
Sonuçta mutlu edecek birs ey yapıyoruz
Tamam da yorum dışı yazayım
Neden
Öyle yazamıyorum yoruma
Bence sen çoktan vermişsin
Adama bayram ettirirsin söyle 😂
Adamın huyu suyu pis değilse olmaz.
Olur muhendisle yasa mesela ben
Asker ne alaka
Askerse sıkıntı başına bela alma normal bul
Neden ne olacak ki
Ama ben onu istiyorum bana çekici geliyor fiziği falan
Askeri sonuçta devamı ister ya da kurtulamazsin diye yine sen bilirsin
Bilemem işte
Bende o. yuzden dedim zaten sıkıntı olur diye
Oda normal bir insan değil mi niye sorun olsun
sıkıntı olabilir. askerlerin çoğu sıkıntılı tipler
Ne yapabilir ki
Sonuçta mutlu edecek bir şey yapıyoruz
takıntı yapar bırakmak istersin bırakmaz. hele uzman falansa bence hiç yaklaşma
Ay korktum
uzman mı
Evet
bence hiç yaklaşma. yok mu başka kimse
bir şey olmaz
Diyorsunnnn
Evet
Askerler işini bilir kendimden biliyorum
askerler iyi çakar
Denedin mi
evet
Helal sana 😃
Peki hep istiyorlar mi
Üstünde üniforma omuzlarında iki yıldızda olsun olmuşken üsteğmene hayır denir mi☺️☺️
İstiyon mu
Evet
şu an isteklimisin
İşk mi olacak