Gizli Üye(30-35)+1 yılİş garantisi olan bir işe girmiş olmak.
Evlenmeyi düşünen, evlenecek bir partnerle yaşamış olmak. Ben öyle takılma vs yapabileceğimi zannetmiyorum. Duygusal yaklaşıyorum. Bu yüzden de duygusal kriterlerim fiziksel kriterlerimin üstünde. O yüzden önce fiziksel kriterlerimden bahsedeyim.
180'e yakın, yakınsayan bir boy. Kilo olarak da 75-85 kilo arası. Sallanan, sarkmış göbeği olmasını istemezdim. Göbeği olabilir ama kilodan sarkacak kadar olmamalı. Genel olarak 80-85 kilo ya da 90 kilo olan ama vücudu sporla biçimlenmiş olmalı. Üst bedeni çok kalın alt bedeni bacakları çırpı gibi olan da çok itici geliyor. Boy kilo oranı olması lazım. Beyaz tenli olmalı. Vücudu çok kıllı olmamalı. Hepten pürüzsüz de beklemiyorum ama bir zahmet sırtında omuzlarında üst kolda kıl olmasın. Meme uçlarının pembemsi olması çok hoşuma gidiyor. Siyah meme ucu kadında da erkekte de hoşuma gitmiyor. Lez veya biseks değilim izlediğim p*rno bile siyah meme ucu p*rno kapatma sebebimdir. Ama bu meme ucu muhabbeti çok keyfe keder. Duygusal olarak ve diğer beklentilerim karşılandığı vakit onu da göz ardı edebilirim. Esmerleşen kararan penis sevmiyorum. Bazı insanların vücudu çok beyaz olmasına rağmen anlamsız şekilde cinsel organları kapkara olabiliyor. G.. tü çok kıllı olmamalı. Parmakları uzun olmalı. Elleri çok ince olmasın ama kısa dolma parmak sevmiyorum. Dudakları çok kalın olmamalı. Çok da ince olmamalı. Hafif dolgun olabilir. Burnu kemerli veya büyük olmamalı. Çene hattı çıkıntılı olmalı. Kellik sevmezdim. Çoğu zaman itici gelirdi ama kel olan birini beğenmeye başladım. İstemeye başladım. Yani böyle genel olarak fiziksel özellikler bunlar. Ama bunlar da duygusal beklentilerim. Kendimi yanında rahat ve özgür hissedilmem ve benim de fiziksel olarak ve karakter olarak olumsuz yanlarımla kabul edecek kadar baba yiğit bir adamsa benle evlenmeyi kendiliğinden isteyecekse, ekonomik olarak kendini ve evini geçindirecek kadar yeterliyse sorumluluk alabilecekse güven verecekse fiziksel özellikler de değişebilir.
11 Yorumla- +1 yıl
Beni tarif ediyorsun galiba.)..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen çok katı biriyim bu konuda. Ya evlenicem ya da geçmişinde hiç cinsellik yaşamamış olması gerekiyor. Zinaya karşıyım.
40 Yorumla
+1 yılSeksi ve güzel fizik
Ateşli ve arzulu kadın
Bakım ve hijyenik olmalı10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılDoyumsuz, rahat rahat sevişen, yapılı olursa ve 15cm ve üzeri olursa mükemmel olur
30 Yorumla Esnek ve hareketli tahrik etmeye tahrik olmaya meyilli olması
00 Yorumla
+1 yılCinsiyeti kadın olması
11 Yorumla- +1 yıl
Çok seçici.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı beğeni hijyen ve ağzı sıkı olması
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılEvli olmak
33 Yorumla- +1 yıl
Muhafazakar bir yaklaşım mıdır bu?
- +1 yıl
Yoo olması gereken bu
- +1 yıl
Bilemedim.
yakışıklı olması
31 Yorumla- +1 yıl
Hmm.
+1 yılortalam üstü boy
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılduygusal ve cinsel açıdan uyarılmak
00 Yorumla
+1 yılfantazilerime uyması
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılSaygı sevgi
10 Yorumla nefes
01 Yorumla- +1 yıl
Çok seçicisin dostum :)
Cinsel Yaşam konusunda 463 cevap paylaştı. evli olmamiz
00 Yorumla
+1 yılSevmek
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem