Ya da ilişkiye girdikten sonra evlenme gereksinimi duymuyor musunuz elde ettiğiniz için
O kız sizin gözünüzde basit kız olarak mı kalıyor
Ya da ilişkiye girdikten sonra evlenme gereksinimi duymuyor musunuz elde ettiğiniz için
O kız sizin gözünüzde basit kız olarak mı kalıyor
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Abi yil oldu 2023 hala bu saçma zihniyet bor bitmedi. Madem oylr kaz kafsli kızımız madem erkek bir kadınla cinsel ilişkiye girince heyecan azalıyor, madem o kadın erkeğin gözünde basit oluyor , neden evlenmek için bu kadar can atıyorsunuz siz kızlar haa?
Erkekler için tensel heyecanın azalması 2 3 yıl kadınlar için de 2 3 aymış kafamdan sallamıyorum. Farelere bile deney yapıldığı zaman daha önce ilişkiye girmediğiyle daha istekli oluyorlar
Evlenmek için can atma meselesi ilişkiyi sağlama almak istemenin sonucu
Tamam haklısın evlenmek ilişkiyi sağlama almaktır evet doğru ama sana hiç bir heyecan duymayan seni artık arzulamayan sana karşı ilgisi olmayan suratsız birisiyle bir ömür geçirmeyi garanti altına almak başarı mı yani?
Heyecan azalmıyor. Evlilik istemiyorum o sebeple evlenmeyle alakalı bir duygu oluşmaz. Basit kız olarakta görmem
Hmmmm
Nednoyle olsun ki? Aksine hem mutlu olurum hemde baş ustumde tutarım
Herseyini benimle yaşarsa tabiki evlenirim ama başka erkeklerle birlikte olduysa evlenmem hatta cinsellik yasamam diyim
Sen başkasıyla oldun mu bilmiyorum ama sen öncesinde başkasıyla olduysan o da pekala olabilir dimi
İnsan kendisi yaptıysa namuslu aramicak kendi gibi biriyle evlencek
Ben 2 kişiyi öptüm sadece okdr kimseyle olmadım
Anladım haklısın o halde
Oyle olması lazım ztn
Artiyor
Yani şahsen daha çok isterim onu
hayır tabiki
Anladım
Aksine yükseliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?