Cinsel Yaşam Cinsel ilişki ortalama ne kadar sürüyor? SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ciddi süreyi yazın popon başınızdan sallamayın pls Cinsel ilişki ortalama ne kadar sürüyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. en az 1 saat sürmeli 1 0 Yorumla
Havacı27 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ön sevişme dahil etmezsen sürekli pozisyon değiştirip durmazsan 5 dk felan sürer bence 1 5 Yorumla SakarIQ +1 yıl Bunu artırmanın yolları var mıdır? Yorumla SakarIQ +1 yıl 1 saate oartner doyar mı 🤔 Yorumla SakarIQ +1 yıl Partner* Yorumla Havacı27 +1 yıl Artırabilirsin belki ama 1 saat nedir kardeşim. Yorumla SakarIQ +1 yıl Yavaş yavaş 31 olunca birde okey geciktirici vardı onsan olsa gerek 😅 Yorumla
SeyyahFb34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl 40-50 dk arası 1 2 Yorumla SakarIQ +1 yıl Karşı taraft o sürede tahrik oluyor mu Yorumla SeyyahFb34 +1 yıl Evet ve 3-4 sefer orgazm oluyor Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl 25-30 dakika, 40'ı bulduğu oluyor 4 8 Yorumla SakarIQ +1 yıl Hm sevişme dahil mi hariç mi SakarIQ +1 yıl Ve bu süre ideal mi 🤔 Cevap sahibi +1 yıl Ön sevişme hariç. Birleşme süresi. Ama 40 fazla geliyor. 25-30 ideal. SakarIQ +1 yıl Hm iyimiş o zaman herkes için ideal olan süre buysa ayak uydurabilirim 😅 SakarIQ +1 yıl Teşekkür ederim 😇 Cevap sahibi +1 yıl İdeal süre, kadına bağlı. Kadın tamamsa süre dolmuştur SakarIQ +1 yıl Tekrar teşekkürler Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bir saat 0 13 Yorumla SakarIQ +1 yıl Dahada süreyi uzatmanın yolları var mıdır? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu bile uzun ya ben iyiyimde karı darlaniyor Yorumla SakarIQ +1 yıl He bu süre yetiyorsa iyi 😅 Yorumla SakarIQ +1 yıl İlek seferde süre kaybı oluyor mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İdeal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlk sefere 40 dak felan Yorumla SakarIQ +1 yıl Daha milli olmadan önce dimi 40 dk olan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Milli olmak ne demek reis 33 yaşındayım 😂 14 yaşımda hayata atıldım Yorumla SakarIQ +1 yıl Ben daha atılmadım abi ondan korkuyorum ilerde yaş ilerliyor gelişme yok olursa benim ačımdan sorun teşkil eder diye korkuyorum Yorumla SakarIQ +1 yıl 10-20 dk 31 sürüyor 3-5 dk da iniyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ya hiç bir şey olmas merak etme erken boşalman yoksa vurur geçersin Yorumla SakarIQ +1 yıl İşte o konuda emin değilim erken mi geç mi karşı cinsten etkilenirsem erken oluyor etkilenmeden rahat durursam 1 saati geçiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Etkilenmeden seksin anlamı yokki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
en az 1 saat sürmeli
Ön sevişme dahil etmezsen sürekli pozisyon değiştirip durmazsan 5 dk felan sürer bence
Bunu artırmanın yolları var mıdır?
1 saate oartner doyar mı 🤔
Partner*
Artırabilirsin belki ama 1 saat nedir kardeşim.
Yavaş yavaş 31 olunca birde okey geciktirici vardı onsan olsa gerek 😅
40-50 dk arası
Karşı taraft o sürede tahrik oluyor mu
Evet ve 3-4 sefer orgazm oluyor
25-30 dakika, 40'ı bulduğu oluyor
Hm sevişme dahil mi hariç mi
Ve bu süre ideal mi 🤔
Ön sevişme hariç. Birleşme süresi. Ama 40 fazla geliyor. 25-30 ideal.
Hm iyimiş o zaman herkes için ideal olan süre buysa ayak uydurabilirim 😅
Teşekkür ederim 😇
İdeal süre, kadına bağlı. Kadın tamamsa süre dolmuştur
Tekrar teşekkürler
Rica ederim
Bir saat
Dahada süreyi uzatmanın yolları var mıdır?
Bu bile uzun ya ben iyiyimde karı darlaniyor
He bu süre yetiyorsa iyi 😅
İlek seferde süre kaybı oluyor mu?
İdeal
İlk sefere 40 dak felan
Daha milli olmadan önce dimi 40 dk olan
Milli olmak ne demek reis 33 yaşındayım 😂 14 yaşımda hayata atıldım
Ben daha atılmadım abi ondan korkuyorum ilerde yaş ilerliyor gelişme yok olursa benim ačımdan sorun teşkil eder diye korkuyorum
10-20 dk 31 sürüyor 3-5 dk da iniyor
Yok ya hiç bir şey olmas merak etme erken boşalman yoksa vurur geçersin
İşte o konuda emin değilim erken mi geç mi karşı cinsten etkilenirsem erken oluyor etkilenmeden rahat durursam 1 saati geçiyor
Etkilenmeden seksin anlamı yokki