Gerek sözle, gerek dokunuşlarla kadını tahrik etmek, onun ıslaklığına şahit olmak size ne hissettiriyor?
Soyutlaştırma yaparak cevaplarsanız sevinirim 😄
Soyutlaştırma yaparak cevaplarsanız sevinirim 😄
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
bu bir oyun gibi yani cinselliğin en sevdiğim yanlarından , bakışlarla , üstü kapalı imalı sözlerle , ulu orta çaktırmadan yapılan dokunuşlarla heyecanlandırmak ve karşımdaki kadının çaresiz küçük bir kedi gibi kıvranmasını görmek hoşuma gidiyor onun bu durumdan keyif aldığı halde kurtulmaya çalışması ve bir süre direnip sonra olacakları seyretmeside ayrıca keyif verici :)
bak ben sevgilimi tahrik etmiştim geçen sene. ayaktaydık öptüm okşadım ama genital bölgesine ve göğsüne elimi sürmedim sonra genital bölgesine bir el attım ıslak ve baya kaygandı acayip sekilde hoşuma gitti sonra hep tahrik edip ıslatmak istedim :D şu bir kız arkadasım olsa seks veya sevişme istese bunu kesin yaparım :D
Kiz arkadaşların şanslı olacak
Onun nefesinin hızlanması, gözlerinin zevkten kapanması, dudaklarını ısırmaya başlaması, hafif hafif inlemesi, okşandıkça kıvranması ve zevk suyunun parmaklarıma bulaşması beni de çok tahrik ediyor da ondan. Sanırım o an beni arzulaması asıl hoşuma giden.
EIG icin tesekkurler :)
gözlerindeki heyecanı ve isteme arzusu diyelim ve ben buna bayılıyorum bunu yaptıktan sonra kendimi çekip onu yalvarır gibi görmek çok hoşuma gidiyor:::)
Tahrik oldugunda baskı altında tuttugu cinsel dürtüleri ortaya çıkıyor ve bambaşka bir kadın oluyor bu yüzden :)
İçimizde birçok kadın sakladığımız doğrudur 😄
Kadınlar ne ister biliyomusun bilselerdi cevapları bu kadar soru sormazlardı
:) haklısın ama bizim hakkımızda bilmediğin bir şey var bu yorumu yaptigina göre; kadınlar cevabını bildikleri soruları sorarlar , bildiği şeyi sizden duymak için.
o kadar çok haz veriyosunuzki o anınızı kendiniz görmeniz lazım gözler kayıyo dudakları ısırıyosunuz inleme sesleri çıglık şu an bile pipim kalktı.:)
Ya ne adamsın 😂
Öyle durmaya devam etsin o da beni tahrik ediyor 😂
Hadi ordan yerine doğru yol alsın
onlar tahrık oldukça bizde oluyoruz hoşumuza gidiyor o yüzden olabilir.
Olabilir 😊
Istek parça çalmıyorum 😊
onun ufaklığını yalamak için ıslak olmasını isterim.. çok oral yapmayı seven biri olarak :)
Bol orallar sana 😄
şu sıra yok olursa olacak :/
onu etkileyebilmiş olduğumuzu görüyoruz çünkü. ben şahsen karşımdaki kişiyi azdırmaktan müthiş bir gurur duyuyorum ve keyif alıyorum :)
çünküüüüüü :D bizde olan onlarda yok onlarda olan bizde mesele bu :D
karşılıklı bu işler o ıslaklığı hissetmek nefesinde tam zevkin dorun noktasına ulaşmak ve kasılmak tarif edilemez ki :)
Kıvrandırırm yalvarırrr artık oyun hamuru gibi oynarım kadınla çıldıracak olur altına işemiş kadar ıslanır ve bunu gördükçe orgazm dan daha çok haz alırım
birini o hale getiriyorsam bu benim de istenildiğimi arzulandığımı gösterir
onun ıslaklığına şahit olmak daha çok azdırıyorda ondan azgınmısın peki sen
Tahrik eden bir taraf varsa oda kadınlardır :)
😄 aa aa ben dışarıda gördüğünüz kadınlardan bahsetmiyorum ki
Bir kadının tahrik etmek, ıslatmak, inltmek hatta bağırtmak bana seksin kendisinden daha zevkli geliyor
ısını ıyı yaptıgını dusunuyorsun oda ayrı bır zevk verıyor :D
Kadının azgın olması istekli olması beni istemesi arzulamadı inlemesi sesi vs beni daha çok azdırıyor
Sizin neden hoşunuza gidiyorsa ondan.
aha da istediğim oldu derim :))
Sorumun cevabı bu değil ama
biliyorum, kadının tahrik olması onun daha istekli hale gelmesini sağlar çünkü daha tutkulu sevişir
of tahrik olunca varya resmen pamuk gibi oluyorlar
Yani yaşıyormuş gibi yazmışsın 😄
zamanında yaşadım liseli bir başka özellikle kız eslek lisesi etek altına tanga giyenler var
Ben liseye giderken pantolon devri başlamıştı rahatlıktı resmen 😁 erkeklerden çok çekiyorduk
birde oturuken hani bacakları ayırıp külot sergilerdiniz resmen burada bak diye
Evet vardı öyleleri ama ben en arkada oturuyordum kimseninkini görmedim. Kendimde öyle bir sey yapmadim.
Zaten bizim sınıfın çoğunluğu kızdı erkekleri duvar kenarında otururdu, pıstırmışsınız derdi hocanın biri.
ben lise okumadım ama lisenin önünden ayrılmazdım bazı beklediğimiz olurdu sen anladın ve başkalarını keşfederdik zaten herkes kim ve neden orada oldumuzu bilirdi kızlar
Bizim lisenin etrafında da sen gibileri olurdu ve bir kısım öğrenciler sizleri sevmezdi. Sizlerin neden öyle bir hayat yaşadığınızı hep merak etmişimdir.
o hayat bizim değil isteyenlerle yaşıyorduk karşılıklı çekim
Onu demek istemedim. O tabii ki karşılıklı bir şey kimseye bir şey demek düşmez.
Benim demek istedigim biraz kaba kaçacak ama kusura bakma serseri olmak okulu terk edip iş güç olmadan yaşamaya iten sebebi merak etmişimdir. Cevap vermek zorunda değilsin tabii ki
serseri değildim işimde gücümdeydim şükür boş zamanlarımda gidiyordum
Hmm özür dilerim, bizim gözümüzde öyle idiniz o yüzden öyle dedim. Bilemiyorsun ki konuşmayınca. Ama okul giriş çıkış saatlerinde hemen hemen her gün görürdük öyle bir izlenim olmasi bence çok normal.
Normal zaten herkese bskmazdık belliydi kimle ilgilendiğimiz
Aynı sey sizin icinde gecerli Neden sence :-D
ıslanmak güzeldir
😊 hem güzel hem hoş hem zevkli
bunu sağlayabilen de büyük bir haz duyar elbet. yaradılış itibariyle insanın bir ihtiyacıdır başarmak. en ufak şeyi bile hallettiğimizde (dökülen suyu bile temizlesek) mutlu oluruz. hele ki sözle ya da ufak dokunuşlarla, ufak bir temasla tahrik etmeyi başarmak. . . harika ;)
Hoş oluyor cünkü
evet oldukça.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?