Bir kadının sekste en sevdiği zevk aldığı pozisyon nedir? Benim görüşüm erkekler için ne kadar sıradan da olsa misyoner, domalıp zevk almak bilmiyorum da aklım almıyor. Ne kadar sıradan da bulsanız bence biz erkegin üstte yüz yüze oldugu pozisyonda zevk alıyoruuz :)
Misyoner güzel evt ama hep bu olursa sokılıyorsun. Ayakta kucak doggy falan farlılık iyi olur arada bence. Ben bacak ayırma dan haz alıyorım genelde dolayısıyla bacak omuzda da iyi oluyo :-)
Kadin ayakta, bir ayağı yerde digeri sehpada. Vucudu hafif one egik. Ben arkasindan @mcigina giriyorum. Ellerimle memelerini mincikliyorum, dislerimle sirtini isiriyorum. Kadin gel de kudurmasin. :)
Kuçak kucak kucak... neden çünkü yüz yüze olmak karşı tarafı hissetmek tam sarılmak... cowgirl yani fotosunu bulamadım eklemek için :) ve bu pozisyonda 2 alterna4ifin var bence en zevk vereni bu
Her kadının zevk aldığı pozisyonlar vardır, kimi domalmayı , kimi kucağa oturmayı, kimi duvara ellerini koyarak popoyu çıkarmayı, kimi jokey pozisyonunu , kimi de belirtiğiniz gibi misyoner pozisyonunu
kadının en zevk aldığı pozisyon pozisyon olan bir tanesierkeğin altta olup kadının üstünde zıplaması ve bir diğeri kadın sexs almışken erkeğin iki bacağını kaldırıp vajinayı daha da daraltması ve ilişkiye girmesi budur ya
Sen zevk alıyorsan sıkıntı Yok ama şunu bil kadın kendi zevk aldığı pozisyonları aramalı bulmalı bunu eşine partnerine söylemeli ki karşılıklı zevk alsınlar ve ilişkileri daha uzun sürsün
yani soruyu sen sorunca seni düşündüm ama senin olmamana sevindim şimdi soruyu soran tarafından eksilenmek pek hoş olmuyor keşke eksileyenler gözükse :D
Sadece doggy değil en çok bu. Domalmak hoşuma gidiyo bide en çok bu pozisyonda giriyo açıldığı için. Diger pozisyonlarda erkek kalçaya bu kadar yönelemiyo saçımı tutamiyo hepsi hoşuma gidiyo
En İyi Cevaplar