Seks sırasında kadının zevkten kendinden geçmesi sizi tetikler mi yoksa her şekilde zevk alıyor musunuz😅
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Seks sırasında kadının zevkten kendinden geçmesi sizi tetikler mi yoksa her şekilde zevk alıyor musunuz😅
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Erkekler Ne Diyor
Kadinin zevk almasi benim icin onemli bir odak noktasi :) zevk aldigini gordukce benim aldigim zevk 2-3 katina cikar :) ama rol yapmasini istemem aldigi gercek zevke gore tepki vermeli :) senin hic yalandan inledigin oluyor mu mesela seks esnasinda?
Olmuyor ben çok zevk alıyorum
Hm libidosu yuksek hatun candir :) en cok hangi pozisyonda zevk aliyorsun peki?
Doggy
Doggy ve ters cowgirl benim de favorim. 69 pozisyonunu denedin mi hic peki sever misin?
Yani fena değildir
Iyisin :) Sen gibi partner kolay bulunmaz :) Cok merak ettim seni :) esmer misin? Kumral mi? Sarisin mi?
Kumral
Hmm guzelmis :) ben de kumralim
:) peki goguslerinin olcusu kac buyukler mi?
85B falan
Hmm 85B cok iyi bir olcu ya ne buyuk ne kucuk. Peki gogus uclarin nasil pembis mi koyu mi acik kahve mi?
Pembe
Hmm tatlis gorunuyorlar demek ki :) gozumde canlandilar resmen :) sutyen var mi suanda peki goguslerinde?
Bisey sorcam ozele gelebilir misin?
Erkeğin amacı bu olmalı zaten, bir kadının kendinden geçmediği bir cinsellik ne bilim beni düşürür heralde
Partner odaklıyım onun aldığı zevk kesinlikle önemli benim için. Haliyle inlemeler sarsılmalar çığlıklar kendinden geçmesi beni daha tutkulu kılar...
Daha da delirmemize neden olur, bu da performansı pozitif etkiler, bu da kadına daha çok zevk vermemiz anlamına gelir. Ne güzel döngü ama
onu mutlu ettiğimi görmek tabiki de beni de mutlu eder hata mutluluk ve haz verir
Zevki katlar. Karşındakini mutlu edebilmenin zevki başkadır 😄
Tabiki tetikler bencil olmayan bi erkrk ilk kadına yönelir zevk alsin die
inlerken, tokatlarlen gözlerimin içine bakması dahada hayvanlaştır beni..
İnlesin çığlık atsın diye daha sa derine daha hızlı girip çıkarım
Erkek zaten zevk alırda kadin o şekilde olunca erkek daha da bi artar
Aga bence benim ilk ilişkide kadın üstünü çıkartınca ben iptal olacam gibi
Hizli ve erken bosalmaya sebep olur
Evet etkiliyor çok fazla
Öyle bir kadın var mı şimdi
Evet daha çok haz verir
Boşalmasına bile sebep olur
elbette yükseltir bu beni
Bilgim yok, denemedim hiç.
tetikler daha çok azarım
Daha çok gaza geliyorum öylesi olunca