Indepedent'ten Olivia Petter'in haberinde; ABD'nin New York kentindeki özel jinekoloji kliniği New H. Medical'a göre en etkili pozisyon, kadının leğen kemiğinin altına bir yastık yerleştirerek yapılan misyoner pozisyonuymuş.

Indepedent'ten Olivia Petter'in haberinde; ABD'nin New York kentindeki özel jinekoloji kliniği New H. Medical'a göre en etkili pozisyon, kadının leğen kemiğinin altına bir yastık yerleştirerek yapılan misyoner pozisyonuymuş.
Yastık çok önemli.
Parande atarak sevişecekler neredeyse. Misyoner erkeğin hakim olduğu bir pozisyon. Kadınları cezbetmesi bu sebeple sanırım.
Klitoral kan akışı en fazla bu şekilde uyarılıyormuş 😀
Sorunuza bir soru sorarak cevaplıyayım ☺ Misyonerin tanımı; kadının altta, erkeğin üstte olduğu pozisyondur. Bu şekilde olan tüm pozisyonları kapsar mı misyoner? Kapsıyorsa doğruluğunu kabul etmeyi düşünebiliriz... seks 2 kişilik bir yolculuk olsada keşifler bireyseldir. Bu sebeple genelleme yapılamayacak konulardandır...
Kadın için 2 çesit orgazma ulaşma yolu var klitoral (oral ve vibrasyon yöntemleriyle) ve vajinal... Vajinanın ağzı, özellikle de ön kısmı hiçbir algılayıcı hücre içermeyen dip kısmının aksine, duyarlı bir bölgedir. G noktası vajinanın ön kısmında, girişe yakın bir yerde kemiğin hemen arkasında bulunuyor. Genişliği birkaç santimetrekare olan bu kaslı bölge çok fazla duyarlı...
Kadın cinsel birleşme esnasında, göbek kısmının yatağa dayalı olduğu, bacakların açıldığı ve kalçaların hafifiçe yukarı kaldırıldığı "doggy" pozisyonundan büyük zevk alır, çünkü bu pozisyondayken G noktası fazla uyarılır.
Eline sağlık 😇
Haber bu, yastıktan da destek alınmış 😀
www.tv100.com/unlu-jinekolog-gunlerce-odasina-kapanip-arastirdi-iste-cinsel-iliskide-kadinlar-icin-en-etkili-orgazm-sekli-haber-647909
Görmüştüm daha öncede buna benzer araştırma ve görüşler bildirildi ama şöyle bir gerçek var sanırım gözardı ediliyor deneyimler kişiseldir genellenemez.. Ayrıca sınırlı sayıdaki denekle genelleme hiiiiiç yapılamaz!!☺
Kesinlikle 🤩
Üzgünüm.. Misyoneri bı benmi sevmiyorum diye düşünüyorum çoğu zaman.. Çok özür dilerim ama benim canım çok sıkılıyor ya misyonerde..
Tamam rahat, hatta en rahatı.. Ama gel gelelim ben sevemedim bı turlu.. Aklım başka yerlere gidiyor benim misyonerde..
Canım sıkılıyor da etrafa falan bakmaya başlıyorum.. Doggy ve cowgirl seviyorum. Asla canımın sıkılmayacağı iki pozisyon bunlar olabilir..
Teşekkürler 🌸
Ricalar 😀
Cevap
4Cevap
Bence kadının üstümde olduğu poziyson
Katılıyorum. Çok romantik bir pozisyon ve rahat gir cik yapılıyor calisma ve is sihasi yuksek dksndnndmd
Hahaha jdkdkdl
😂😂
Uzun uzun yazardım da senin yaptığın gibi yapıp soruyu beğenip gecesim var 🤧🤧
Hahaha 😂
Bak onu da yapamıyorum artık sayende 🤣
Uzun uzun yazacak soru vardı da biz mi yazmadık 🙊🙈
Mesela son soru kişisel. Özel hayatın gizliliği diye bir şey var 🤣
Katılıyorum ama Cowgirl pozisyonununda hakkını yememek lazım
Bence kucak posizyonu ve dogy de daha fazla zevk alırlar kadınına ve cinselliği nekadar keşfettiğine göre değişir
Katılıyorum; çoklu orgazmı yaşayabileceğin en rahat pozisyon.
Kendı adıma konuşuyorum kesınlıkle belının altına yastıkla 👌🏻👌🏻👌🏻
neden yastık?
Severiz ilgiyle takip ederiz kendisini 😀
Kendisini? 😂
Hazreti misyoner 🤣🤣
Hahaha 🤣
Ben de dedim gazeteciyi ve kliniği mi takip ediyor 😂
Şaşırmam çünkü djkdld
🤣🤣 Şaşıracak durum yok öğrenmenin yaşı olmaz 😀
😂😂
Bütün dünyada mı yapılmış bu araştırma
O zaman doğru olamaz.