Askere gittikten sonra doğal olarak cinsellik konularından daha çok bahseder oldu. Ancak kararsizim sizce cinsellik konuşmalı mıyım yoksa konuşup daha da çok sevke gelmesine neden olduğum için konuşmamalı mıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılAşk Alışkanlık takıntıya dönüşür aşk yoksa kurtulman zor olur çocuk hiç bir etki Altın'da kalmadan ardından koşar gocunmadan ahtı var tenler buluşmadan Ölmez :)) Dikkatli olmakta seviyeyi korumakta fayda var olmayacak birine el vereyim derken kolu kaptırma :)
11 Yorumla
Soran+1 yılAslında sevgili den bir adım öte sözlüm aşk var olmaz olur mu gelsin evlencez
En İyi Cevaplar
u +1 yıldelirtme adamı :)))
www.gercekkulis.com/.../...burorta11_w549_h330.jpg03 Yorumla
Soran+1 yılYa işte bende ne yapsam bilemedim konuyu kendi acıyor
- +1 yıl
telefonlar dinleniyordur gelince konuşuruz de, zaten dinleniyordur :))
Soran+1 yılDinlense ne olacak ki der :)
Benim sevgilim de askerdeyken acayip cinsellik konuştu bunun için ayrıldım yani konuşma dedikçe konuştu ondan. Ama şimdi çok özledim, galiba doğal ya askerdeyken o kadar cinsellik konuşmak :)
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğal gibi ama bende fazlasını istemiyorum benim ki de aştı kendini
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
46Cevap
+1 yılbakın hanim efendi ben bir askeri savaş pilotuyum böyle konusupta askerlerin piskolojisinde olumsuz etki oluyor operasyon a gidiyor verimsiz intihar vakaları bu yüzden de olmakta lütfen biraz moral biraz teselli anne baba özlemi ya da sevdik leri şeyler le teselli edin bu daha faydalı tşkler
16 Yorumla
Soran+1 yılBende gerçekten onun psikolojisi için ne yapacağımı bilmiyorum ondan soruyorum yorumunuz için teşekkür ederim ama tam olarak ne yapmalıyım bu konuda anlamadım cinsellik konusunu kendi acıyor hep ben konuşmak istemesemde kimisi konuş iyi gelir kimisi konuşma diyor ne yapmalıyım bilemedim
- +1 yıl
Ben bir komutan olarak söylüyorum akraba es dost is hayatı nişanlı ise evlilik planları konuşun daha yararlı olur tsk ederim
Soran+1 yılSevgiliden bir adım öte sozlum kendisi evlilik de konuşuyoruz ancak konuyu oraya da getiriyor işte peki teşekkürler
- +1 yıl
Aslında yemeklere belli bir oranda şap atılır ama dizginleyin onu
Soran+1 yılKimisi konuş konuşman lazım demiş ama mantıklı olan dizginlemek sanırım dediğinizi yapıcam
- +1 yıl
r
tsk ederim iyi akşamlar
Herhalde sen zararda çıkacan, konuşup rahatalatacan gelince konuşmalardaki fantezileri gerçeğe dökecek, konuşmasan sıkıntıya girip orada sabun delenlerden olacak.
04 Yorumla
Soran+1 yılGelince kısa bir süre sonra evlencez biraz daha bekleyip her türlü fantaziye cevirebiliriz evlendikten sonra sıkıntı değil :)
Soran+1 yılBu konuyu kendisine acmaliyim o zaman
+1 yılyok sakın cinsellik konuşma saçının boyattığını, oje renklerinden, topuklu ayakkabı, çantalarından ve alışveriş merkezlerinde gezip gördüklerini konuş onları merak eder :)
05 Yorumla
Soran+1 yılBazıları da konuş diyor
- +1 yıl
ya ben şakasına yazdım onu tabiki konuşacaksın hatta müsait olursanız görüntülü konuş göğüslerini bacaklarını göster moral olur onun için malzemede vermiş olursun mast. yaptığında
Soran+1 yılYok artık o kadar ileri gidemem
- +1 yıl
göğüslerini tam aç demiyorum dekolte kıtafetle göster deli edersin kendini unutturmazsın askerlik bitene kadar yoksa başka şekilde bulur çaresini
- +1 yıl
sonra sevgilim askerde benimle konuşmuyor arıyorum açmıyor beni unuttumu başkasıylamı konuşuyor ordan birinimi buldu vs. sorularda çıkarsın burada
sen dogru bildigini yap oabaza kalmış gitsin kimle istiyosa konuşsun millette onu mu bekliyomuş evlenene kadar kimseye verme
00 YorumlaBak kızım o askerdeyken kısıtlı imkanlarla seninle konusmaya vakit ayırıyo. Eğer sen cinsellik konusmazsan askerden geldiği gibi geneleve götürürler iyice rahatlatırlar sende öylece içini yersin. Bil istedim
02 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya konusuyum o zaman ama her konusmamizda neredeyse abartılı değil mi
+1 yılO asker sonuçta izine yanına geldiğinde onu memnun etmeye çalış öpüş seviş oral yap istemiyorsan seks yapma ama dediklerimi yap sonuçta askerler olmasa rahat uyuyamazsınız dimi? Rahat uyuyorsanız bari bir şeyler verin :D
10 Yorumla
+1 yıloynuyor seninle gelince bırakcak ( tecrübeyle sabit )
10 YorumlaAbaza iste ne olacak ben olsam gelince tenha bir yerde yatiririm bir yere 😊😊😊
00 YorumlaAskerde insan cok farkli oluyo istekleri cok artiyo. Bu tur konusmalara girdigine gore deneyimli. Eger sen konusmazsan baskalariyla konusabilir ihtiyacini gidermek icin. Ama sen sevmiyorsan da yapma.
10 Yorumla
+1 yılBir kalıp sabunun ortasını delsin onla işini görsün :)
04 Yorumla
Soran+1 yılBaşka bir kadın olmasından sabun iyidir
- +1 yıl
orasını bilemem ona vakti olamaz merak etme çarşı izni olursa anca dışarı çıkar
Soran+1 yılÇarşıya çıkınca gidene kadar konuşuruz mümkün değil o zaman :)
- +1 yıl
sabuna devam ama gelince ne yapacan sen onu düşün :D
Konuşma.
Adam kalabalık bir ortamda istese de karşılık veremez.02 Yorumla
Soran+1 yılBen konuşmaktan yana değilim ama o acıyor konuyu hep
+1 yılsözün doğruysa en iyisini yapmışsın bedeni tanıyı kızlık gittimi sokağa atılanları çok gördüm evliliğe kadar sabırlı ol teslim etme çok ağlarsın bu kadar yeter
00 Yorumla8 aylık askerim, tecrübelere dayanarak söylüyorum.
Eğer konusursan fotoğrafta ister, göndermezsen ayrı bir sıkıntı.06 Yorumla
Soran+1 yılFotografim var onda zaten
Soran+1 yılBiz sözlü sayılıriz zaten annesi götürmüş foto mu ama ben onun için diyorum konuşmak mi iyi konuşmamak mi
Soran+1 yılYok artık o kadari olmaz
+1 yılaskerlik ortamı bambaşka. sürekli ortam apış arası kokar ve her yer döşü kıllı erkek dolu olduğu için bazen başa vuruyor. anlayış göstermek gerek :D
00 YorumlaKonuş tabi..
Bulvar veya Şok okuyordur simdi askerde yazık çocuğa;)))07 Yorumla
Soran+1 yılKimsi konuş kimisi konuşma demiş ben son karar olarak konusmamayi kafaya koydum
Soran+1 yılHadi be ordan ben konuşmuyorum diye öyle mi yapcak ayrilirim o zaman
Soran+1 yılBak ama aşağı da bir komutan yazmış konuşmayın hatta dizginleyin diye mantıklı bence
Soran+1 yılÖyle bişey yapamaz çarşı ya çıktığı an konuşmaya başlarız ta ki geri dönene kadar
askere cocuga yapılırmı bu kamıl senı bıraksa ıyı olur cocuk
00 YorumlaGögüsler ayrıt edicidir bence dige konuda bişey diyemem ama
00 Yorumlakızım adam senı tahrık etmeye çalışıyo ne var bunda hayalını bıle yaşatmıyorsun
00 Yorumla
+1 yılHiçbir zaman seks konuşma isteğim olmadı yaş 20 bende ki sorun nedir 😒
00 Yorumla
+1 yılKonuş asker adam abaza olmuştur telefonda boşalt rahatlasın adam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılorada çok dolu oluyorlar
askerlik bitene kadar yardım et ona
yoksa karıya gider fiyatlarıda uygun oluyor askerlere00 Yorumlaasker psikoloji, erkeklere ve dergilere bakmaktan gına gelmiş sanırım artık :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnene sor bakim bunu? aalla alla bunu niye bize soruyon canin istiyorsa konuş. .
01 Yorumla
Soran+1 yılSana sormadım zaten
+1 yılO şimdi asker canı neler ister durumu hep var
30 Yorumla
+1 yılKonuşsana be kızım amma düşüncesizsin
10 YorumlaKadın dediğin, ahlaklı olur ve cinselliğin ne başlayacağını bilir. Artık askerde'ki, sevgililerini boşaltıyorlar.
15 Yorumla
Soran+1 yılsevgili den bir adım önde sözlüyüz biz amacım onu boşaltma değil kendi konuşmak istiyor bende ne yapacağımı bilemedim. Ahlak ise sadece kadın da değil erkekte de olmalı. Bu durumda ahlak konusunu sadece kadına yüklemek çok saçma
Soran+1 yılYa fotoğraf konusu yanlış anlaşılmış bildiğin vesikalık fotoğraf annesi götürdü birde cuzdanindan alıp
Soran+1 yılIciniz fesat ya benim aklıma bile gelmemişti
evet asker psikolojisi konuşur orada
00 Yorumlasanırsam sevgilinin daha önce ilişkisi olmuş
10 Yorumla
+1 yılKonuş yazıktır askere :)
00 Yorumla
+1 yılDoğal bence yani kız yok sonuçta orda :D
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuş mu diyorsun yani
- +1 yıl
Zaten orada durumlar genel olarak zor yardımcı olmuş olursun
Gizli Üye(30-35)+1 yılVe emin ol başkalarıyla konuşuyor. .
10 Yorumla
+1 yılKonuş tatlım nede olsa erkek o
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılyok asker anılarını dınle sen yeter :)
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlatmiyor ki ne yaşadığını
- +1 yıl
o zaman sen anlat
Soran+1 yılBen yaşadıklarımı anlatıyorum ama o konuyu başka yere çekiyor normal hayatta olanları anlatmak sıkıcı geliyor benimle ilgilenmiyorsun diyip triplere giriyor
Cinsellik konusunda 502 cevap paylaştı. Adamı gay mı edeceksin azdırma
02 Yorumla
Soran+1 yılBen birsey yapmıyorum o konuşmak istiyor
Cinsellik konusunda 680 cevap paylaştı. konuşmalısın yanındaymış gibi boşaltmalısın
02 Yorumla
Soran+1 yılBen konuşmadan kendi kendine bosalamiyir mu peki
Azmış bir kere yanıyor çocuk :D
00 Yorumla
+1 yıliyi tamam konuşsun başkalarıyla
00 YorumlaKonuş biraz boşalt
Rahatlasin00 Yorumlaistiyorsan konuş istemiyorsan konuşma :)
010 Yorumla
Soran+1 yılYa ben onun için soruyorum hangisi daha iyi olur diye
Soran+1 yılNeden sogusun?
Soran+1 yılAma açıklar mısınız şimdi öyle bir laf ettin ki
- +1 yıl
ya erkekler işte bunun bir açıklaması yok ilk başta hoşlarına gider sonra elde ettim diye düşünür soğumaya başlar... tabi bu herkes için geçerli değil ama bence konuşma bunlar konuşupda yapılacak şeyler değil bırak askerdeyken kendini dizginlesin senin kıymetini anlasın bence
Soran+1 yılBiz sevgiliden öte sözlüyüz gelince evlilik var yani nasip olursa bu güne kadar cinsellik Sohbetleri olmadı zaten askere gidince başladı
Soran+1 yılTüm istediklerini zaten veremem ona kocam olana kadar sadece ipin ucu kaçıyor sohbetlerde bazen onun yüzünden
Gizli Üye(30-35)+1 yılO şimdi asker canı neler ister 😁
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkonuşma bence sonra pembe tezkereli sevgilin olur
01 Yorumla
Soran+1 yılPembe tezkere ne ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonusma her ihtiyacnda kullanr seni demis olim
06 Yorumla
Soran+1 yılHer ihtiyaç derken
Cevap sahibi+1 yılBosalma gibi yani
Soran+1 yılBaşkası ile gidermesinde
Cevap sahibi+1 yılSonu askerlik bitince yatak olur demis olim sonra ayrlr biter
Soran+1 yılEvlenmeden olmaz ki zaten sevgiliden bir adım öte sozlum gelince evlencez
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin iliskiye girince neoldunu anlamazsn bir bakmsn sevgili terk etmis gitmis neyse teldede cinsellikden konusma derim o ihtiyacnı giderir orda
Onun dediği gibi yapma
00 Yorumla
+1 yılSana kalmış birşey konuşmak istiyorsan konuş
00 YorumlaAman sakin sonra gider komutanı zuker başına iş
00 YorumlaCinsellik konusunda 377 cevap paylaştı. lazım öyle şeylerde
03 Yorumla
Soran+1 yılKonusuyum mu yani
Soran+1 yılYok zaten abartmiyorum da o acıyor cevap veriyorum bir kaç dakika başka konuya geiyot
+1 yılmutlaka
03 Yorumla
Soran+1 yılMutlaka ne?
- +1 yıl
konuşmalısın
Soran+1 yılKimiside konuşma demiş ne yapcam şaşırdım
Cinsellik konusunda 317 cevap paylaştı. Konuşma kız konuşma
09 Yorumla
Soran+1 yılKonuşma demiş kimisi kimi de konuş nedenini de söyler misiniz
Soran+1 yılKafam karıştı iyice yukarı da ki yorumlara baksana
Soran+1 yılKusura bakmayın özel gelemem burdan diyin
- Cinsellik konusunda 902 cevap paylaştı.
+1 yılonemli
00 Yorumla
+1 yılKonusma
04 Yorumla
Soran+1 yılKonuş diyende var sizce neden konuşmayalım
- +1 yıl
Nıyetı bozar diye
Soran+1 yılNiyeti bozar derken?
- +1 yıl
Askerden gelince ister hep
Cinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. konuşmak ister
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe safsin ya
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNiye ya
Cevap sahibi+1 yılSeninle cinsellik için ayrılan biri zaten Seni sevmiyordur seven kişi bunu bile söyleyemez sbra göğsün buyumis ne dmk ya ya ilişkiye bak
Gizli Üye(30-35)+1 yılkonuşmamalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden kimisi de konuş demiş çünkü nedenini sormak istedim bu yüzden
+1 yılAyrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIstek olunca nirmal
00 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi