Cinsel Yaşam Evleneceğiniz kişi istekli olmazsa sorun eder misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Güncellemeler+1 yıl Galiba benim cinsel dürtülerim yok Evleneceğiniz kişi istekli olmazsa sorun eder misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ғᴀꜱᴀғɪꜱᴏ_ʙᴜɴʟᴀʀ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Üstüme alınırdım sanırım, benden etkilenmediğini beğenmediğini filan düşünürdüm.. 1 13 Yorumla Soran +1 yıl Farklı bir Bakıs açısı Yorumla ғᴀꜱᴀғɪꜱᴏ_ʙᴜɴʟᴀʀ +1 yıl Kim olsa alınır yani sevdiğin insana sana karşı bir etkilesim göstermiyor. Sorunu kendinde ararsın. Sevmiyor mu beğenmiyor mu etkilenmiyor mu diye. Yorumla Soran +1 yıl Peki aldatirmisin Yorumla Soran +1 yıl ya da çok güzel giyinse süslense her seyi iyi iyi bir kadın güzel bakimli iyi yemek yapiyor ama o konuda istek yok senide seviyor ne yapardin Yorumla ғᴀꜱᴀғɪꜱᴏ_ʙᴜɴʟᴀʀ +1 yıl Gerçekten seviyorsam ve bana sevdiğini ilgisini hissettiriyorsa aldatmam. Yorumla Soran +1 yıl 🙏 Yorumla ғᴀꜱᴀғɪꜱᴏ_ʙᴜɴʟᴀʀ +1 yıl Belki bir rahatsızlığı vardır diye doktora giderdik beraber yanında olurdum. Onun dışında ben yakınlık gösterirdim yani yükseltmeye çalışırdım onu. Yorumla Soran +1 yıl Peki tam tersini düşün olur ya hayat sana soguk olsa baskasiyla yatsa ne yapardin Yorumla ғᴀꜱᴀғɪꜱᴏ_ʙᴜɴʟᴀʀ +1 yıl Bitirirdim yüzüne bakmazdim slak yerine konmayi sevmem. Bitirmeden önce yüzüne tükürürdüm Yorumla Soran +1 yıl Ama yatmazdin aldatsa Yorumla ғᴀꜱᴀғɪꜱᴏ_ʙᴜɴʟᴀʀ +1 yıl Kanka nolsun istiyosun fhschjs Yorumla ғᴀꜱᴀғɪꜱᴏ_ʙᴜɴʟᴀʀ +1 yıl Ben onu gerçekten sevsem sadık olsam ilgilensem o bana ihanet etse sogurdum tabiki ne yatması yüzüne tükürür bitirirdim yani. Yorumla Soran +1 yıl Tamam 🙏 Yorumla
selinnn97unicorn Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben sorun etmezdim. Bende senin gibiyim bu arada. İstekli biri değilim. Normal bir şey takılma 3 0 Yorumla
Artextios Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl O merak etmesin ben onu fazlasıyla isteklendiririm fantezi kıyafetler trendyol'dan saten gecelikler kışkırtıcı elbiseler kostümler 1 0 Yorumla
ysecaan_0 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Evet. Cinsel dürtüsü olmayan biriyle evlenebileceğime inanmıyorum 2 0 Yorumla
Clairvoyante Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ederim. Yatakta patates çuvalı gibi yatan biriyle ilişkim uzun sürmez. 0 0 Yorumla
Ömer35_ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bence sorun olur sen isteksizmisin 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Ömer35_ +1 yıl Hiç mi istek yok Yorumla Soran +1 yıl Hic yok bende Yorumla Ömer35_ +1 yıl İllaki azda olsa olmuştur Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. İsteksiz olmak bir sorun bence. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evlılıkte 24 saat skşmi var sanıyorsunuz 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle değil bende istek yok Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hemde büyük sorun 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Peki hasta olsa isteksiz olsa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmaz Yorumla Soran +1 yıl Olsa diyelim aldatirmisin Yorumla
biirayparcasiiii Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Ederim 1 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Eşim bir dönem isteksizdi ve aldattım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Peki sonra ne oldu Yorumla Master81 +1 yıl Ona şunu söyledim,"Böyle giderse ben başkalarıyla sevişmek durumunda kalacağım. " Hemde yüzüne söyledim bunu. Sonra xsösnla düzeldi ve sorunlarımız çözüldü Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Üstüme alınırdım sanırım, benden etkilenmediğini beğenmediğini filan düşünürdüm..
Farklı bir Bakıs açısı
Kim olsa alınır yani sevdiğin insana sana karşı bir etkilesim göstermiyor. Sorunu kendinde ararsın. Sevmiyor mu beğenmiyor mu etkilenmiyor mu diye.
Peki aldatirmisin
ya da çok güzel giyinse süslense her seyi iyi iyi bir kadın güzel bakimli iyi yemek yapiyor ama o konuda istek yok senide seviyor ne yapardin
Gerçekten seviyorsam ve bana sevdiğini ilgisini hissettiriyorsa aldatmam.
🙏
Belki bir rahatsızlığı vardır diye doktora giderdik beraber yanında olurdum. Onun dışında ben yakınlık gösterirdim yani yükseltmeye çalışırdım onu.
Peki tam tersini düşün olur ya hayat sana soguk olsa baskasiyla yatsa ne yapardin
Bitirirdim yüzüne bakmazdim slak yerine konmayi sevmem. Bitirmeden önce yüzüne tükürürdüm
Ama yatmazdin aldatsa
Kanka nolsun istiyosun fhschjs
Ben onu gerçekten sevsem sadık olsam ilgilensem o bana ihanet etse sogurdum tabiki ne yatması yüzüne tükürür bitirirdim yani.
Tamam 🙏
Ben sorun etmezdim. Bende senin gibiyim bu arada. İstekli biri değilim. Normal bir şey takılma
O merak etmesin ben onu fazlasıyla isteklendiririm fantezi kıyafetler trendyol'dan saten gecelikler kışkırtıcı elbiseler kostümler
Evet. Cinsel dürtüsü olmayan biriyle evlenebileceğime inanmıyorum
Ederim. Yatakta patates çuvalı gibi yatan biriyle ilişkim uzun sürmez.
Bence sorun olur sen isteksizmisin
Evet
Hiç mi istek yok
Hic yok bende
İllaki azda olsa olmuştur
İsteksiz olmak bir sorun bence.
Evlılıkte 24 saat skşmi var sanıyorsunuz
Öyle değil bende istek yok
istekli olmayan biriyle evlenmem zaten.
Hemde büyük sorun
Peki hasta olsa isteksiz olsa
Olmaz